icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

paolin
10. pro 2008

tak jsem Adovi uvarila cukynu s mrkvickou, masikem a ryzi. snedl lzicku a udelal ukazkove bleee! uz nechtel a tak vypil flasku mlika. ted plni plynu. no je toto mozne? 😀
pujdeme ven, at se krapet provetrame.
jo predstavte si, ze chrnel dve hodiny!! zazrak! ja hodinu s nim 😉

anta
10. pro 2008

Marti, novou stravou to není určitě, tu mrkvičku dostal včera, ale protivnej byl od předvčerejška, dnes je v hodně dobrém rozmaru, pořád se směje a mně je hned líp 😉

martinka79
10. pro 2008

Jani to je dobře. Tak asi ho něco trápilo chlapáka, ale jsme ráda, že je u vás usměvavo. Venku je krásně asi půjdeme na prochajdu a ty také hurá ven.
náš prdelín spinkal až do teď před chvilkou jsme ho zaslechla jak se tam ozývá, ale asi to zase zabalil a odpočívá.
my měli k obědu nudle s mákem a prdelín má červenou čočku, králíka a mrkev. 😉

anta
10. pro 2008

Jé, vy se ale máte Marti dobře, dala jsem malýho do postýlky a to vám povím, že Honýs je slušný éro, pořád si tam povídá a směje se, už půl hodiny nejmíň nezavřel pusku 😀 😀 😀

anta
10. pro 2008

Tak holky, to je gól, jela jsem s malým ven a vjela jsem normálně kolama do hovna 😠 , mám to na botě, na rukavici a na dvou kolech u kočárku bléééééééé 😝 😀

e.k.t
autor
10. pro 2008

ahojky kočky, tak mi dnes padal net a chytly mne takový křeče do břicha pod trojúhelníkem, že už jsem málem psala listy na rozloučenou 😝 😠

no pak jsem byla 2 hodiny spíš víc než míň na záchodě a už je mi líp, slupla jsem jogurt a hned je mi líp 😉

jinak Joli je úžasná, když mi bylo ty 3 hodiny nejhůř tak se plácala na dece a nechala mne polehávat na kanapi, ale jak zjistila že je mi líp tak mi to dala sežrat potvůrka 😀 😀 😀

tak mne zase odvolala, dostala kaši a je klid, teda jen než udělá náklad do plínky 😅

e.k.t
autor
10. pro 2008

tak plínka vyměněná a Joli už bere azimut do říše snů. tak budu dělat perníčky a pokud se mi bude ještě chtít tak i rohlíčky 😉

paolin
10. pro 2008

tak jsem na chvili tu. Vitek se uspava s tatou, Adamek tu leze po vsem moznym. dnes jsme zvladli pernicky a koupit stromecek. dostala jsem detskou slevu. asi jsem se dvema detmi vypadala zubozene 😀

Evi, tak to sis zase uzila! fajn, ze je lip!
i Jance uz je lip. tak super 🙂 Jani, vsad si sportku. slapnout to smradlavyho hovnouse pry prinasi stesti 😉

e.k.t
autor
10. pro 2008

Paolin to jsem neslyšela ale až se mi "poštěstí" tak prubnu štěstí 😉

martinka79
10. pro 2008

Jani hovínko přináší štěstíčko a peníze. jééééééééééé u Vás budou bohaté Vánoce.
Pavli ty jsi šikulka, no ber to tak matka táhnoucí své dvě děti, sama tenká jako nitka a chce stromek. Tak to si žádá slevu. super to bych taky chtěla. 😀 že bych si vzlaa své dvě děti a k nim pár dalších. 😀 😀 😀

evičko tedy ty jsi si zase užila viď. jsi šikulka.
já ještě nezačal péct,ale nebojte doženu Vás. 😝

e.k.t
autor
10. pro 2008

no peču poslední plech perníčků a zdá se že se povedly 😉

Za chvíli se ještě vrhnu na rohlíčky, to víš už je mi líp, tak honem 😀 😀

e.k.t
autor
10. pro 2008

jo a Joli roste před očima, už jsou jí akorát 74 a dokonce 1 overal 80 😅

martinka79
11. pro 2008

jé tak to mám doma také spousty věcí. to víš jak začla apapt normální jídla tak už poroste. i když ona byla krásná vždy.
tak já tedy začnu až dnes, ale jsme pěkně unavená z moci, prdelín zase řádil. dvě noci super a dnes no fujky.

anta
11. pro 2008

Dobré raníčko, tak teď se mi podařilo krásně uspat malýho. Byla jsem s ním na sedačce, on se chtěl převalit na bříško, hajala jsem ale tak šikovně, že ležel jen na boku, osahával mi obličej (spíš odrápaval 😀 😀 ) až z toho usnul, kráááásný a ideální.
Marti, věci od tebe jsou již nám nějaké malé, máš-li nabídku dalšího ošacení, neváhej a pošli mi to buď do mailu či do IP, raději do IP, včera mi mailem chodily divné zprávy, které sice nic neobsahovaly, ale byly datované 1.1.1970! To jsem čuměla. 😀 😀
Jo a to hovno, to je síla, musím to dnes omýt, neboť se mi kromě hovna nabalilo na dvě kolečka i listí 😀 😀 😀

anta
11. pro 2008

Našla jsem nakonec fotečku, kterak Honýs žužlá mrkvičku, tak můžete juknout 😉

anta
11. pro 2008

Koukám, že tady nejste, ale to neva, já si pokecám i sama se sebou, když mi nic jinýho nezbývá 😀 😀 😀 Tak jsem to opět dostala, počítala jsem to a předtím jsem to měla 11 dní a teď to přišlo po 15 dnech, to je šílený, kdy si mám jako užívat s chudáčkem manžílkem? 😠 😅 😅 Možná jsem z toho mohla mít rozhozenou psychiku, jak to mělo přijít, tak se mi nejspíš bouřily hormony a přišlo mi vše děsně tragické 😅

e.k.t
autor
11. pro 2008

Jani myslela jsem že mne kňukna nechá pověsit prádlo, jinak je zajímvé že nosí od 62! 😅

e.k.t
autor
11. pro 2008

Jani super fotečka 😉

anta
11. pro 2008

Honzík nosí velikost 74, stačí? 😀 😀 😀

e.k.t
autor
11. pro 2008

jo a to je o měsíc mladší, hi hi hi

ale zase měl při narození náskok 😉

anta
11. pro 2008

Tak to máš pravdu, byl o 250 gramů těžší a 5 cm delší. Dnes jsem ho zkoušela měřit, je to těžký, jak sebou mele, ale tak nějak mi vyšlo, že má kolem 70 cm, hůůůůůůůůůůů, za chvíli bude delší než já 😀 😀

e.k.t
autor
11. pro 2008

no rostou šíleně

e.k.t
autor
11. pro 2008

no my budememěřit až před vánoci

anta
11. pro 2008

Já ho měřím průběžně jen tak 🙂 Malej hodil bobana a teď čekám, zda usne, ochrápanej teda je jak zákon káže 😉

e.k.t
autor
11. pro 2008

no tak dáreček tay čekám každou chvíli, byla kaše tak by mohla utvořit hodnotu 😉

e.k.t
autor
11. pro 2008

Tak úúúúž taky dárek to bylo množství, že bych ráda věděla, kde to schovávala

paolin
11. pro 2008

cauky holky! tak konecne jsem tu 🙂
jukla jsem na fotecky. moooc krasne! Jolanka je princezna nadherna 😵

Vita byl rano s Mirkem u zubajdy a pak honem frceli do skolky na vanocni koncert. dnes jde Vita poo, mam v planu ho donutit spat. nespal poo uz tyden!
jinak u nas prsi a prsi. tedy, spis leje. Adame ma rymu, takze noc byla okouzlujici. vstavala jsem kazdou pul hodinu! ach jo 🙄 ted zase chrni. je urvany, uknourany..takze standard 😀 ja jdu honem jist, at to stihnu. s tim jeho nevypocitatelnym spankem nemam zadny zachytny bod.

paolin
11. pro 2008

jinak se musim pochlubit 😉 Adamek zacal trochu chodit kolem postylky, umi sedet na patickach a dela s autickem brm brm. Mirek je z nej uplne u vytrzeni 😉 hrdy tatulda 😀
supla jsem aktualni foto do albika. ten nas kluk je ale ksichtik 😀 uplny mesicek na hnoji 😀 😀

Marti a co tvi kluci a nemoc?

e.k.t
autor
11. pro 2008

Paolin je to šikulka ten váš Adámek, ani nemůžu věřit že je jen o 3 týdny starší než Joli 😀

Joli je takový malý povaleč 😀 😀

Ale zase si v pohodě dojdu na záchod 😅

anta
11. pro 2008

Tak holčinky, malej spal ve své postýlce v pokojíčku a my tam máme umístěný i PC, nemohla jsem písat, abych ho nevzbudila. My zatím nic nového neumíme heč 😀 😀 😀