Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
Jani hele já měla taky depky pamatuješ jak mi MM lezl na nervy a ani nepromluvil... to je normální to přejde...
Jinak chápu, že malej plakal možná jsme tě svýma kecama o choulostivej matkách ranili,ale na tebe to nebylo... to mi věř.. Já taky potom prdelína lituji. a někdy dostane spucunk potom vidím, že má někde a něco a pusinkuji ho.
U nás výchova je jendotná jen já občas polevím.. ale ne zákazech a příkazech... MM je generál a dává to tu do latě.
jupíí! supéér! copak by se vám líbilo mít? tedy pokud nemáte vše 😀 co třeba...máte Autobusky v jednom kole nebo Veselé mašinky? Taky máme mašinku Tomáše.
AUTOBUSY máme, veslé mašinky? to musím kouknout... a Tomáše máme.
co třeba tipa tap nebo fík.
Jani, to jsem nějak nezaznamenala, že ti není duševně fajn ☹ snad bude brzy lépe! dej si čokinu, večer vínko a nohy hore 😀
myslela jsi Pavli příběhy cvrčka a štěňátka...
jak já se v těch pohádkách nepohybuji to je resort Nikol a tatínka.
se musím donutit dát ty fotečky. všechny dětičky jsou úúúúúžasnéééééééééééééééééé
na moje ne ještě jsem tam nic nedala.a. melu mák... ručo v prababičině mlýnku vždy na ni vzpomínám.. semtimentální...
tak Marti, máme Finley požární auto, Mikeše, Rumcajze, Ferdu mravence, Šapí příběhy - ty má rád Viky, Macha a Šebestovou a toho Fíka taky někde. Vyber si toho klidně víc 🙂 Pak potkali se u Kolína, Krtečka...takový ty klasiky. Máme vše v notebooku, takže klidně pošlu DVD.
Šapí příběhy to neznám...
pokud najdeš fíka budu ráda jinak máme vše co píšeš
Už je líp, holčinky. To, že byste se mě nějak dotkly s tím o citlivých matinkách, tak to se mě fakt netýká, já jsem generál této domácnosti 😀 😀 😀 Většinu času jsem tady tzv. na koni já, ale taky na mě občas padne únava, ono se vládne těžko, když nikdo neposlouchá 😀 😀 😀
jinak míša miluje i hrané třeba rychlý striper.. o zebře...
nebo o štěnatech azl .retrívra..
Jani ono se celkově těžko vládne jen sám... to znám podobné jsme to ěmla u Nikol a pootm u stavby jen nalistuj pár stran zpět a uvidíš mé příspěvky... 🙂
máme tě moc rády a odpočinek by to chtělo co dojet k nám.. s Honzulíkem...
taky nějaký den můžete být... 😀
Marti, děláte mi radost tím, že tu jste a vůbec, že jste na světě a člověk se vám může svěřit a pohoda 🙂 Honzík je moc hodnej, teď si hraje na pejska a chodí tady po kolenou 😀 😀 😀
jsem tu , měla jsem tu mamku 🙂 Ladíček spal hoďk a teď si pěkně hraje se stavebnicí, zatím 🙂 ťuk ťuk 🙂 jdu vás dočíst 🙂
kurňa ta rýma mě s..e 😠 už se těším až tatin příjde z práce a pošlu ho do lékárny pro kapky, to bude úleva 😀

bohuzel nemame cvrcka a stenatka! To nase dite asi dneska spat nebude nebo co 😠 .Porad tam cosi vyklada!