Dotykový telefon - jaký? Cena do cca 6000 Kč

jujatko
1. led 2016

Dobrý den, připadá mi, že jsem trochu zaspala dobu a jsem stále věrná tlačítkovému telefonu. Nedám na něj dopustit, ale pomalu už odchází do mobilního nebe, a tak se začínám připravovat na koupi nového. Jelikož nabídka tlačítkových je poměrně ubohá, tak mi asi nezbyde nic jiného, než jít do dotykáče. Jenže, když se koukám na jejich popis, tak jsem úplně mimo. Ty funkce mi absolutně nic neříkají a nevím, co je důležité, co nikoli. Chci se přes něj připojit k netu - občas, připojit k FB, vložit fotku na FB. Ráda bych i trochu obstojné fotky, i když je mi jasné, že mobil není foťák a na vyvolání ty fotky určitě nebudou. Určitě nepotřebuji žádnou super výkonnou mašinu. Máte nějaké tipy, rady, doporučení. Děkuji

lenickakl
1. led 2016

Co se tyce pomeru cena/kvalita, tak doporucuju Lenovo. Ja ted k Vanocum dostala Lenovo VIBE P1m. Foti pekne, rychle nacita, vydrz baterie paradni.

yume9
2. led 2016

https://m.alza.cz/asus-zenfone-2-ze500kl-16gb-c...

https://m.alza.cz/lenovo-s60-grey-dual-sim-d241...

Co se týče internetu tak buď přes WiFi nebo simku kde je internet buď při paušálu nebo se za něj platí když má člověk dobíjecí. Popř jede na menší kb/s.

abcd987
3. led 2016

Mám Samsung Galaxy S3 a jsem s ním spokojená. Fotky má hezké. Výdrž baterie slušná. Cena cca 4500,-

peta4564
28. kvě 2016

Ja půjdu do http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-... vypadá hodně dobře https://www.covybrat.cz/jaky-mobil-do-6000-kc-k... . Zase tak často na netu nejsem, takže mě netrápí že to hodně vybíjí baterku.

luu25
2. čer 2016

Já mám tenhle https://www.xiaomiforsale.com/cs/telefony/306-x... A super. Je levnější než jiné telefony, kvalitní, má výdrž a super foták! 🙂