Dodržujete rady ,,odborníků,,? Doktorů, knížek...
Ahoj, zajímalo by mně, jestli dodržujete rady odborníků, doktorů, knížek atd...
Například, že by dítě nemělo do určitého věku jíst tohle a tohle (jedině bílý jogurt neslazený,ne ovocný, do roka pacholíka ne, ne-li ho nedávat nikdy :-p , nesmí celer (jakože pár kostiček celeru v příkrmu by škodilo a spoustu jiné zeleniny) , čaj dětský, ne granulovaný,vyvařování dudlíků xkrát denně atd atd atd ....
Já jsem cca do osmého měsíce věku syna byla hrozná na tohle, bála jsem se cokoliv mu dát, co nebylo dovoleno v knížkách atd, rohlík, pacholík, ovocný jogurt apod... ale začala jsem to mnohem méně řešit, s klidem mu vrazim rohlík do ruky, dám mu kousnout mého chleba s lučinou, měl už vodu se šťávou, když sem zapomněla čaj doma...
Jak jste na tom vy? 😉
Například, že by dítě nemělo do určitého věku jíst tohle a tohle (jedině bílý jogurt neslazený,ne ovocný, do roka pacholíka ne, ne-li ho nedávat nikdy :-p , nesmí celer (jakože pár kostiček celeru v příkrmu by škodilo a spoustu jiné zeleniny) , čaj dětský, ne granulovaný,vyvařování dudlíků xkrát denně atd atd atd ....
Já jsem cca do osmého měsíce věku syna byla hrozná na tohle, bála jsem se cokoliv mu dát, co nebylo dovoleno v knížkách atd, rohlík, pacholík, ovocný jogurt apod... ale začala jsem to mnohem méně řešit, s klidem mu vrazim rohlík do ruky, dám mu kousnout mého chleba s lučinou, měl už vodu se šťávou, když sem zapomněla čaj doma...
Jak jste na tom vy? 😉
Holky pro Vás co občas i někdy dáváte pribiňáka. Domácí pribináček
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1/2 l mléka, cukr dle chuti, 1 vanilkový pudink, 1 kostka tvarohu, 1 vanilkový cukr, moučkový cukr.
POSTUP PŘÍPRAVY
Svaříme mléko, cukr a vanilkový pudink. Necháme vychladnout.
Tuto směs ušleháme s tvarohem, vanilkovým cukrem a dosladíme cukrem podle chuti. Můžeme zjemnit šlehačkou, přidat kakao.
Vyjde to levnějc a je toho mnohem víc a je to lahůdka 🙂
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1/2 l mléka, cukr dle chuti, 1 vanilkový pudink, 1 kostka tvarohu, 1 vanilkový cukr, moučkový cukr.
POSTUP PŘÍPRAVY
Svaříme mléko, cukr a vanilkový pudink. Necháme vychladnout.
Tuto směs ušleháme s tvarohem, vanilkovým cukrem a dosladíme cukrem podle chuti. Můžeme zjemnit šlehačkou, přidat kakao.
Vyjde to levnějc a je toho mnohem víc a je to lahůdka 🙂
betule tak snad by to nešlo to takových extrémů, že by nám hodili IP =-) :-N 😃
přesně tohle jsem teď řekla babičkám a mamce ]-( "jak jste byli matky vy, tak jste si nás krmili čím jste chtěli a nikdo vám do toho neremcal a teď jsem matka já, tak budu dávat Nice co chci a o uznám za vhodné ]-( ]-( ]-( "
no a zklalpy 😃 😃 😃 😃
přesně tohle jsem teď řekla babičkám a mamce ]-( "jak jste byli matky vy, tak jste si nás krmili čím jste chtěli a nikdo vám do toho neremcal a teď jsem matka já, tak budu dávat Nice co chci a o uznám za vhodné ]-( ]-( ]-( "
no a zklalpy 😃 😃 😃 😃
Morus: Kubísek pil čajdu už asi od 2týdne byli ty šílené vedra a já prostě neveřím že by mu mléko stačilo a taky jsem si vyslechla, ale ať si každá dělá co che. Copak se někdy někdo ptal malého miminka jestli mu mléko na žízeň stačí? Vždyť je to ak sladké já bych teda žízeň měla 😃 😃 😃 😃 😃
sem ještě zapoměla. Vždyť za našim mamin žádné speciální dětské příkrmy jako kukuřice s brokolicí a králičím masem nebyly a jedlo se opravdu skoro všechno a myslím, že nidko z nás nebyl obézní a byl v pořádku. To samé s mlékem všude se řííká, že se nesmí a co pily děti na polích když už se nekojilo jen mléko čerstvě nadojené. Takže děfčata všeho s mírou a s rozumem 😃 😃 😃
Mám kamarádku a ta svoji dceři dává jen zdravou výživu a jídlo zcountry life,protože ona to tak jí .Nedá ji na výběr. Cpe ji klíčkama a celozrnejma věcma, semínkama to mi třeba vadí. :-N
Mám kamarádku a ta svoji dceři dává jen zdravou výživu a jídlo zcountry life,protože ona to tak jí .Nedá ji na výběr. Cpe ji klíčkama a celozrnejma věcma, semínkama to mi třeba vadí. :-N
Začni psát odpověď...

Odešli
nicméně já jsem se setkala s takovým jednáním, není to příjemné a doteď mě to moc mrzí 😞 😞 😞