icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

pavlina05
10. čer 2009

e.k.t...teď jím pořádně a jsem sobec, takže vypadám trochu líp jak zombie.
JJ, rodičové klidných dětí se asi nudí 😅
No my začneme asi až př. rok. Po císaři je prý nutná 2 roky pauza 😉
no a pak se budu nudit já...protože to druhý dítko bude kliďas 😀 😀 😀 😀 😀

pavlina05
10. čer 2009

A Joli už chodí?

e.k.t
autor
10. čer 2009

No to mi nikdo neřekl, taky když jsme to řešili kvůli kamarádce co jí kvůli chybě vedení porodu 8mý den zemřel syn a končili teda císařem, tak jsme zjišťovali u odborníků a pokud se rány hojí bez komplikací jako minimum opravdu 6 měsíců lépe 9 a ideálně 12 😉

Jinak třeba BYCH ČEKALA TAKY DÉLE, ALE na Joli mmch píšu už po 3tí, páč mi tu hmatá na kolávesnixci a maže text 😝 , na ten zázrak jsme čekali 10 let a já už tolik času nemám, je mi 34 😔

e.k.t
autor
10. čer 2009

Joli chodí - lítá jako dráček soptík, dojde i na záchod, do koupelny i ven na velkou chodbu zdrfhne 😀 😀 😀

No je živel hlavně přes den a to je v pořádku. usne 20-23 jak kdy a vstane 5-8 jak kdy někdy usne kolem 20 a vstane i o půl 9. prostě spí nádherně, tím tě nechci naštvat nebo rozmrzet 😉

Možná je to odměna za ty 3 měsíce v nemocnici 😝

pavlina05
10. čer 2009

e.k.t to je jasný 😉No já jsem také už přesluhující 😅, bude mi 31 😝
ale asi ještě nechci mít druhé, neb si užívám to první 😀
Spravedlnost to určo bude 😉My máme zase jedlíka, super zdravé dítko, pohodáře...ale nespavce. 😅 Ikdyž před den spí 1,5 dopo a 1,5 odpo 😨....tak za 13 min rodím.... 😀

paolin
10. čer 2009

čauky Pavli! vše NEJ Aleškovi k narozkám! 😉
jo, nespavce, to znám taky jsem si říkala, že druhé dítě už bude jiné. hele, ono je jiné povahově - je to pohodář a srandista. ale nespavec úplně stejný a divoch ještě větší 😀 ale zase co. kluci oba dva nespí a tudíž se lépe koordinují 😉 no a když je Vítek doma, tak Adam nespí už vůbec, páč si chce hrát s Víťou 😀 vlastně je člověk akorát víc v poklusu. blbý je, že je Vítek takový labilní ukňouranec. ten jeho negativismus mě psychicky fakt ubíjí a užírá. ☹

paolin
10. čer 2009

Evi a jak se má Liči? jsou zdraví?

pavlina05
10. čer 2009

paolin... 😀 😀 😀 čao! TAk já si moc nefandím, myslím, že druhý dítko bude také nespavec....ale už jsem zvyklá, tak snad mě tak moc nepřekvapí 😀

e.k.t
autor
10. čer 2009

No já si tzaky myslím že druhé bude živější a divoch 😀 😀 😀

Joli si taky užívám, no ale tím že nešla, je to jiné, prostě mám pocit že po 40 bych už asi dítě nechtěla 😔

e.k.t
autor
10. čer 2009

Liči podle posledních zpráv pořád stejné a bojují jak umí, prostě jsou moc super a já jim moc fandím 😉

paolin
10. čer 2009

uf, tak jen tak dál, Liči 😉
Evi, u tebe je to s druhým mimčem jiné. plně s tebou souhlasím a udělala bych to úplně stejně! 😉

e.k.t
autor
10. čer 2009

no ještě aby to ustál Martin 😀 😀 😀

pavlina05
10. čer 2009

😀

e.k.t
autor
10. čer 2009

tak Joli je v postýlce, už padala na kokos 😝 , prádlo vyprané pověšené další namočené tak zase chvíle klidu 😉

pavlina05
10. čer 2009

e.k.t....máte dopolední nebo odpo spaní? Holky, kolik Vám spí drobci přes den? My máme dnes teprve dopo spaní 😅

paolin
10. čer 2009

Pavli, Adam spává 2x po hodině-hodině a půl. první spaní má o půl deváté - vstává a půl paté a druhé kolem jedné +/- 😉 pak už nespí do cca 7hod a jde na noc. ale jak říkám - Vítek spával tak 10-20 minut, takže teď pohoda 😀 myslím, že ty 3hod denně jsou průměr.

pavlina05
10. čer 2009

paol 😉
U nás je to obvykle od 10-11:30 a odpo od 14 do 15.30 😉
...jen dnes posun 🙂 , asi tuší velkej den 😀 😀 😀
No naštěstí už máme po obědě a venku svítí sluni, tak valíme ven.

pěkný den všem.

anta
10. čer 2009

Tak jsme z venku doma, mluvila jsem s Martinkou, v nemocnici jedna příšernost za druhou, za prvé - strčili je mezi nějaké báby úplně na jiné oddělení, za druhé - je tam velmi nepříjemná sestra, za třetí - vůbec pro malýho neměli ani připravenou postýlku, no hrůza ☹
Pavlínko, Aleškovi přejeme vše nejlepší k tomu 1. roku, Honzík posílá pusinku 😉 No a co se týče spaní, jak kdy, Honzík vstává v 5 ráno, chodí spát tak v půl osmé a budí se v 9 - 9-15 hodin a odpoledne je to různé, ale taky nařeže tak tu hodinku a půl 😀 😀

anta
10. čer 2009

Jo a Martinka psala, že jdou na ten zákrok v 7 ráno zítra, tak vytvoříme virtuální kruh a budeme jim držet palečky navzájem 😉

e.k.t
autor
10. čer 2009

omlouvám se dala jsem chrupec, ta ATB mi dávají 😝

Pavli Joli kspí jednou po polední polívce před 15ti hodinovým masozelninovým jídlem 😉

e.k.t
autor
10. čer 2009

Pavli sluníčko si užijte, tady leje 😝

e.k.t
autor
10. čer 2009

Jasně jani, natáhnu si budíka abych byla vzhůru, i když zítra jdu na ko, ta atb nezabrala, ještě mne začíná víc bolet to ucho a začíná mi to pomalu lézt na průdušky, páč pokašlávám 😠 😝

licina
10. čer 2009

Ahoj holky, jen Vás jdu pozdravit...... Všem oslavencům vše nejlepší, hodně zdraví!!!!

Nám se daří. Máme nový domeček a toho nejšťastnějšího kluka pod sluncem!!!!!! Je to naše šikulka a snaží, co to jde!!! Tak nám držte moc a moc palce 😉

e.k.t
autor
10. čer 2009

Pavli a jaky máš kočárek? jezdíš se sporťákem nebo s golfkama? 😉

pavlina05
10. čer 2009

e.k.t...máme x-lander XA. nedám na něj dopustit. sice jsme v brně, ale bydlím v dobré části, kde jsou lesy, takže brázdím každý den cca 5 km po oboře. 🙂 Golfky nakonec pořizovat nebudeme, jsem lesní člověk a ne městská typ a tady by to golfky nezvládly.

lici, ahoj!! Nevím zdal-i si pamtuješ...???já jsem tvůj příbeh sledovala,...jak se daří?

e.k.t
autor
10. čer 2009

Pavli já je mám hlavně kvůli ježdění do nemocnice při těch mých poporodních komplikacích a rozřezanému břichu 😝

many
10. čer 2009

ahojky holky 🙂 není teď jaksi moc času na net,tak aspoň teď jsem si udělala chvilku, abych vás mohla pozdravit,doufám,že se vám všem daří 🙂
Lici super, že se daří a držím moc moc pěstičky a Kubíčkovi pořááádnýho hubana 🙂
Pavli - Aleškovi vše nej nej nej k 1. narozeninkám 🙂

many
10. čer 2009

jinak u nás vše Ok 🙂 už pomalu líce po baráku a dělá čím dál tím větší bugr 😵 jinak spí už jen 2x za den,ráno půl hoďky a odpoledne půl hoďky a pak jde už v 19.00 a spí až do rána 😀 dělá mi trošku problémy s obědama,vařím já a jde vidět,že by raději skleničky ☹ tak uvidíme dál,nechce kousky,vyplivává to a přitom ve skleničkách je to to samý 😒 snad se bude dařit a zachutná mu,takovou dobrotu jsem mu dělala - zapečený brambory s cibulkou,kukuřicí a hráškem a zalila smetánkou s vejcem a on se ofrňuje ☹ ale Kvídouškovi od sestry to teda šmakovalo,aspoň někomu no

many
10. čer 2009

tak mizím,dobrou noc a děti ať spí celou noc 😉

paolin
10. čer 2009

Evi, já mám Peg Perego Pliko P3. lehký, městský. v poho s ním jezdíme i po lese a 3 roky je v poho 😉 co teď hodně oceňuji a co jsem při koupi ani netušila je, že má stupátko pro druhé dítě. baby skate na kočár byl taky supr 😉