icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

many
21. srp 2009

no to měl o 1,5 cm víc jak Ladík 🙂 no Ladíkovi teď kupuju raději oblečení na 2-3 roky, 92 , rostou jako z vody 🙂

many
21. srp 2009

no nic valím do hajan, ráno bude v 6 budíček, tak ať jsem fit 😀 😀 😀
všem dobrou noc a děti ať spí celou noc 😀
jinak škoda, že se nás tu už schází tak málo ☹ jak se asi všem holkám daří 😉 no snad dobře a děťátkům taky 🙂

paolin
22. srp 2009

ahoj hplky! tak u nás je dnes příjemně. na déšť to nevypadá, tak fajn 🙂 Mireček usnul s Adámkem a já trochu balím. je toho nějak moc. kam se sbalí táta to netuším 😀 tak si užijte víkend!

anta
23. srp 2009

Ahoj holčiny, tak jsem vyhnala ogary ven, ať si provětrají pátrací balóny ééé hlavy 😀 😀 Jinak jsme v období tahání kachniček za sebou, zdá se, že jsme došli již k chození, Honzík už se sám pouští na výpravy po bytě a je to držák 🙂

paolin
23. srp 2009

ahoj holky! tak chlapečci už brzy půjdou spinkat a já dobalím poslední věci. asi se sem už zítra nedostanu, tak se mějte moc prima a pusu mrňouskům 😉 až dorazíme, napíšu 🙂

martinka79
23. srp 2009

hurá jsem on line konečně nám net jede...
Pavli štastnou cestu a vám p=rima večer. já umyla oékna ve dvou pokojích takže 4okna vytřela podlahy tak je tam čisťounko a natřema palubky.... doclea mazec práce. teď mě čeká domácnost v bytě... 😝 žehlení, vytírání a manikura... 😀

anta
24. srp 2009

Dobré ranko, holčiny. 😉
Teda Marti, ty jsi prostě pilná včelička až mě z toho chytá lenora 😀 😀 😀 Jsi šikulka fakt 🙂

martinka79
24. srp 2009

no mě dnes bolí pravá ruka, že při pohybu krouživém jsem úplně odrovnaná. 😉

anta
24. srp 2009

Tak Honzík má své pořádné první botičky, koupili jsme mu bačkůrky a jedny botky na ven, řval jak kráva, když jsme mu ty bačkůrky dali, panč není na boty vůbec zvyklý, ale už v nich ťape i sám 🙂 Mám radost 😉

martinka79
24. srp 2009

Jani tak to je bezva
já zase zarábala na stavbě a teď doháním oběd je to napalici kdo si vymyslel... dřevěné stropy u nás??????? ten je, ale D..... to je práce. 😉

anta
24. srp 2009

TAk jsme se vrátili z venku, je tam příjemně, Honzík měl nové botičky na nohou a to ho asi vyprovokovalo k tomu, aby mi výjimečně usnul v kočáře, to se mi nestalo hoooodně dlouho, jsem si říkala, jak se pěkně projdeme, jooooo kulový 😀 😀 😀 JO a oprava v nálezu rostoucích zubů, rostou nám 2 čtyřky a ne jen jedna, zatím tedy máme 8 zubů celých a 2 lezou 🙂

anta
24. srp 2009

Tak botičky jsou v albíčku 😉 Kuk 🙂

anta
24. srp 2009

Sice tady nejste, ale mám první zážitek s Honzíkem venku, neměli jsme co dělat a tak jsme šli ven jen tak bez kočárku a normálně jsme obešli celý barák a vůbec skoro celých půl hodiny jsme chodili, Honýš z toho byl dost vyplácaný a aspoň jsme vyzkoušeli ty nové botičky. Takže máme za sebou PRVNÍ VEJŠLAP 😀 😀 😀 Huráááá 🙂

many
24. srp 2009

ahojky holky 🙂 Pavli pěknou dovču ještě jednou 😉
Jani, Honzíček je šikulka 😉 jinak to jste vyrazili jako my dnes 😉 taky bez kočárku a ušel pěkný kus, šli jsme do obchodu a pak ještě do města, nevím odhadem kolik ušel, jestli tak 1 km, ale čučeli jsme jakou měl výdrž 😀 držák 😀 😀 a my máme opět zvýšenou teplotu 😖 taky to vypadá na tu poslední čtverku, to je záhul 😖

many
24. srp 2009

Jani pěkný botečky 😉 jinak my máme furt ty samý a to jsem se bála, jak každý strašil, že vyroste rychle nožka a zatím stojí, jsem zvědavá, když jsou o ten cm větší jestli mu budou příští rok nebo ne 😖

many
24. srp 2009

no čeká nás nákup zimních,že 😖 to bude peněz 😖 nemáme ani oblečení 😖 tak už čučím furt po aukru 😀

many
24. srp 2009

Marti na zimu bych měla koupit taky o cm nebo raději o dva 😉 když bude mít třeba punčošky a ještě ponožky 😉 a nebo si nedávala ponožky, je to dost teplý 😉 máš už zkušenosti a nebo Pavla 😉 holky poraďte 😉 😉 dííííky

many
24. srp 2009

no nic, nikdo nikde, tak dobrou noc a sladké sny 😀 a děti ať spí celou noc

martinka79
24. srp 2009

jsem tu dorazila jsem pozdě ze stavby a než jsem totu poflákala to víš...
many záleží na botičkách pokud jsou dost teplé není nutné ponožka, ale určitě tak o půl čísla větší. 😉
jinak jste tedy šikulky s dětmi moc moc chválím.
JAni omlouvám se, že jsem nenapsala SMSm měla jsem frmol na stvabě mobil doma... a od 20hod tě nechci rušit moc moc na vás myslím jste úžasní. jdu okouknout ty botky.

anta
25. srp 2009

Dobré ranko, holčinky 😉
Marti, nic se neděje, já jen, že jsem se prostě musela podělit o tento zážitek, pro mě to je poprvé a je to moc super. Je to takový nový rozměr výchovy, že člověk může haranta ééééé děťátko 😀 vzíti kdykoli ven, když je doma nůďo 😀 😀
Many, Honzík je taky děsnej držák, to se musí nechat, mám z něj radost 🙂

martinka79
25. srp 2009

Jani no mrzí mě to a kdybych věděla, že už nechceš hajínkat brnkla bych ti. vím jaké to je ikdyž máš dítě druhé třetí stejně je to bezva pocit....

hlásím, že Pavča s rodinou jsou od 23hod na místě teploty prý skoro 38st...kluci usnuli v buse jak je rozváželi všechny moc moc zdraví. 🙂

martinka79
25. srp 2009

pádíme na stavbu dělat natěrače... ☹

anta
25. srp 2009

Ó děkujeme za zprávičky, Marti a též děkuji za SMS, to víš, byla jsem vydřená, tak snad to chápeš 😀 😀 😀
Volat do 18 hodin! Neboť, Honzík jde pak spát a kdyby mě slyšel, jak mluvím, tak by neusnul 🙂

martinka79
25. srp 2009

to chápu

martinka79
25. srp 2009

vařím rchle polévku dostavila se depka...

martinka79
25. srp 2009

tak prdelínek spí já se vrhnu na úklid bakonu a pověsím prádlo a upeču buchtu přijede návštěva obkladač se ženou

monkia.pv
25. srp 2009

ahoj holky,tak mam MM zase na chvili doma(do ctvrtka),tak vam pisu!mamm net v mobilu,ale jsem asi hloupa-nevim jak mam pridat odpoved!Proste mi to nejde odeslat nebo co!Takze vas ctu,ale nepisu!
Jani Honzik je sikula jak si krasne slape!Vanula lita jak dabel a vubec neposloucha!potvurka jedna!Jee a zoubku mate teda taky dost!my jen 8.
Pavca na dovci ta se ma!
marti z ceho depka?

martinka79
25. srp 2009

no tak to víš... stvaba domácnost škola a vše na krku sama samotinká, žádná pomoc. tak mi to už pěkně s... a taky se trochu víc zkrátlil rozpočet tak i to mě sejří znáš to když je toho někdy moc tak je toho přípiš. ☹

martinka79
25. srp 2009

jen si odskočím jsem tu hned klidně piš uričě ti malá chrupe.... uvařím si kávu a sednu si k pc.

martinka79
25. srp 2009

tak prádlo pověšeno káva se vaří a co buchtička??? jakou upéci.