Dobrý návrhář dětského pokojíčku, doporučíte?

ava
12. srp 2016

děvčata, plánujeme zcela nový pokojíček pro 2 děti (7 a 4 roky). Doporučíte někoho, kdo by dobře navrhl pokojík? Někoho, kdo ví, co vše děti v pokojíčku mají mít a kdo by měl i dobré nápady jak to udělat, když se děti musí o pokojík dělit? Díky moc

kamila297
12. srp 2016

můj manžel strčí všechny návrháře do kapsy 😉 držím palce v hledání!

ava
autor
12. srp 2016

@kamila297 můžu mu poslat dispozice? 😉

krystalka
13. srp 2016

@ava - tak mně přijde zbytečné, dávat třeba peníze za architekta, to přece člověk vymyslí i sám - děti by tam měly mít každé svojí postel, stůl, skříň na oblečení a nějaké úložné prostory na hračky a knížky....zbytek se asi bude odvíjet od toho, jaké mají zájmy a co dalšího tam chtějí nebo potřebují mít....rozmístění vychází z dispozice pokoje, jak je velký, kde jsou dveře, okna.....a pak už jen vybrat typ nábytku, co se vám líbí (bílý, dřevo apod...) a poskládat to tam 🙂 .....dělala jsem takhle synovi pokojíček, který má 2,5 x 3,20m, jednu stěnu má zkosenou se střešním oknem, kromě toho je tam ještě jedno další okno, dveře jsou v rohu.....taky jsem si říkala, že to bude asi oříšek, když je to tak malé, ale nakonec když jsem se tam tak rozhlédla, tak na postel se nabízelo v podstatě jedno prostorově možné a logické umístění, stůl aby měl světlo, tak taky vlastně byla jedna možnost....do zbytku prostoru jsme podle šikminy poskládali úložné prostory a nakonec zbylo i místo uprostřed na hraní....od začátku jsme měli jasno, že chceme přírodní dřevo a že pokojíček bude laděný určitě do modra, protože je to synova oblíbená barva..... Nechceš sem třeba dát půdorys s rozměry?

blahoska
12. led 2017
Uživatel blahoska je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od blahoska.

Ahoj holky,
taky jsem si myslela, že dávat peníze za architekta je zbytečné, ale dneska už bych ty peníze do toho investovala. Sestra si nechala navrhnout celý byt, když dělali kompletní rekonstrukci a musím uznat, že na ten vkus a domyšlení musí mít člověk asi buňky. Mají to domyšlené do detailů, nádherně útulné a na míru. Ano stálo to více peněz, ale mají hodně úložného prostoru, který si přála a děti mají skvěle vychytaný studentský pokoj (kluk 12 let, holka 10 let). Co jsem od ní slyšela, tak si s architektem několikrát sedli a probrali co se jim líbí a nelíbí a pak se to podle toho směřovalo. Dělala jim to firma Rimex Interier, mají i fotky realizací pokojíčků na netu, mrkněte http://www.rimexol.cz/detske-pokoje-na-miru/.

kamila297
12. led 2017

Mám to chápat jako reklamu ??