Dětská pitíčka. Jsou nějaká méně sladká?
Rada bych se zeptala jestli nemáte někdo zkušenost s dětskými pitíčky s brčkem, aby byla méně sladká. Dcera dostala na karnevale a byla z toho nadšená (Relax), ale když jsem ochutnala, tak strašně sladký a navoněný. Takový bych pro ní nechtěla. Tak jestli někdo nemáte zkušenost s něčím "lepším".
@ajulinkaaa My kupujeme Hello, ale to by na tebe taky bylo teda sladký...Když to ale dítě nepije po litrech, tak proč by si nemohlo dopřát sladký pitíčko...
@ajulinkaaa dá se koupit i 100 procentní džus v tomto balení. A dokonce i ne z koncentrátu. Měli třeba v Albert.
@klokanka31 a koukala jsi na složení? Dost často tam je i místo cukru glukoza-fruktoza. Fakt není jediný důvod, aby toto dítě pilo.
@klokanka31 a pak vypadá většina dětí jak vypadá a v dospělosti mají lidé problém s váhou .-)
@blondynka400 Tak záleží jestli se dítě cpe sladkým a sedí doma na zadku, nebo jestli si dá sladkost, a vyběhá to. Podle mě děti, kterým se sladký zakazuje, tak budou mít tendenci si to shánět tajně, a cpát to do sebe horem spodem.
Děkuji za reakce. Ten čaj z DM někdy zkusím koupit. Dceři jsou teprve 3. Sladkosti dáváme jen příležitostně, myslím že si toho užije ještě dost, úplně bych taky zakazovat nechtěla, ať se učí, že ano, ale s mírou. Jen u toho pití mi ta přeslazenost nějak nesedí.

@ajulinkaaa já občas kupuji dceři v DM, když jdeme nakoupit a má na něco chuť 😁 je to čaj s ovocnou šťávou, bez přidaného cukru 😊