icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

anta
4. únor 2010

Honzík taky není žádná hysterka, spadne na zem, otřese se, zasměje se a jede jak torpédo dál, já taky nejsem žádné ťuťuňuňátko, tak jen řeknu "co to bylo Milo? Vstávat a cvičit 😀 😀 😀 " a žádný děsný litování neexistuje, ale když si natrhne obočí a málem přerazí nos o stůl, no tak to chápu, že pláče, já sama bych řvala jak krokouš 😝 😉 Mám krizovku, co se mm týče, nějak mi sere 😀 😀 😀

many
4. únor 2010

Jani můžeš určo, si teda myslím 😉

many
4. únor 2010

jo, tak to by se bála každá,když tak blbě spadl ☹ ale když Laďa spadne ze židle nebo z gauče, tak ho ještě seřvu, že co potom skáče,.... ať ví, například včera si furt stoupal na kufírek, podjela mu noha a žuchl, tak dostal spucunk a ještě jednu na plínu, že neposlouchá a leze na to 😉

many
4. únor 2010

no člověk to dítě může furt varovat před vším a hlídat a pak je to vždy taková rychlost 😠

anta
4. únor 2010

Tak já Honzovi zakazuji lézt po židlích. On ví, že se mnou nesmí, ale když je doma mm, tak s ním po výškách leze pořád a to je tady pak pěkný haló😎

many
4. únor 2010

hm tak to je blbé, to my jsme naštěstí za vše stejně, aby jeden nezakazoval a druhý nepovoloval 😖

many
4. únor 2010

největší hrůzu mám, až začne zkoušet lozit po žebříku na postel 😖 tak jak jsou u nás větší děti, tak je zákaz, aby to u nich neviděl a nezačal taky, čím později tím líp, aby pak nebyl nějaký úraz ☹ podjede mu noha nebo spadne z vrchu,.... 😒

monkia.pv
4. únor 2010

Many MM hraje tenis!Nesnidala jsem,trochu mi stavkoval notas!nejak se z niceho nic sekl a nedalo se nic delat tak jsme musela cekat histerickou scenu,takze bylo veselo 😀 .Jani myslim ze fazolky muzes klido uvarit,taky bych je uvarila kdych je jedla 😉

many
4. únor 2010

no už zkoušijou , už nejsou blbí 🙂 už jsou to koumáci 🙂

many
4. únor 2010

Mončo aha 😉

monkia.pv
4. únor 2010

jejda ted koukam ze mi vypadl kus textu! 😀 Musela jsem cekat nez se mi vybije baterka a pak Vaneska ztropila hysterickou scenu 😀 ,tak jen pro poradek! 😀

many
4. únor 2010

tak už spinká 🙂

anta
4. únor 2010

Vaneska je taky slušnej ďáblík, co? 😀 Holky, jdou na mě nějaký depky či co, připadám si děsně nesnesitelná a nesnášenlivá, achjo, co s tím? 😅

monkia.pv
4. únor 2010

jj,je to dablik!Jani ja mela takovy depky kolem vanoc!Co s tim?Nech Honzika tatkovi a zajdi s kamoskama na vinko!Trosku se odreagujes a hned ti bude lip! 😉

anta
4. únor 2010

V neděli jdu za kámoškou na návštěvu, tak se určo odreaguju, těším se, že vypadnu. Jenže já mám teď takový stavy, že mi mm - chudák malej - pořád vadí, kritizuju ho furt, vím to, ale nemůžu si prostě pomoct, jsem to ale zlá žena 😅 😀 😀

monkia.pv
4. únor 2010

Neboj to prejde!Vim o cem mluvim!MM me taky jeste nedavno sval dokonce jsem se s nim i 9 dni nebavila(coz je u me co rict),pak jsem mu rekla co vse mi na nem vadi a ze uz jsem unavena z toho jak mi s malou vubec nepomaha atd. a je klid!Ted kdyz je doma tak se snazi!

many
4. únor 2010

tak jsem dala do alba fotečku, jak krásně hajáá 😀
a jdu udělat toho pangáska a kašičku 🙂
Jani nejsi zlá žena 😉 tak prostě máš zrozvna takový špatný dny no 😖 to bude dobrý, taky bývá někdy pěkná protivka 😀

monkia.pv
4. únor 2010

jee Ladicek je sladouckej!!!!

many
4. únor 2010

Mončo všechny děti 🙂 a hlavně, když spí 😀 😀 😀

many
4. únor 2010

dala jsme zatím vařit brambory na kaši a dojídám ze včera z večeře špagety 😀

anta
4. únor 2010

Jé ten je fakt kráááááásnej, vyloženě k sežrání 🙂

anta
4. únor 2010

Moni, zvedla jsi mi náladu, protože 9 dní mlčet nedokážu, splnila jsi bobříka mlčení, gratuluji 😉 😀 😀 😀 Já tak dlouho mlčet ani nemůžu, manža by se bál, že mi něco je 😀 😀 😀 Musím se jen probrat z těch depek a bude dobře, já to nevzdávám. Honzík zase spal jen hodinu a čtvrt 😒 , to je děsný,no ale dobrotu seká, tak je to dobrý 😉

monkia.pv
4. únor 2010

Jani i pro me to byly muka!A za bobrika chci odznak 😀 !My se ted naobedvali a soupla jsem Vanulu do postylky,jeste ji slyslim jak si vyklada!

anta
4. únor 2010

Nejlepší odměnou je hodná Vaneska, odznak ti asi nedám, aby ti ho Vaneska nesnědla 😀 😀 😀 My malujeme na myčku, ale nějak nechce papat, no to se nedá nic dělat, nutit ho nebudu 😉

monkia.pv
4. únor 2010

My jeste nespime!Vletela jsem na ni a jak jsem otevrela dvere takme porazil smrad 😝 !Vaneska hodila bobana,tak jsme ju prebalila a snad uz bude klid!Malujete na mycku?A cim to pak cistis?

martinka79
4. únor 2010

vytřu a jdu za vámi... byla tu návštěva

paolin
4. únor 2010

holky, vy jste toho nakecaly 😀 zkusím vás dočíst.
hele, nemáte některá doma DVD příběhy cvrčka a štěňátka?

martinka79
4. únor 2010
martinka79
4. únor 2010

mám

paolin
4. únor 2010

Marti,tu fazolovou tak nějak normálně. koupím zelené lusky Bonduel, udělám bešamelku, šupnu tam fazolky, povařím do měkka a pak kysanou smetanu na závěr 🙂 nepíše mi "š" sakryš! my tam to dítě nezbedné nadrobnilo či co.