icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

paolin
9. únor 2009

tak jsme zpátky z venku. chtěla jsem vyřídit spoustu věcí a vyřídila jsem prd. blbej den asi 😀 aspoň se Adam provětral a byl hodný. dokonce se i usmál 😀 jinak kňoura veliká. v noci ho trápilo bříško a řval a řval..už tři dny pláče co čtvrt hoďky. snad se to brzy zlepší 😉

holky, vy jste takové šikulky, co všechno neumíte 🙂
Marti, plácám za Naměšť.

anta
9. únor 2009

Ano, Kamčo, v noci lítá k malému MM, já si malýho užívám přes den a on v noci, i když jsem mu nejméně stokrát nabízela, že k malému budu o víkendech vstávat já, tak si prostě nedá řici 😉

anta
9. únor 2009

Jé, Paol, to je hloupý, ale jestli tě uklidním, tak my to doma taky s malým nemáme dvakrát růžový 😝 😀 Ty plácáš za Náměšť? Já plácám zase hlouposti 😀 😀 😀

paolin
9. únor 2009

holky, máme to těžký, my maminy. ale bude už jen líp 😉 a za chvíli tu máme jarooooo!!

tak jsem četla v Máma a já článek, jak nezblbnout na mateřské. jedno doporučení bylo, najít si kamarádky na chatu. no fakt, ještě, že vás mám!

e.k.t
autor
9. únor 2009

jinak procházka byla rozpačitá, venku krásně sluníčko a trochu bílej borčus ale důvod k ní je blééééé:

včera umřel ponorný mixer a dneska rychlovarná konvice 😠

naštěstí je u nás jedno malé elektro a tak jsem pořídila ☹

martinka79
9. únor 2009

Evi u nás by jsi také pořídila mám konivce 3haha vařím e smažíme jo a assi budeme mít neštovice hahah 😉

anta
9. únor 2009

To mně povídej, Paol, víš kolik by bylo už pověšených maminek, kdyby nebylo internetu? 😀 😀 😀
Jsem trošku naprdnutá, není mi od včerejška dobře, MM to ví, ale i tak si jde sednout do hospy na nějakou rozlučku s kolegyní, která jde do důchodu, je zajímavé, že tam jde i na úkor pracovní doby, ale domů nikdy dřív než v půl šestý normálně nepřijde, jen v pátek chodí dřív, to jako může najednou jít dřív z práce do hospy, ale domů ne? Obzvlášť když ví, že to s klukem je poněkud těžší než normálně a není mi dobře od včerejška? Nějak mi to hlava nebere 😠 😝 😝

martinka79
9. únor 2009

Jani, chlap 😀 😠

e.k.t
autor
9. únor 2009

Jani vydržžžž, bude líííípppp 😀

anta
9. únor 2009

Jo, tak jo, tak doufám, že mě za těch 20 let pustí za dobré chování 😀 😀 😀

martinka79
9. únor 2009

NO MOŽNÁ JO. 😀 hele nebopj za chvilku budeš mít dovolenku u nás. 🙂 jen když můj MM s tím trochu pohne.

anta
9. únor 2009

Já už se nebojím ani Mikuláše v létě 😀 😀 Jen mi to trochu hlava nebere. Honýš je sice trochu lepší, ale ne zas o tolik, chudáček, je mi ho tak líto, kdybych mohla, klidně bych si tu jeho virózu vzala místo něj ☹
Jé, Marti, neštovice? Uááááááááááááááá 😖

e.k.t
autor
9. únor 2009

neboj Jani až budeš mít druhý tak se všemu budeš už jen smát 😅

optimista naivista utopista 😀 😀 😀 😀

lupka853
Odpověď byla odstraněná
anta
9. únor 2009

Evi, už bych ani neměla námitky, kdybych měla mít druhý, nevadilo by mi to, jsem tvrdá žena 😀 😀
Jé už zase dotazník na obezitu? Tak to se mi nějak nezdá, mám 40 kg i s postelí a klíčema v ruce 😀 😀 😀
Teď malej vyjekl ze spaní, bolí ho evidentně ouška od zubů, mám takový podezření, že se mu prořezávají jedničky nahóře, tak budeme mít doma zajíčka 😀 😀 😀

e.k.t
autor
9. únor 2009

Jani budete mít zubatac? my možná upíra a už trénuje 😀

anta
9. únor 2009

Evi, koho? Zubatce? 😀 😀 No vypadá to tak 😀 😀 😀

e.k.t
autor
9. únor 2009

no u nás ani prdek, no někdy snad narostou 😅

anta
9. únor 2009

Určitě, netěš se tolik, Honýš má občas náladu a zakousne se mi do ruky zmeťour jeden, to bolííííííííííí 😀 😀

e.k.t
autor
9. únor 2009

to umí Joli taky 😀 😀 😀 i bez zubáků 😅

kamca.mazda
9. únor 2009

No holky chvilku tu nejsem a zase nestihám
Jani tak to je dobře že ti v noci pomáhá alespoň to to ten můj no comment 😠
My taky čekáme co z toho kňourání a řvaní a nespaní vyleze jestli zuby nahoře nebo co.

martinka79
9. únor 2009

Tak já pouklízela at ak nějak vše dala nasprávné místo. 🙂
No sousedi mají neštovice tak jsem tam zakotvila s Mišákem, třeba si to odbude brzy.
Nikolka je měla v 8měs. a pohoda. tak ať se moc netrápí a já potom neběhám po republice a nehledám neštovičku. 😀
Holky jdu na iávu mám chutě na sladké.

martinka79
9. únor 2009

Kamčo to bylo pěkné (co z toho vyleze) víš co vyleze krásná usměvavá Amálka 😀 holka k sežrání.

e.k.t
autor
9. únor 2009

no Marti taky si říkám, že jestli je přitáhne neteř domů tak se k nim rozjedu 😅

martinka79
9. únor 2009

tak když je budem mít přijedem k vám. 😀 😀

martinka79
9. únor 2009

holky zatím pa chystáme se na kroužek a to je frmol. do toho ten náš pes ach jo. ☹

e.k.t
autor
9. únor 2009

jo to beru, aspoň by byl pokoj 😉

kamca.mazda
9. únor 2009

Já se těch neštovic u Amálky ještě bojím DOmi by je dostat mohl ale u ní mi stačí teda zuby
Paolin koupila jsem tu Chamomillii jak ji dávkuješ?? četla jsem všude něco jiného.

monkia.pv
9. únor 2009

ahoj holky tak my jsme byli od rana v cudu! 😀 Byli jsme na kontrole na neurologii a dr. nas pochvalila a konecne uz nemusime cvicit Vojtovku!Huraaa!!! 😀 No teda priznam se ze uz jsme ji necvicilil asi 2 mesice!Vaneska dr. predvedla jak krasne leze!Ale stoupnout si nechtela!Pak jsem potkala kamosku a tak jsme chodili asi 2,5 hodiny po meste!Bylo krasne!Vaneska mi spala 3 hodiny v kocare!Ted me tady taha za nohu a boucha hlavou o skrinku!Asi chce byt hloupa nebo co! 😀

monkia.pv
9. únor 2009

jinak teda nas byt uz je v realitce od vcerejska a dnes mi volali a zitra a ve stredu prijdou zajemci na prohlidku!Je to jaksi rychle! jdu vas docist!