icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

many
18. bře 2009

pěkný botečky,.... ale nenašla jsem tam nikde cenu 😀 😀

paolin
18. bře 2009

cenu tam nemají. ale stojí kolem 700,-.
třeba teď v bazaru jsou botky, které mám na mysli. málo chozené. tak snad to není blbost. uvidíme 🙂

anta
18. bře 2009

Paol, no to jooo 😀 😀

many
18. bře 2009

holky já bych teď měla koupit jako první botečky,asi ty klasický bílý kožený na zavazování,že 😉 no stojí u nás 450,- a papučky 150-

paolin
18. bře 2009

Many, taky je mám. tedy ještě po Vítkovi. i papučky. moc v nich Áda tedy nechodí, páč si rozvazuje tkaničky, zvíře jedno 😀
nejradějí ťapká nahulatý. je to sranda. už solidně maže po bytě. venku má ještě tendenci lozit a ochutnávat zajímavosti 😀 hlína, písek, samý mňamky 😀

paolin
18. bře 2009

jdu vařit. Adam chrní tak hoďku, to bude za chvíli vstávat.

martinka79
18. bře 2009

Já je nikdy nedávala ty klasiky koupila jsme hned takové celokožené a super značka toho slona mají třeba deichmanu a byly pelší neklouzali a tak. nikolka je nezničila vůbec. 🙂 já koupím asi te´d prostě takové http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/cs/katalog/2... něco takového. bačkůrky musím už 3nové ty jo on roste jako balík. jedny měl po Nikolce sandáky a teď mám plné bačory zavazovací ale mu v nich hic tak koupím zase sandále.

martinka79
18. bře 2009

já jdu také něco dělatz Michala jsem dala chrupat. pa

paolin
18. bře 2009

Marti, ty jsou taky moc pěkný 🙂 u nás v obchodem mají především holčičí boty. na kluky takový šeredky 😒 tak nakupuju hodně přes net. ozkouším některé třeba ze sekáče a pokud sedí, kupuju na netu.
tak zatím 🙂

martinka79
18. bře 2009

pa díky já objedu obchody a uvidím zatím buty na nohou má. 😀

anta
18. bře 2009

Tak jsme hodili bobana, to je mooooc dobře 😀 😀

martinka79
18. bře 2009

to je dobře my dnes ještě ne. mám ulizen balkon prádlo a vše vytřeno, jen nevím co vařit. Ráda bych si zasadila dnes nějaké sazenice a semínka,a le zase nemám hlínu.

e.k.t
autor
18. bře 2009

tak jsem vylezla z postele v 8 😀 , Joli prudila od 5 😝 , dostala mlíko, jen si cucla 😠 a v postýlce řéééévvvv, tak ke mě do velké, na chvíli zavřela oči ale od 6 něco dělala koniny, jenže Martin si po noční vtipně ustlal v obýváku tak jsem vydržela do 8 a řekla mu ať se laskavě překulí do ložnice prýýý néééééé 😅

Joli jsem nacpala trochu kaše 😉 a šup do kočáru, páč se jevila jako zralá na spaní.....hoooouuubbbyyyyyyy... oči nezavřela a teď tu pokřikuje na kočku i na tátu s rohlíkem v ruce 😀

e.k.t
autor
18. bře 2009

jinak k obědu peču plecko a bude s brambory a salátem 😀

martinka79
18. bře 2009

evi čauky. tak to je veselé dopoledne.

e.k.t
autor
18. bře 2009

no večer jsem se moc dlouho neradovala buchla nám elektrika 😝

martinka79
18. bře 2009

jé to bylo blbé a jak dlouho nešla?

martinka79
18. bře 2009

Jo zdraví vás všechny Gábina zatím jsou v ČR. Až bude ubytovaná a zabydlená v Uk tak snad písne.

e.k.t
autor
18. bře 2009

Marti ona padala, tak jsem vše povypínala a zalezla do ložnice a nevím kdy ji zapli, vytuhla jsem 😀

e.k.t
autor
18. bře 2009

Gabču taky zdravíme 😉

stejně jsou dobří s ročním Vojtíškem takto do ciziny za prací 😉

martinka79
18. bře 2009

no asi jim nic jiného nezbývalo nevím. já bych něla ani s 10letým nějak mám ráda svoji práci a tí se jen tak nevzdám.

e.k.t
autor
18. bře 2009

No já bych měla strach hlavně co se jazykové bariéry týká 😝

martinka79
18. bře 2009

tak to i já,a le neboj to by jsi se naučila. 🙂
dnes nevařím. prdelín má polévku s brokolicí a pohankou a potom skleničku s bramborem naředěnou a já si udělám ovšenou kaši.
večer budou topinky ve vajíčku. 😀

e.k.t
autor
18. bře 2009

hmmm ovesnou kaši mám taky ráda, ale zatím ji nikdo jiný nejí, a Joli ji udělám až vybaští zásoby 😅

martinka79
18. bře 2009

no já ji dělávám sobě i dětem. ale klidně jen sobě 🙂 .

e.k.t
autor
18. bře 2009

no když budu vařit i pro Martina tak si nedám 😅 , pro sebe si ji udělám s chutí a s Jablíčkem a rozinkama a ořechy a skořicí...mňamy mňam 😀

many
18. bře 2009

tak halda vyžehlená 😉 dívala jsem se u toho na pěkný film na nově 🙂 tak se dobře žehliko 🙂 Ladíkovi se neche spát,tak třeba vytuhne po obědě no 😒 jdu vás dočíst 😉

many
18. bře 2009

taky Gabču moc moc zdravím 😉
Marti já si s botama nevím rady,já myslela,že musí mít třeba na začátek,když se učí chodit takový ty kožený ,vysoký,tak to nemusí být,to mu můžu klidně koupit i ty co se ti líbí 😉 nemám zkušenost tak se ptám 😀

many
18. bře 2009

no musí být kotníčkový,to vím 🙂

many
18. bře 2009

no třeba jak rychle takovýmu mimču roste nožka 😉 po měsíci o ..... 😉