icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

e.k.t
autor
30. čer 2009

No tak Joli právě vyrobyila špenátovýho boba 😀 už je i vyvětráno 😉

martinka79
30. čer 2009

🙂 evi míša spí.

paolin
30. čer 2009

jéé, Marti!! to je krása 🙂 Nikolka je ale šikovná!
Adam taky spí. Vítek kouká na pohádku. odpo jdeme omrknout 5ti denního mrňouska Erika, tak se těším 😉
co myslíte - bude odpo zase bouřit?

e.k.t
autor
30. čer 2009

Tady hřmí, ale zatím neprší 😉

many
30. čer 2009

ahoj holky 🙂 🙂 🙂
Marti - Nikolka je šikulka 🙂 🙂 🙂 tak ať si prázdniny pěkně užívá 😉

many
30. čer 2009

Pavli - Vítkovi vše nej nej k narozeninkám 🙂 hlavně to zdraví a ať se mu ve všem daří 😉

e.k.t
autor
30. čer 2009

tak už se Pavli kocháš celou hodinu s Vítečkem slaďoučkým hodňoučkým miloučým.... 😀 😀 😀

martinka79
30. čer 2009

PAvli ahojky dodatečně gratuluji Vítkovi... jsem hrozná.... ☹
Holky u nás lilo, jinak super akce ta charita ve vsi tolik super věcí hlavně toho nářadí a saponátů a všeho... fakt jsem ráda. 😉

paolin
30. čer 2009

čauky, tak jsme zpátky. mimčo je hodňoučky, vlasatý a mrňavý 😀
Marti, nejsi hrozná. zrovna teď se rozjížděly hnusné kontrakce 😉 Vítek se narodil 23:15, takže ještě spousta času 😉
Evi, slaďoučkým hodňoučkým miloučkým...spíš uřvaný, uřvaný a uřvaný 😀 plakával mi i 4 hodiny v kuse a to klidně 2x denně. mezi tím spal tak 10minut, takže aááááá 😒 uf, jsem vážně ráda, že tuhle etapu už mám za sebou!

holky a jak u vás počasí? u nás zase bouřilo, ale asi tak hoďku. včera to bylo tak 4 hodiny. chceme jet ve čtvrtek na Vysočinu, tak snad se to umoudří 😉 jdu večeřet a vařit. zítra juknu. ale už tu tak moc nebudu. bohužel ☹

e.k.t
autor
30. čer 2009

Pavli já myslela že jsi někde psala dřívější čas, ale to je jedno, já myslela ten kontrast proti protivce nynější, ale koukám že sis moc nepomohla 😉

martinka79
30. čer 2009

Pavli no tak jsme to stihla...
u nás počasí bouřivé asi tak 20min. jinak včera lilo ve městě, ale u nás nic. 😉
zítra nám přijede obkladač.

e.k.t
autor
30. čer 2009

Marti to bude fuška s obkladačem, že? 😉

martinka79
1. črc 2009

krásné ráno všem.
Jani díky za SMS.
Holky já celou noc nespala do půl noci jsme s MM diskutovali ohledně stavby, máme nějaké potíže a nebudu se s tím tu vypisovat... jne nevíme jak to řešit, já už včera začla zašla jsem za sousedem co nám dělal fasádu a řekla mu co se stalo na jejich práci..... a to víte byl z toho celý......... a no parapetáři jsem myslela, že to podělali oni a nakonec za to může zase ten soused, tak a teď jak to rozčísnout.................... jsem už z toho hotová MM nemá bůbec sílu to řešit trápí se vnitřně a má práce nad hlavu........
to máme smůlu jen my, nebo je to jako normální?

martinka79
1. črc 2009

moc se omlpuvám, že s tou stavbou neustále píšu, ale nějak mi přijde, že na modré střeše jsou občas dost rádi kdyžčtou o cizím neštěstí a neúspěchu možná je to utěšuje a chlácholí. 😉

anta
1. črc 2009

Dobré ranko, holčiny, včera to byl den na hovningsádr. Honýš šel nejdřív spát v 9 místo v půl osmý, jak chodí normálně, pak jsem s ním lítala venku 1,5 hodiny, vrátili jsme se domů a Honýš nespal vůbec, pak usnul v půl třetí a ve tři byl vzhůru, takže jsem toho měla tak akorát 😉
Marti, není zač, však jsem se řádně zastyděla, že jsem nepogratulovala, tak jsem to hned musela napravit 😅 Z Honýše se stává počítačový maniak, takže se k PC vůbec nemám šanci pomalu dostat, nevím, jak to řešit 😉 .
Marti, co se týče té stavby, nás to neotravuje, ale ani se netěšíme z cizího neštěstí, přijde mi, že máte děsnou smůlu, za tu dobu, co to stavíte, by jiní už měli zámek ☹

martinka79
1. črc 2009

Jani díky. 😉 No snad budeš mít dnes s Honzíkem lepší den.

anta
1. črc 2009

Snad jo, spinká již od čtvrt na osm, ale ona naštěstí nebyl nijak umrčený, jen je to únavný, když teploměr ukazuje 35 stupňů 😝 😉 Většinou, když takhle "poruší" režim, tak nastávají nějaké změny a včera jsme asi 10 vteřin možná i déle stáli naprosto sami 🙂 , jinak taky umíme tanyny (tancovat), to si vždycky k něčemu stoupne a houpy houpy ze strany na stranu a pěkně do rytmu, to je moc legrační 😀 😀 😀 Ani se mu nedivím, že začíná tancovat, neboť mu neustále zpívám 😀 😀 😀

anta
1. črc 2009

Dodatečně též gratuluji Vítkovi ke 4. ročku, už se z něj stává chlapák 😉

martinka79
1. črc 2009

Jani tak to je šikulka. 😉

anta
1. črc 2009

Dala jsem jeho fotku do albíčka, na ní je výjimečně učesaný 😀 😀 😀

anta
1. črc 2009

Dneska šel táta do práce a Honzík mu zamával papa, to bylo moc hezký 🙂

martinka79
1. črc 2009

Jani on je jak obrázek ty jo to by byli fotečky v alelieru.
Jo a jak jsi spokojená s kolícím strojkem?

anta
1. črc 2009

Marti, jen se holím, na depilaci nemám nikdy dostatek alkoholu v sobě 😀 😀 😀 Ale spokojená jsem 🙂 Ještě jsem dala obrázek počítačového maniaka, řeknu upřímně, že mě s tím počítačem dost sere 😀 😀 😀 😀

martinka79
1. črc 2009

Jani toho přejde snad. Michálek občas dostane a už k němu tolik nelze a na klín už ho neberu jinak je to konec...

anta
1. črc 2009

Však už taky v koncích jsme 😀 😀 😀

anta
1. črc 2009

Včera jsem vymyslela bezvadnou věc, Honzík má hlavu jak pytel od banánů, koupila jsem mu tílka a mám už problém mu to přetáhnout přes hlavu, tak bude nosit moje tílka, já jsem jak ustřelený kecky, tak mu to jistě bude 😀 😀 😀

martinka79
1. črc 2009

tak to buide frajer a ty ušetříš. 😀 😀 😀 jani NIkolka jde obývat PC. zatím páček

anta
1. črc 2009

Papa, Marti, ahoj Nikolko, šikulko jedna 😉

e.k.t
autor
1. črc 2009

😠 Ahojky, tak u nás noc 😝 , joli vytuhla v 148 na oberci a v 19 něco už byla vyspaná, a já ji ke spánku udolala až 0.45 😝
a v 7 vysmátá jako lečo 🙂

e.k.t
autor
1. črc 2009

Marti klidně piš, máme tě rádi a určitě tě podpoříme. Máte smůlu smůlovatou, ale snad už si to vyberete nyní a při bydlení už na vás zbyde jen a jen štěstíčko 😉