icon

Dětství v 70-80 tých letech. Na co rádi vzpomínáte?

skuli
13. led 2009

Taky jste vyrůstali v této době?Hráli jste si s Merkurem,mončičáky?Žvýkali jste Pedro,Sevak a Bájo?Cucali jste antiperle a lékorky?Lízali jste Vitacit a želatinové pivo?Měla vaše babička na záchodě lístkový toaletní papír 200 kusů za 1,30 kčs?Pouštěli jste si gramofon a magnetofon?Dívali jste se na Beverly Hills 90210?Na co rádi z té doby vzpomínáte?Co vám vadilo?

lennis
7. srp 2009

anka - kdyby jsi na ni někde narazila, určos pošli odkaz, fakt bych to ráda viděla 🙂
Peppapig - to jsi byla ještě malý pívo, já si sotva pamatuju tu školkovou spartakiádu 😉
Ty prvomájový průvody a taky jste ve škole vyráběli mávátka - holubice atd...a pak pochodovat v pionýrským kroji a volat AŤ žije první máj!!! Internacionálu teď z mladejch už asi nikdo nezná

titkovamiriam
7. srp 2009

a grant restaurant pana septima-taketo si aj dnes pozriem a belmonda-zviera,policajt alebo darebak a angelika

shaula
7. srp 2009

Dneska ráda koukám, když někdy náhodou chytnu v TV Československý filmový týdeník... Kdysi jsem to v kině nesnášela a nemohla se dočkat, až začne můj milovaný Vinnetou...

bambi09
7. srp 2009

aj ja som bola na Poklad na Striebornom jazere u nás v kine,to sme ho ešte mali aj v dedine,teraz zrušili aj to na veľkom sídlisku 😠 😠 😠
a smotanový krém s kartónovým viečkom,mňáááám,kam sa hrabe Pribináček 😀 😀 😀
a branné máva môj syn dodnes 😕 😕 😕 zo školy 😝
a dva druhy jogurtov,teda niečoho,čo sa podobalo na jogurt,jeden biely a druhý s takým ovocným sirupom 😝 😝 😝

bambi09
7. srp 2009

a limonáda v sáčku Limo,to som milovala,len sme sa vždy pooblievali,kým sme tú slamku tam dostali 😀 😀 😀

lenkabu
7. srp 2009

Vinnetou byl moje první platonická láska,doteď mám pro něj slabost 😀

laculik
7. srp 2009

vinetou frčí u nas teraz 😉 . pokupili sme tri diely v tescu a mala pozera dokola 😀 😀 😀

monkri
7. srp 2009

ahojte môžem sa pridať 🙂

bambi09
7. srp 2009

monkri,ja som sa pichla a zatiaľ ma nevyhodili,poď 😀 😀 😀
a moja veľká láska bol Old Shaterhand,áááách 😀 😀 😀 😅

monkri
7. srp 2009

Tak to bola aj moja velká láska 😀

vanja
7. srp 2009

a to ste zabudli na sandokana? 🙂

jabjunka
7. srp 2009

Já zase milovala Yaneze ze Sandokana. 😀

jabjunka
7. srp 2009

vanja.....kdepak,asi o dvě strany zpět jsem ho psala. 😀

monkri
7. srp 2009

to ano ked išiel sandokán tak každý chcel mat tríčko alebo aspon fotku sandokana 😀

jabjunka
7. srp 2009

Jj a trička se scháněla u houpaček. 😀

bambi09
7. srp 2009

ja veru hej,vanja 😅 😅 😅 😅
Sandokaaan,Sandokaaan,zabil tigra a muchy sa bááál 😀 😀 😀 to sme spievali ako deti 😀 😀 😀
a keď hrali v dedinskom rozhlase Boney M a Abbu,tak sme s kamoškou tancovali pri obchode 😀 😀 😀
a ešte Učiteľku tanca od Hamela hrávali 😀 😀 😀

vanja
7. srp 2009

jabjunka nečítala som to všetko, je toho veľa,ale super téma

monkri
7. srp 2009

no mne sused nakreslil sandokana na tričko mám ho doterz uložené 🙂

shaula
7. srp 2009

Laculik - a zrovna nedávno jsme se s manželem bavili, jestli Vinnetou ještě dneska děti něčím zaujme, já tvrdila, že určitě ano, že je nadčasový, takže jsem měla pravdu 🙂

vanja
7. srp 2009

shaula to máš ako s mrázikom, už som to toľkokrát videla, a terazto pozerám každý rok s deťmi....

tutifruti
7. srp 2009

... No a ja ked som bola na tábore pre deti z detských domovov... pred x.... rokmi, tak sme tam mali takého malého cigánika a ten sa volal Sandokan Baláž.... 😀

vanja
7. srp 2009

pedro žuvačky 😀 😀 😀 😀

monkri
7. srp 2009

🙂 pedro žuvačky boli dobré

bambi09
7. srp 2009

cééééčka...a eskááá,to bol tromf 😀 😀 😀

astrane
7. srp 2009

houby eska-paragraf 😀
žvýkačky Bajo s obrázkama...

bambi09
7. srp 2009

a sójová čokoláda za 3 Kčs,s motýlikmi na žltom obale,ale tá Nugeta bola moja naj sladkosť a Tatranky a Horalky a Orieškové rezy za 3 Kčs v zelenom obale,mňááááám 😀 😀 😀
a dlhé roksové lízatká,farebné pruhy

bambi09
7. srp 2009

a fááákt,aj paragrafy boli,to boli tromfy,tak tak 😀 😀 😀
áááno,tie Bajo a obrázky 😅

astrane
7. srp 2009

myslíš špalek za dvě kačky?-to se nedalo sníst naráz.... 😀

astrane
7. srp 2009

jinak Vinnetoua teď s nadšením sleduje můj syn....takže u nás je v kurzu...já se nikdy nemohla rozhodnout,kdo je lepší,jestli V. nebo Old S.....milovala jsem je oba 😵
A pamatujete na serál Robin Hood?Kdo neměl jeho fotku,nejlíp i s Marin,ten jako by nebyl...myslím,že ho dávali po Magionu

astrane
7. srp 2009

mělo tam být Marion 😔

Strana