icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

e.k.t
autor
4. čer 2009

no zatím mi nic moc nebylo, jen jsem si šla pro prášky na alergii a zkontrolovat uch jež pobnolívalo a už to bylo, ale dr říkala že je to v začátku, tak že bude brzo dobře 😉

martinka79
4. čer 2009

ahojky hlásím vybrala jsme super dlažbu do obýváku je 30x120 úžasnááááááááá. jinak focení také super. ted´dopma vegetuji peču chleba a rozjímám co nad obkladem a vším co jsme viděla. byl to super den.

evi to je nemilé... nemoc tak hodně zdraru při uzdravování. 🙂
Many užij si návštěvu u sestry to je vždy příjemné.
Antíku jakto, že ti nefrčí net..... ty tytyty. tak zítra dopo.... se na vás těším a ´t vás tu je víc.... 😀

e.k.t
autor
4. čer 2009

tak to bude rychlá pokládka ale chlapi se nadřou 😀

martinka79
4. čer 2009

no on to bude dělat jen jeden obkladač... jen nevím zda se tam vleze na výšku kolim má jestli 08mm nebo 12mm? netuším
hodila by se i do chodby, ale to by se moc prořezalo, asi ji dám i do pokoje a do kuchyně mám takovou pískovo-krémovou a co bude na zemi bude i jako obklad atkový větší formát. 🙂
Evi tak se drž marode. 🙂 🙂

martinka79
4. čer 2009

tak Nikolka přišla z oslavy je pěkně na zabitííííííííííííííííí, tedy bal už se sklidnila a čte.

e.k.t
autor
4. čer 2009

Já jsem sice na atb ale vůbec nic mi není, já myslela že mám pouze alergickou reakci na pyl, já ji v tomto období mívám 😲

e.k.t
autor
4. čer 2009

no to je radost, asi se opila limonádou 😀 😀

martinka79
4. čer 2009

no kdo ví čím. Evi pomož mi jak mám dát fotky na facebook?

e.k.t
autor
4. čer 2009

no klikneš na foto moje foto vytvořit album a dáš přidat, buď máš program a stáhne se ti celá složka tj 60 foto najednou nebo v té tabulce je jednoduché nahrávání na 5 fotek a dáš zatržítko že máš oprávnění s fotkami nakládat a už se to natahuje, potom můžeš fotky upravit tj natočit, pojmenovat a dáš zveřejnit a je to 😉

martinka79
4. čer 2009

díky...

e.k.t
autor
4. čer 2009

snad je to dost podrobně, ale celkem pěkně to navádí 😉

martinka79
4. čer 2009

no nevím nevím já jsme trouba... kouknu se na to zítra jdu žehlit. upekla jsem mega chleba moc moc chutný až formy vytékal 😀

e.k.t
autor
4. čer 2009

teda, taky nekdy upeču, moc ho teď nepeču, jen když je tu návštěva, aby se snědl 😉

martinka79
5. čer 2009

tak u nás ee malý spapá hned, dnes byl velký a máme už jen půlku. 😝

Krásné ráno všem.

martinka79
5. čer 2009

http://www.levnedlazby.cz/luxusni-dlazby-obklad... to je můj tip do obýváku jídelny a možná i chodby formát 30x120

anta
5. čer 2009

Dobré ranko, holčiny. Dnes mám naplánované sezení s jednou maminkou, tak se těším, pěkně si doufám pokecáme a bude fajn. Aspoň vypadnu taky z baráku, už to tady na mě padá 🙂

martinka79
5. čer 2009

Jani ahojky tak to je fajn, to si to pěkně užiješ.... jdeš sama nebo s Hozulákem?

anta
5. čer 2009

Jdu sama, abych neměla pořád Honzulína na očích, ať si od něj oráchnu, to víš potřebuji si taky orazit, jsem jen člověk 🙂

martinka79
5. čer 2009

Jani to chápu... a shcvaluji. tak si to užij načerpej energii a dobij baterie 😉

anta
5. čer 2009

Ale i tak musím říci, že se vůbec nebojím ty dva nechat samotné, Honzík je teď moc hodný, hlavně se zabaví dost chozením a řáděním, je ho celý byt 😀 😀 Jak ho má teď táta, tak si připadám jako nevyužitá, tak co bych někam taky nešla, že? 🙂

martinka79
5. čer 2009

Jani jasně. jdeš odpoeldne nebo až k večeru? 🙂 počasí je zase k ničemu pěkná zima.

martinka79
5. čer 2009

Tak děvčata pádíme ven na prochajdu kolem oběda tu budu. páček

paolin
5. čer 2009

Marti, dlažba vypadá super 🙂
Jani, pokec bez dětí závidím 😉
Evička je nemocná ☹ tak ať jsi brzy OK!!

my měli včera príma den. Mirkovi umřel hard disk, takkže veškeré firemní věci v..účetnictví, databáze..no vše. prů***, jak řemen. a on nemá zálohy! to nechápu..no nic no. snad mu z toho v Praze něco zachrání. v noci proběhla pohotovost s Vítkem a ignorance a nadřazenost doktorů opět nebrala mezí. po půl hodině dorazil Mudr, který smrděl kouřem a kafem a byl celý naštvaný, že ho obtěžujeme. tak mě ještě seřval a zase si to odkráčel. cha chááá! Vítek teď kouká na Kouzelnou školku a Adam spím. musíme na očkování, takže tu zase moc nebudu ☹ ale aspoň se Mudr rovnou na Vítka koukne 😉

paolin
5. čer 2009

tak já jdu snídat, potom balit a odpo jsem tady 😉

anta
5. čer 2009

Venku je zimina, jdu tak nějak na ten pokec po obědě. 😉
Pavli, co se stalo, že jste byli na pohotovosti? Doufám, že nic vážnýho 😉

e.k.t
autor
5. čer 2009

ahojky, snídám abych si vzala atb, klíště se na mne sápe a chce mi krást věci z PC skladu 😝

Marti obklady teda dost tmavé, ale jina ten dekor moc pěkný 😉

Jani dobře pokecej a odrelaxuj 😉

Pavli si děláš srandu ne? zaplatíš 90 kč a ještě tohle, asi budeme muset psát soustavně stížnosti, jinak se nic nezmění ☹
Co Víťulovi vlastně bylo?

anta
5. čer 2009

Jé, Evi, jdeš mi zrovna do rány 😀 😀 Můžu Honýsovi nabídnout toustový chléb? 😉

e.k.t
autor
5. čer 2009

jasně, zatím by neměli jen celozrnné pečivo
😉

anta
5. čer 2009

Jé super, já si to myslela, ale raději se tě vždy zeptám, panč vím, že to víš a pak to vím i já, chápeš 😀 😀 😀

e.k.t
autor
5. čer 2009

Jo pohoda, však proto ten net máme, ne? já si musela koupit nové kování matky posložky úchyty a tak abych sama spravila Joli postýlku, už několikrát zlikvidovala bočnici 😝

holt doma nemám chlapa, tak musím sama 😠