Dětská pitíčka. Jsou nějaká méně sladká?
Rada bych se zeptala jestli nemáte někdo zkušenost s dětskými pitíčky s brčkem, aby byla méně sladká. Dcera dostala na karnevale a byla z toho nadšená (Relax), ale když jsem ochutnala, tak strašně sladký a navoněný. Takový bych pro ní nechtěla. Tak jestli někdo nemáte zkušenost s něčím "lepším".
@ajulinkaaa našla jsem i fotku na netu 😊 mají normálně v dětském oddělení
@ajulinkaaa My kupujeme Hello, ale to by na tebe taky bylo teda sladký...Když to ale dítě nepije po litrech, tak proč by si nemohlo dopřát sladký pitíčko...
Nejlip na cukr vyjde asi mliko z brckem.
My máme rádi jednou za čas Capri-sun 🙂
@ajulinkaaa dá se koupit i 100 procentní džus v tomto balení. A dokonce i ne z koncentrátu. Měli třeba v Albert.
@klokanka31 a koukala jsi na složení? Dost často tam je i místo cukru glukoza-fruktoza. Fakt není jediný důvod, aby toto dítě pilo.
@blondynka400 Jj, koukala, ale s cukrem jako s takovým problém nemám 🤷♀️
@klokanka31 a pak vypadá většina dětí jak vypadá a v dospělosti mají lidé problém s váhou .-)
@blondynka400 Tak záleží jestli se dítě cpe sladkým a sedí doma na zadku, nebo jestli si dá sladkost, a vyběhá to. Podle mě děti, kterým se sladký zakazuje, tak budou mít tendenci si to shánět tajně, a cpát to do sebe horem spodem.
Děkuji za reakce. Ten čaj z DM někdy zkusím koupit. Dceři jsou teprve 3. Sladkosti dáváme jen příležitostně, myslím že si toho užije ještě dost, úplně bych taky zakazovat nechtěla, ať se učí, že ano, ale s mírou. Jen u toho pití mi ta přeslazenost nějak nesedí.

@ajulinkaaa já občas kupuji dceři v DM, když jdeme nakoupit a má na něco chuť 😁 je to čaj s ovocnou šťávou, bez přidaného cukru 😊