Dítě pořád spí. Nemáte to tak taky se svými dětmi?
Holky potřebuji poradit. Mám skoro 3 letou dceru, a ona pořád spí. Zrovna dneska třeba šla spát ve 14h tak jsem ji nechala ať spinká jenomže ona spala do 19h byla vzhůru 2 hodiny a teď zase spí. A takhle to dělá pořád. A spí teda normálně až do rána třeba do 8h. Nepřijde mi to vůbec normální a když chci aby byla vzhůru tak se vzteka a brečí že chce spinkat. Nemáte to tak taky nějaká se svými dětmi? Za cely den a noc naspi až 16 hodin. Přijde mi to divný protože jsem byla zvyklá že šla spát kolem 15te hodiny a spala třeba jen hodinu a pak šla spát až v 10 a vstala v 7 ráno. A teď přes den spí klidně i těch 5 hodin. Vůbec tomu nerozumím.
Ať jí lékař vezme krev a udělá CRP, může to byt příznak zánětu či jiného onemocnění.
Pokud dítě z ničeho nic začne být unavené, tak je něco špatně. Určitě bych ihned šla k doktorovi a řešila to s ním.
Napadla me jako prvni mononukleoza, borelioza. Nase dcera hodne spi ted po covidu. Ale az tajhke extremne ne
Normální to takhle najednou určitě není. Domluvte se s pediatrem. Syn to takhle měl přechodně poté, co jsme nasadili nové léky na epilepsii. Taky spal pořád. A museli jsme kvůli tomu vysadit a přejít na jiné. Ale takhle, pokud se to změnilo bez změny léků, bez závažnějšího onemocnění, tak to určitě normální není a je třeba to zkonzultovat s lékařem.

@lilianapul30 Řešila bych to s pediatrem, tohle asi není úplně normální.