icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
9. čer 2009

Aha, tak to je ale dost na nic, panebože, jednou se něco děje a NEJDE to zařídit 😠 . Babi přijet nemůže? Je to fakt vyjímečná situace. Klidně můžeš být mou můrou 😀 😀

paolin
9. čer 2009

Jani, super forky 😀
Marti...achicha ach! moc na vás myslíme! kdyby něco, piš, volej!!!

já tu dnes nebudu. i Adam už je marod, takže to bude síla. užijte si den, ať už v rámci možností 😉

anta
9. čer 2009

Ahoj Pavli, tak pevné nervíky a sílu ti posílám 😉
U nás by to bylo taky stejný jako u Martinky, nedejbože, kdybych si musela třeba jít lehnout do nemocnice, by se na nás každej vyserinkal a nikdo by MM nepomohl, to je fakt smutný ☹
I když mám občas s MM neshody, tak vím,že kdyby se něco dělo, tak se můžu spolehnout, že by nás to pěkně stmelilo 😉

martinka79
9. čer 2009

No babi k tomu se nebudu vyjadřovat a to se možná do nemocnice dopravím sama.... s velkou taškou a dítětem. pokud nebude povolný švagr, ale ten se mnou do nemocnice nepůjde jen k ní. 😀
No já jsem už na to vše připravená nějak to překlepu a oni dva doma také.
Pavli tak hodně sil. Neboj i tobě budu psát, jelikož Janča by se musela vzdát mateřství a honzíka nechat na pospas svého objevování.

anta
9. čer 2009

Honzíka ráda nechávám napospas objevování, já mu pořád za prdkou nechodím jako MM, ten je v tom strašidelnej, kluk se vzdálí a on už je ve stoje a letí za ním jak pitomej 😀 😀 😀

martinka79
9. čer 2009

to víš chlap. znát o i u nás tedy znala u Nikolky neboj u druhého to bude happy. 😀

anta
9. čer 2009

Já jsem happy i u prvního, jen MM je moc úzkostlivej, trošku mě s tím štve, co se jídla týče, ten je tak úzkostlivej, že kluka je schopnej futrovat 2 hodiny, 😒 aby náhodou neměl hlad, takže přes týden Honzíkovi nasazuji malou dietu, kdo se s ním má tahat 😀 😀 , odpoledne dostane třeba jen mlíčko a pak mu dávám ovoce, jablíčka a hruštičky a tak a je naprosto spokojenej.

martinka79
9. čer 2009

Jani.... Tm je ale opatrovatel. 😝 jé a až bude ládovat v 15letech 5krajíců chlaba tak ho bude hnát bičem pracovat.

anta
9. čer 2009

😀 😀 😀 Já jsem naštěstí umírněná, co se jídla pro Honýše týče, nechci, aby byl fakt tlustej, MM pořád za ním chodí a ham ham, Honzík odvrací hlavu, že nechce a MM si prostě postaví hlavu a narve to do něj i kdyby se kluk měl poblít, no děsný ☹ ,Já to tak nerada vidím, když mu něco řeknu, tak držkuje, už fakt nevím, jak na něj 😠

anta
9. čer 2009

Včera to bylo bezva, Honýš posnídal piškotky, chleba odmítl, protože si těch piškotek všiml, tak se nedal obelhat zmeťour jeden 😀 😀 , pak dostal půlku přesnídávky, to jsme papali do 9 hodin, pak v půl dvanáctý dostal skleničku s obědem, to zdlábl, mlíčko nechtěl, tak jsme šli ven, tam jsme byli skoro dvě hodinky,no a pak jedl ve tři hodiny, to mi snědl 180 mlíčka, pak dostal jablíčko a naprosto spokojenost sama 😉

martinka79
9. čer 2009

Jani Michálek když něco chcetak to je také těžké mu to vztít a dát něco jiného. ráno vstane a peláší si pro snídani.

martinka79
9. čer 2009

no tak mám vše zařízené. žádná pohoda klid když m9ša spí. zse tu kedekdo otravuje. na parapety, sousedka řeší krizi s přítelem jsem už z nich hotová, ale nepomoci by bylo blbé.

e.k.t
autor
9. čer 2009

Ahojky, jsem vás dočetla.

Vstávali jsme až kolem 8 tak to chybí 😀 😀 😀 Joli teda až o pl deváté 😉 😀 😀 😀

Odměna za jití spát až v 22 😀 😀 😀

e.k.t
autor
9. čer 2009

Marti my posíláme enrgii a držení pěstiček taky 😉

Někdy je to fakt těžké to je pravda, ale oni to doma zvládnou neboj 😉

Jinak taky když můžu pomůžu, i kdyby to jen vyslechnutí bylo 😉

martinka79
9. čer 2009

No to je o tom...
Evi tak to bylo prima spaní.. a jak jinak bylo je s alergií už je klid?

e.k.t
autor
9. čer 2009

Jani mm je opak, za Joli jdeme jen na kuk když je podezřelé ticho, nebo naopak řev 😅

a s jídlem fakt problém, mm totiž netrpí hlady nemá chuť jíst tak zapomíná dát Joli svačinky a ta je pak protivná hlady ☹

martinka79
9. čer 2009

Tak to je legrace jak ti chlapy jsou rozdílní. u nás pohoda prostě dostane svačinu je pravda, že se o ni často hlásí sám. 😀

e.k.t
autor
9. čer 2009

no Joli taky chodí třeba s pytlíkem křupek, nebo se sápe na stůl a vydává zvuky jako ham ňam, ale mm je nevnímá 😀

no alergie rozdíl žádný zvýšenou teplotu mám stále tak uvidím, naž se tam zastavím 😝

martinka79
9. čer 2009

Evi teplotu máš stále jo? to je divné.

martinka79
9. čer 2009

jani, že se ti probudil Honzíček? tak se mějte pěkně jak říká František fanfárově... a odpoledne třeba na pár minut tu. 🙂 Mě Míša chrupe, ráno byl nějaký nedotažený tak šel vyjíměčně spát.

martinka79
9. čer 2009

http://autoskola-bobr.ic.cz/

holky dejte si video hned to první tu blondýnu.... se tu lámu smíchy. 😀 😀 😀 😀

martinka79
9. čer 2009

tak už je vzhůru. zatím pa

anta
9. čer 2009

Martinka to uhodla, Buliboš se probudil 😀 😀
Evi, já se přiznám, že když jsem třeba unavená a Honzík prudí, tak mě taky nějak vysazuje mozek a zapomenu mu dát najíst, ale stává se to výjimečně a mně je pak divný, proč je tak protivnej 😀 😀 😀

anta
9. čer 2009

okp§-pok.-=´´´´´´´´c´ 😀 😀 vzkaz od Honýše 😀 😀 😀

martinka79
9. čer 2009

honzíku díky za vzkaz. Míša mi ho přeložil. 😀

martinka79
9. čer 2009

my byli zase dlouho veku a řešili chdník už mě starosta a ta firma serou.... 😠 😠

anta
9. čer 2009

Tak jsme zase doma z venku, je tam divně, chvílemi prší, chvílemi je pařák, no kdo se v tom má vyznat?
Marti, to jde o váš chodník?
To je Míša moc hodný, že ti to přeložil, pořád sahá na klávesnici po paragrafu, jestli z něj jednou nebude právník 😀 😀 😀 Já bych v tom vzkazu viděla něco jako "ok pokec" 😀 😀

anta
9. čer 2009

Dala jsem si do alba fotku našeho klíštěte zvaného Honzík, chytne se jak buldok a nepustí 😀 😀 😀

martinka79
9. čer 2009

Jani asi tak. kdepak jde o nájez na náš pozemek a chodník před domeme na obecním a vede na aníš straně a zákmovka se opírá o náš plot... budoucí proto jsme ho museli začít budovat. No to je na dlouho až tu jendou budeš tak ti ukážu kolik na nás uštřil starosta domů... a ještě kecá. 😝

martinka79
9. čer 2009

u nás neprší ale divně nějak mě bolí hlávka. 🙂