icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
12. bře 2009

Na Honzíčka právě už něco vlezlo, teď se pokakal 😀 😀
Uvidím, co napíše dr., zda tam máme chodit, či co. Nechci tam zatím též letět a plašit 😉

martinka79
12. bře 2009

no já zse bojuji s tím, že odmítá spát a já bych tolik potřebovala abysi dal dýchámek potvůrka

martinka79
12. bře 2009

tak jsem mu domluvila že vážně je to pro něj lepší, jelikož potom už bude mít smůlu a pochopil to.

many
12. bře 2009

Marti tak už hajáá jo 😉 Ladík je po hoďce vzhůru,snědl ale jen půlku borůvkové přesnídávky,neva,pak mu dám prso ať do něj něco dostanu a hlavně ty tekutiny,že 😒
anta a už chodí Honzík na nočníček nebo ho zatím nedáváš

many
12. bře 2009

jinak jsem ho měřila,má pořád 37.7 ,je teda dost horkej,nechala jsem ho jen v bodyčku a punčoškách,ale raději víc přitopila a hraje si v domečku a vykládá jako by mu nic nebylo 🙂

martinka79
12. bře 2009

no Michálek byl na tom stejěn vypadal jako že nic. many to bude dobré neboj. 😀

martinka79
12. bře 2009

tak to bde snad ládík v pohodě

martinka79
12. bře 2009

krásné fotekčy Many. Ládík má černý očka Nikolka je má tmavý,a le na vás nemá. 😀

paolin
12. bře 2009

Ahoj holky! jsme zpět z kontroly prciny. abces zatím v klidu, tak operace odložena 🙂 jupí 😉

Evíí, tak budete snařílkovat, jo? no paráda! 😵
Many, to vypadá na zuby. dost drsný, cos psala. bych byla posr..až za ušima!
Jani, snad si to bacily, co Honzíka bacili rozmyslí!
Marti, co domluva, zabrala? jdu ji zkusir i na Ádu 😉

martinka79
12. bře 2009

No zabarala atky jsem ho ukecala, že mu dnes něco koupím. 😝

martinka79
12. bře 2009

mám radost, že jsem relativně v pohodě. a operace nehrozí

anta
12. bře 2009

No to doufám, jinak ty bacily, co Honzíka bacily, zabiju! 😀 😀 😀

paolin
12. bře 2009

tyjo, Many, Ládík má vážně koukadla jak zrcadla 😉 fakt krásný! po mamce, ne? 😉

anta
12. bře 2009

Tak jsem vyčistila Honýšovi všechny dva zuby 😀 😀 😀

martinka79
12. bře 2009

Ja ni ty jsi šikulka a s bacilama ti pomohu.

martinka79
12. bře 2009

Já dnes nevařím, Michálek dostane skleničku a mám ještě polévku a já se omezím stejěn chci něco se sebou dělat vyapdák jak ..................... 😠

e.k.t
autor
12. bře 2009

Joli je teda momentálně spící, asi dospává ráno, kdy tu bubákovala od asi půl 6, jsem si naivně myslela že spí ☹

zato teď chrní že mám právě v sobě polívku z žampionových nožiček jako sváču, jéééé dnes už druhé jídlo 😅

e.k.t
autor
12. bře 2009

Marti kdybys nepovídala 😉 já bohužel vypadám už zase jako před těhu 😝

no ale co, ještě se držím o 5 kilo míň 😅

many
12. bře 2009

😀 😀 😀 😀 paol někdo říká,že je celej já a někdo že celej tatin,asi bych řekla,že je má velký po mně a hnědý po tatovi 😀
anta - vidíš to,já ještě nečistila,ale jdu na to 😉
holky díky,už je mi líp,trošku jsem pojedla a udělala si kávu,už mi začínalo být špatně z nervozity,Ladík si zatím pěkně hraje

martinka79
12. bře 2009

Evi jen si dej já si dala jen tu svoji buchtičku tedy ta je. jdu se trochu zkrášlit jdu k dr. anechci aby mě zase zato, že jsem jak čarodějnice nechla další týden doma. to bych jí snad chytla za to zlato co nosí a pověsila na větrák 😀

martinka79
12. bře 2009

Many klíííííííííííííd. 🙂

paolin
12. bře 2009

Marti neblbni. co já bych za pár kilo dala. jsem jak reklama na anorexii. fakt hnus ☹ je fakt, že jídlu moc nedám. nějak není kdy nebo co..ale domluvila jsem se s kamarádem, že v rámci utužování vztahů, mého zdravého rozumu a jako odměnu za výpomoc s webem budeme pravidelně chodit na večeře. budu pořádně a hlavně v klidu jíst 😉

paolin
12. bře 2009

jdu Adoušovi umýt pokakanou hřídel 😀

martinka79
12. bře 2009

Pavli já vím, ale já si myslím, že malinko cvičenía zpevnění svalstav jak jsme měla abudu zase kočka k sežrání,a le takto fakt hnus se na sebe koukat. ale jak já jsme líná a není´ám kdy už abyhc vzala kolo. michala na sedačřku a tradááááááááááá po středních čechám.

paolin
12. bře 2009

to je fakt. sport je i relax 🙂
já kolo nemusím. bolí mě u toho kolínečka a zádíčka 😀 zvláštní, že když mě bolí kolínečka u volejbalu, tak to mi neva. to hraju klidně i s meniskusem 😎 v mládí nás naši hodně honili na kola a na běžky třeba celý den a já tyhle sporty doteď nemusím. takové trauma z dětství 😀 ale s dětmi se na to těším. to mě zase začne bavit 😉

many
12. bře 2009

holky já taky začala trošku večer cvičit,nožky mám zase jako páááárááátka 🙂 ale teda hubu mám furt vyžranou a břicho,no síla 😒 to jsou ty salka co jsem do sebe furt valila 😀 😀 furt mám 80 v pasa no horor 😀

paolin
12. bře 2009

tajo..Vojtíšek od Gábi má za chvíli narozky! holky, je to možný, že je to rok, co jsme tu seděly s pupkama? 😨

many
12. bře 2009

v pase 😀 😀 😀 ale to neva,toto léto stejně plavky neobleču,skrz prsa a nebudu si na jeden rok kupovat nový,když neplavu,že 😀 😀 😀

martinka79
12. bře 2009

Pavli je já na to tak ráda vzpomínám a už pádím na ten svůj ksicht. a Many no já mám pdel stehna ale jinak to je prima důležité že žijeme

many
12. bře 2009

paol kolikrát si říkám,že si najdu tu diskuzi jak jsme si psaly s pupkama zrovna v ten a ten den,co jsme zrovna řešily,... 🙂