icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

monkia.pv
29. led 2009

tak slava miminko nam spinkam!Livanecky mam dodelany-tatka bude mit radost!Jeste jdu udelat ovocny talir at mame vitaminky kdyz jsme vsichni nemocni! ☹
Many taky ji ctu a ukazuji veci a zviratka a zpivam-to ma asi nejradsi!Ona si taky vyhraje sama,ale ted jak je nemocna tak je mrzutejsi a musim se ji venovat mnohem vic!To mi jako nevadi,ale uz mi dochazeji napady! 😖

anta
29. led 2009

Many, jukni do mého albíčka, tam si Honýš též hraje s kytárkou 😀 😀

e.k.t
autor
29. led 2009

Joli má v albíku teréning na lezení 😅

many
29. led 2009

dobrý večer mamky 🙂

many
29. led 2009

anta - no jo,to jde vidět,to bude hudebník,další rocker doufám 😀 😀 😀

many
29. led 2009

jééé Evi - pěkný fotečky a jak Jolanka pěkně stojí na gauči 😀 jinak jsem si všimla,že jí dáváš botečky,já slyšela,že je lepší nedávat,že když se učí chodit,tak by měli mít holou nožku aby to dobře cítili,že v té botečce nemají takový cit 😒

e.k.t
autor
29. led 2009

no to je taková hadrová bačkůrka proti chladu a jako ochrana nehtů na nožkách, hrozně si je kopáním láme, ale jsou to nechodící bačkůrky, ale stejně pak asi nafasuje bačkůrky, jsme v přízemí a obývák je západ a sever, takže zima od noh 😝

many
29. led 2009

no Evi to je hrůza s těma nožkama ☹ to mi povídej ☹ Ladík má oba palce na každé nožičce v půlce rozlámaný,tak máme strach,aby mu to pak špatně nerostlo,no síla 😒

many
29. led 2009

a vy jste v přízemí,tak tam je chlad,to jo,to je potřeba,my jsme naštěstí ve druhým patře,takže máme teploučko a i koberce hřejí a lino v kuchyni je taky fine,v přízemí bydlí moje mamka a tam fakt nepomůžou ani koberce,stejně je tam chlad jako blázen 😖

many
29. led 2009

jinak Ladík dneska u gauče prošel tak metr do leva a do prava už mu to nejde,hrozně u toho mrčel a pak vždy spadl na zem,takže to vipadá,že možná už brzo bude chodit kolem nábytku,no jsem zvědavá 😀

many
29. led 2009

furt zvedal hodně vysoko levou nohu,my byli v křečích,ale nefotili jsem,no to jsme měli,tak třeba zítra,ať máme památku,že 🙂 na začátky 🙂

many
29. led 2009

tak dobrou a sladké sny 🙂 vidím,že už máte všichni půlnoc 🙂 taky se pomalu odeberu 🙂

kamca.mazda
29. led 2009

Holky dobrou a díky za gratulace 😉

e.k.t
autor
29. led 2009

mo Many to je ono, pak volím mezi nastuzením jako teď a teplýma nožkama proti doporučení ortopedů 😉

e.k.t
autor
29. led 2009

😉 dobrou noc 😉

monkia.pv
30. led 2009

dobre rano holky!Jeste spinkate?My jsme byli u dr. na kontrole a hura-Vaneska uz nema zadne znamky zapalu plic!!!Hura!!Kasle teda porad jak hrom,ale uz je to hlenovity,tak jsme nasadili Hedelix a hura do boje s kaslem! 😉 A uz muzeme i na chvilku na prochazku!Jupiii! 🙂 mam z toho radost!
Evi pekny fotecky!Jolanka pekne trenuje!
Many Ladicek je teda opravdu moooc sikovnej klucik!
Jinak holky MM ma zanet prudusek!Takze je chudak na umreni a ja skakam nejen kolem male ale i kolem nej! 😒

martinka79
30. led 2009

krásné dopo

martinka79
30. led 2009

tak jsme uklidla co se dalo převlíkla peřiny a tradá Micháelk šupakdil spát. Jinak my spíme krom jednoho mrčení na čajík celou noc. N´holyk asi už kojit nebudu prdelín o to nestojí. přes den vůbec a v noci je spavej takže to asi zabalím. ☹
No bude mu 10měs.
Jinak kaše nejí už je enchce nechutnají mu. dělám klasiku s rlzných přísad a je to lepší a takový chleba se sýrem či pomazánkou je rpo něj na večeři jedinečný. 🙂

martinka79
30. led 2009

Mončo no jo nemocný chlap. 😀 moc ho nerozmazluj. Je to dobré s Vaneskou tak to bdoud ny hned lepší viď. 🙂

anta
30. led 2009

Dobré ranko, holčiny, já jsem vzhůru už dávno, ale když Honýs spal, tak jsem raději odpočívala a PC jsem se vyhýbala 😀 😀 , teď je Honýš vzhůru a je pohodička 😉

martinka79
30. led 2009

jé já ho zapla teprve před chvílí. 😀 Jani čauky říkala jsme zda nejsi někde pryč.

anta
30. led 2009

Nejsem nikde pryč, ale včera jsem si všimla, že když malého svléknu, tak si pořád škrábe bříško a má ho takový červený, nevím, co to je.

martinka79
30. led 2009

aha tak to může být je z vody. ale nevím. ☹

e.k.t
autor
30. led 2009

dobré ránko, noc dobrá, Joli šla spát ve 21 a o půlnoci se vzbudila ale trocha čaje jí stačila, a vstala v 6 😉

e.k.t
autor
30. led 2009

no Joli to někdy má taky, ale stačí natřít krémem a chvíli dávat jiné plínky. pediatr v porodnici tenkrát říkal že to je plenková vyrážka a že netřeba se vzrušovat, jen plenky střídat, jako značky 😉 a je to pohoda 😀

anta
30. led 2009

Taky mě to napadlo, protože já sama jsem na tu vodu dost citlivá, dělají se mi po těle takové fleky, které vypadají, jako bych byla spálená a svědí to děsně moc. Je možné, že to může mít po mně. Ale MM je alergik, tak jsem taková obezřetnější 😕
To bříško má červený od toho, jak se na něm neustále drbe. 😒

e.k.t
autor
30. led 2009

mastit a mastit 😉

paolin
30. led 2009

dobré ránko, holky!
Evi, koukala jsem na fotečky. no paráda 😀
Jani, treba to má i z jídla. zkus mu to namazat a uvidíš.
Marti, tak co vysvědčení?

Víťova chřipka se přeměnila na kašel. chrchlá snad každou minutu. no děsný! holky, já už jsem nebyla celý týden venku-kromě půlhodinového nákupu ☹

e.k.t
autor
30. led 2009

No jo vlastně Niki měla první vysvědčení, to musel být slavnostní den, teď má prázdniny a pojede si užívat vysočinu že? nebo něco lepšího? 😉

No Joli se přemístila ke kanapi a kouká jestli jí k něčemu nepomůže 😅

martinka79
30. led 2009

Jéééééééé holky já zapoměla vám napsat o vysvědčení.
Tak Nikolka má samé jsem na ni hrdá ikdyž vím, že to má většina dětí. dokonce má pochalu za usilovnou práci. spíš mě potěšila jak je skromná chtěla jen dárek-americkou koblihu. 😀 😀 😀 😀 nakonec jsem jí koupila časopis, tatínek tulipány a večer byla prima večeře asi do 19.30hod jsme si všichni užívali. Já jivzala ještě na prima ovocno krémový pohár. lehký zdravý tvarohový 😀