Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
ahojky dorkyočtu vás až později dnes mám nabytý den... vyřizování potom cvičo a pak uspání prdelína a dpoledne rodičák+cvičení . Mm je dnes v tahu tak je to vše na mých bedrech.
Many tak to je prima číst, že je Ládíkovi dobře....
Evi ty jsi zase vydělávala a ještě s úsměvem to je prima.... 🙂
a zase se usmívá, před chvílí jsem si vytelefonovala poznání do té druhé stanice, kterou neznám, tak mám na říjen 3 směny, hurá 😉
zase budou korunky.
a dítě teprve vstává, tin má den, já noc tak to bude taky super, budu muset jet teda autem a vystřídáme si u něj v práci volant, já tam gecnu na vlak a šup do práce. 😉
holky já zjistila, že pokud se do 14dnů přestěhujeme tak budu bez netu.... mMM jede na služebku na 14dní a asi neic zatím nezařizuje. 😒 se asi zblázním.
Ahojky holčiny, tak máme za sebou zase víkend, já ho měla nebývale příjemný. Honzík už si umí řici, když se mu chce kakat, přijde za mnou, vypoulí oči a zrudne a mě je jasné, že musím čapnout a honem honem na nočník 🙂 Minulý týden opravdu stál za prd, ale opravdu celý, panč mě ta záda přešla pořádně až v sobotu. Takže teď pravidelně cvičím, aby mě ta bolest zase nepřekvapila. Další novinka, když se Honzíka zeptám, jak dělá slepička, tak odpoví KOKO, to je tak hezký, jaký má hlásek 🙂
Tak Marti, už se vám to konečně blíží, ale buď ráda, neboj, máme přece mobily, kdyby ti bylo smutno 😉
ahoj holky! tak jsem tu! dnes jsem jela na 9 na gyndu, tak jsem vás nestíhala. Adam teď spí, já se honem najím a za hodinku šupy dupy pro Vítka do školky. to zase bude den v jednom kole..jinak Vysočina supr. hub bylo dostatek, tak máme zamraženo na zimu 😀 v neděli bylo opravdu kááásně!
Evi, to je prima, že budeš mít nějakou tu práci 😉
Jani, Koko říkáš? to je ale šikula!! 😀
Marti..uf uf teda! neboj! budeme psát sms 😉
No Evi tak my te´d máme net pro celý dům za prima cenu a super rychlost... ovšem do domu by to sice také přivedli,a le asi za 800kč možná i víxc v tého podobě a rychlosti.
po pravdě tomu vůbec nerozumím.
MM bez netu nebude, ale když bude 14dní v pr.... tak mu je net...u...
Nějak to vyřeším budu na něj útočit. sedět na zahradě pít kávu a psát si s vámi bude prima ne?
Já dnes byla za zahradnicí co mi rozvrhla zahradu ještě to dodělá a písne mi. super spolupráce já si řekla své a ona doporučovala další... a potom jsme cvičili.... byly jen 3maminky no neva. ☹
jen nemám nic n´vařeno Míša měl rohlík se šunkou a co udělám nevím... bych si dala nějaké jídlo od někoho... on ještě nespí hajdalák... přišel za mnou.
u nás se nespí! musela jsem Ádu vzbudit a jít pro Vikyho. tak krásně spinkal..tohle mě docela se**! ale kafe je 🙂 kluci koukají na Krtka, pak půjdeme nakoupit, na kaštany, na písek, na....bolí mě za krkem a není mi well. ale venku je kráááásně!
no my máme rodičák a tak... takže taky nic příjemného místo relaxu na zahradě budu pendolovat po městě a fujky....
Tak holčinky, potřebuji poradit, jsem z toho našeho kluka nějaká bezradná, najednou z ničeho nic zmizel jakýkoli režim spánku, pořád ty zubáky se ozývají, jak to mám vydržet? 😉 Co děláte vy, abyste se nezbláznily? 😀 😀
Jani nic nedělám přizpůsobuji se dítěti i když musím říci prdelín je docela fajnový a když nechce usnout jdu s níma tam usneme... 🙂 usne. 🙂
Jani jak ti teď Honzík spí??? dopoledne? a potom odpolko nebo prostě už neusne.
Marti, Honzík teď spí tak od půl desáté do desíti a pak nevím, jak usne, no mám v tom pěknej maglajz a on taky, chjo chjooooo ☹
jé a tak to je blbé... a co to dopo protáhnout a jít po ránu ven. třeba po té 9hodince trak do těch 10.30hod... a potok obídek nebo rovnou do hajan... je to těžké děti jsou různorodé. ☹ Drž se holka moje posílám ti sílu a energii.
Doufám, že to přejde, panč se mi po každém spánku budí se řevem, což je teda dost fakt na palici 🙄 A už je vzhůru a řve, papa já letím 😉
ahojky, ozývám se z práce
Jani vydrž, ono si to zase sedne, neboj 😉
Marti tak za 800 je to moc, ale třeba ufoun má dost dobrý inet za 400-800, t mobil asi za 600-800, vodafon za 600(první půlrok za 300), takže se jistě najde, no a jinak mám mobily 😉
ahojky holky.... Jani tak jak je ndes po ránu???
Ëvi ty pracante. já včera toho měla ažaaž... děti melou až mi jde hlava kolem. 😝 ale jinak pohoda.
no Evi asi půjdem od to t-mobile..
Pavli otázka n atebe, ty máš ve svém místě obchod-bazárek s výkupem oblečení???? No u nás jeden otevřeli a ta paní mi prý dá za bundu 20kč....??? není na palici??? asi to hodím na net... nebo do kojeňáku. jak to funguje u vás?
ahoj holky! chystáme se do školky, tak krapet nestíhám.
Jani, co Honzík-lepší? ono ho to přejde. snad brzy, co? 😉
Marti, záleží, jakou máš bundu. ale je to tedy dost málo! raděj dej na net..
no mám ji next a stála skoro 1000kč 🙂 jak je to u vás??? utíkejte do MŠ ať nepřijdete pozdě. 😝
pádím uklízet byt je to tu jak v prasečáku,a le já bach to nejradeji už odstěhovala.... 😝
aspoň vyperu a převleču a vyasju a vytřu.
sice je toho teď va bazárcích moc a ceny se snižují, ale naposledy miza bundu, co stála cca 350,- dala 70,-. nenech se ošidit a dej to na net. za Next můžeš dostat dost. zkus si ceny projít na MMB. vždy to tak dělám, než udám svoji cenu.

Byla jsem jedné kámošce v Praze, vzala nás do keltské restaurace, bylo to tam moc pěkné 😉