icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

paolin
21. kvě 2009

tak jsem našla zájezd ideální pro naši rodinku. ale ta cena! cca 50 tisíc..to je mazec! no, neměli jsme svatební cestu..a když někde vyloupíme banku 😉 no jukněte:
http://www.blue-style.cz/2008/hotel.php?id_hot=...

anta
21. kvě 2009

Šoupla jsem si do albíčka jednu pohodovou fotečku, kuk 😉 🙂

anta
21. kvě 2009

Dala jsem tam ještě jednu, abyste viděly, co je Honýš za vazbiče 😀 😀 😀

e.k.t
autor
21. kvě 2009

mooooc pěknej, jako andílek 😉

martinka79
21. kvě 2009

krásný večer... žehlím peču buchtu a čtu vás.
Pavli tak tu dovolenou schvaluji na mě moc velký areál a moc lidu najednou,a le to nevadí. agentura dobrá už jsme od nich letěli na zájezd. 😉 super si to užijete 50tis je normální cena. 🙂
Jani hele tak mu to jídlo neber míň kořeň a je to vař jen pro vás 3stejnou baštu. 🙂 Fotečky super zítra taky dám nové.... našeho andílka. 😀

e.k.t
autor
21. kvě 2009

Joli jí taky s náma 😉

martinka79
22. kvě 2009

Krásné ráno, šupky dupky z pelíšků naklaďte si písničku, vemte děti dokola ať se vstává z vesela. Na snídani kousek chleba, po ránu jíst to je třeba. Oblečte se, jděte ven, dnes má být prý krásný den. 😉

anta
22. kvě 2009

Dobré raníčko, mamušky a dětičky. 😉 Martinka se nám rozjela s rýmou éééééééé rýmováním, super přivítání 🙂

martinka79
22. kvě 2009

Jé Ahojky mamino tak to už jste najeli pár kilometrů autíčkem a koupili jste něconebo to byla jízda alá můj tchán"jedu nikde nestavím" 😉

anta
22. kvě 2009

Nene, dnes jsme ještě nejezdili, teď jezdíme, když se ráno probudí, tak tradá a krmím ho u toho, to se jako zastavujeme v motorestu a ham ham, on by mi jinak utíkal a nepapal by moc 😀 😀 😀

e.k.t
autor
22. kvě 2009

Marti já už kmitám od pěti, kdy mne Joli doslova vyprudila z pelechu 😀

No slupla 280ml mlíka a ještě jsem ji uspala, a já potom pověsila dvě várky prádla, pozalívala kvítka, vynesla plasty a odpadky, dala mýt nádobí a dokonce jsem slupla i 2 housky 😀 😀

Joli jsem nyní nacpala asi 150ml kakaového sunaru, ale nechala sem ji ještě v postýlce, třeba vyprudí tatínka. jo a ještě jsem dala micce jííííst 😀 😀

e.k.t
autor
22. kvě 2009

Tak Joli jí taky nejraději za pochodu a nebo mámě přímo rukou z talíře 😀

martinka79
22. kvě 2009

Evi tak to máš ode mně medaili a metl k tomu,jsi šikulka.
jančo ty mám cenu nelepšího jezdce co ví, že se musí řidič při jízdě posilnit. Já jezdím s vysavačem a peru prádlo.

e.k.t
autor
22. kvě 2009

Marti na tebe ale stejně nemám, vedle je ticho, když tam nejsem já, tak samo sebou bude hodná, tak jdu uvařit kuřecí prsa v žampionové omáčce, to si třeba Joli dá taky 😉

martinka79
22. kvě 2009

Jé bych si taky dala... to tedy na mě máš jsi pěkný ´dáblík. 😉

e.k.t
autor
22. kvě 2009

hi hi hi, na 16 jedu za klientem, tak holt nemůžu dospat ach jo, jinak bych to prostě nestihla 😝

anta
22. kvě 2009

Teda Evi, ty aktivistko jedna 😉 Tak to máme naprosto stejný s tím hamáním 🙂 . Jo a novinka, včera se mě včera sám chytl za ruce, když stál u nábytku a šel se mnou,no já z toho byla vyloženě dojemná, jak mu to jde 🙂 Včera mi zvrhl přesnídávku ze stolu a pak si v tom patlal ruce, tak jsem ho vyhnala 😀 😀 😀 Já myslím, že vedu, Honýš mě vzbudil ve 4,13 hodin a už jsem neusnula, ale co se práce týče, stojím na konci fronty 😀 😀 😀

martinka79
22. kvě 2009

Jani ty jsi jednička taky..... jé honzík chodí super super taky to je chlap co bude světelné sloupy v Kladně vytrhávat. je úžasnej žádné takoové dítě nezmám. ty jo.... 😅 tak to dnes balíček popoženu, aby vám dorazili bačkůrky včas a co ty sandálky? já včera koupila nové.... třeba by je obul. prdelka velká.

e.k.t
autor
22. kvě 2009

Jani jenže já večer musím dohnat resty přes den, tak se do postele dostanu kolem 23 😝

martinka79
22. kvě 2009

já resty nedoháním.... dávat tresty to je větší zábava 😀 Evi legrace.-.. vím o čem mluvíš.

anta
22. kvě 2009

Marti, ty jsi vtipná, teď jsem se zasmála, já mu dám trhat světelné sloupy ze země 😀 😀 😀 No je to bejk, každej se diví, že je docela oplácanej a je takto šikovnej. Slyšela jsem, že silnější děti jsou na pohyb línější, to se o Honýšovi říct opravdu nedá, je fakt dost mrštnej. I táta byl včera velmi příjemně překvapen, jak chodí 🙂

anta
22. kvě 2009

Aha Evi, to jsem netušila, já vše doháním vesměs o víkendu, ačkoli.... 😀 😀
Marti, Honýš má děsně tlustý nohy, vůbec nevím, jakou velikost ponožek mu sehnat 😕

anta
22. kvě 2009

Jukla jsem do albíček, Marti, Mišák vypadá jako by ti z prdky vypadl 😀 😀 , fakt je ti hoooodně podobnej, taky je moc krásnej, má kulišácký výraz, vyloženě mu kouká dobrota z očí 😀 😀 😀
Včera jsem kecala s nějakou hluchou bábou na ulici a ta mi pořád tvrdila, že je Honzík holčička, už mě tak srala, že jsem myslela, že jí ukážu Honýšova pimpilína, aby viděla, že to holčička není 😅 😅 😅

e.k.t
autor
22. kvě 2009

Jani já bývám na vše nebo skoro vše sama i o víkendu, Martin je směnař a když je doma tak jsme stejně spolu a s Joli, takže zase vše doháním po večerech

martinka79
22. kvě 2009

Jani no vylezl mi naštěstí z p.... , ale vyprdla jsem ho skvěle. 😀 je to to pěknej hajzlík a povaha to budev járu dobrá..... vychcánek. 😖

dám nové fotky jak jsem ho teď nafotila. No ponožky by to chtělo takové s tím ohnovacím vrchme klidně 20-21vel. možná i 22 on mám silnější nožky tak mu to bude lépe sedět. 😉 naše by mu byly těsné.... 😀
je šikulka vážně sama čumákuji co dokáže a jak jede jak drak.... je to povedenej kluk. 😉

evča to je dračice.... co ponocuje jako já.... te´d ještě bude brzy bohatá 😀

martinka79
22. kvě 2009

Pavli hola hola debata volá.... kdepka jsi.. 😉

many
22. kvě 2009

dobré ráno 🙂
Jolanko vše nej nej nej k tvým včerejším 1. narozeninkám 🙂 hlavně moc moc zdraví a ať se ti v životě vše daří 😉 to ti přeje teta Many a Ladíček 😀 😀 😀

anta
22. kvě 2009

Začínají se mu líbit knížky, musím mu už nějaké pořídit, sice něco máme, ale to už nebaví ani mě 🙂 Už mi podává hračky a já mu vždy za to krásně poděkuji a on má z toho radost 🙂 Zjistila jsem, že když má nespací období, tak vždy přijde nějaká změna, tak očekávám, že to přijde ještě jednou a bude choditi 🙂 Včera si stoupnul na všechny čtyři a vydržel tak půl minuty v té poloze. Je to krásný pozorovat, jak ty dětičky dělají pokroky 😉

many
22. kvě 2009

teda Marti tobě to básnění ,ale jde 😉

many
22. kvě 2009

Jani - jo,jo,je to nááářez 🙂