Dětství v 70-80 tých letech. Na co rádi vzpomínáte?
Taky jste vyrůstali v této době?Hráli jste si s Merkurem,mončičáky?Žvýkali jste Pedro,Sevak a Bájo?Cucali jste antiperle a lékorky?Lízali jste Vitacit a želatinové pivo?Měla vaše babička na záchodě lístkový toaletní papír 200 kusů za 1,30 kčs?Pouštěli jste si gramofon a magnetofon?Dívali jste se na Beverly Hills 90210?Na co rádi z té doby vzpomínáte?Co vám vadilo?
renuli , hod do google najdes ... (poslala som som Ti do IP) a maju aj svietiace - to bol kedysi hit, nastastie sme doma nikdy nemali tie zavesy z ceciek v dverach, pamatas?
renuli - ja som kupila cečka u nas v Beroune v takej kamennej predajni, ked som to tam videla skoro som spadla z noh 😝 a hned som si kupila jeden sacok. Bolo ich tam asi 50 ks a stali 35kc 😀 😀
Ahojte, ja by som sa chcela spyat, ci sa pamatate niekto na totalitnu Fidorku! Dnes je to Fidorka, ale vtedy sa to koliesko volalo uplne inac... to ked nam kupil ocino, tak sme s bratom mlsali jak divi! Ja som to uz raz skusala zistit, aj u starsich generaciach, ale nikto mi nevedel povedat. Mam jeden tip, ale nechcem ho pisat, ja len ci mi to potvrdite, lebo sa mi to nezda... potom ho napisem.
renuli - jestli je u vás obchůdek WIKY tak tam je prodávají, ale nevšimla jsem si ceny. Nebo to zkus objednat přes net 😉 na Wiky 😀
já jsem nedávno našla odznak a průkazku z jisker a pionýra 😀 dokonce ještě mám i pionýrský šátek
http://www.opavia-lu.com/sk/vyrobky/historicke-...
nie je to ono?tretí obrázok vpravo, ked na to kliknete, zväčšísa... 😀
Baby, ja som dnes videla original "zimne sluchadla" na hlave jednej baby - pamatate? take co sa nosili namiesto ciapky na usi?
som skoro spadla, ze to este existuje
ahoj,tak vola sa to ušanky a je to zase hit. ja v tom behám už asi druhú zimu a sem tam sa na mna pozeraju ako na blba 🙂

Holky nevíte jestli se dají sehnat céčka? V hračkárně prostě nelze.
Jinak já ráda vzpomínám jak jseme chodla se sestrou do kina za 1 korunu, na ruské pohádky.Cucali jsme při tom špalek, a turemed.Jo to byly časy... 🙂
Jinak šlehačka tenkrát z pytlíku našlehaná ručně mňam, né ty šmejdy ve spreji samý éčka.