icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

monkia.pv
10. bře 2010

no me se zase Vaneska zacala budit v noci!A vola mamiko miko miko(jako mliko).Deti si s nama hraji co?!potvurky malinky!

martinka79
10. bře 2010

tak u nás se spí káva voní a vše je hotové... Míša spíš zlobí než usne v poledne to je čert 100krát uteče a dělá na mě baf. hajdalák. 🙂

martinka79
10. bře 2010

Mončo moc krásné fotečky. Já dnes fotila Mišáka taky tak snad už donutím MM najít káblíky a dám to tam.

anta
10. bře 2010

Mončo, koukla jsem a musím říci, že Vaňula teda trůní statečně, kéž by se tak líbilo na záchodě i Honzíkovi 🙂 Dnes mi přišly šatičky od Paolin a řeknu vám, seknou mi, že mě nejspíš manžel nikam nebude chtít pustit, fakt krásný, jsem kóča, dám jednu fotku zatím z domácí dílny, tak jukněte, jaká ze mě bude sexy bába. 😉

monkia.pv
10. bře 2010

no u nas Vaneska nastesti jeste neutika nebot ma jeste postylku takze dobry!Taky spime a ja odpocivam a brouzdam po netu!

anta
10. bře 2010

Tak můžete juknout do mého albíčka, jsem tam v těch šatech, sexy máma 🙂

martinka79
10. bře 2010

jj jdu juknout

martinka79
10. bře 2010

Jani fakt dobrý... 😀 jsi kusanec...
Mončo to uď ráda, Michálek dělá takové věci, že vyleze schová se za domeček a čeká... já slyším šramot šupajdím po schodech nahoru postel s krtkem prázdná a on baf... 😀 nebo si pustí radio. pootm si k němu lehne a on do minuty spí... nechápu.

anta
10. bře 2010

My byli venku, šatičky jsou nádherný, jsem s nimi spokojená, protože mi sednou přesně. Pavlínka je moc hodná, že mi vytrhla trn z pr éééé z paty 😉 Jsem jí fakt za to vděčná, mají super rozparek, už to vidím, jak ho MM bude zašívat 😀 😀 😀 Já mu dám! 😀 😀 . Jinak dnes Honzík spal "jen" hodinku, takže nic moc. Ráno strašil před šestou, houkal od půl šestý, je to s ním teď nějaký těžší, jestli zuby, to nevím, ale musím holt vydržet a já vydržím, jáááá jo 😀

paolin
10. bře 2010

ahoj holky!
Jani, tak šupky dupky další fotky 🙂
mně bylo od rána blbě ☹ teď už fajn 😉 nějaká střevní hnusárna.

anta
11. bře 2010

Ahoj holčinky, tak jsem zase zde, dítě si chodí odpočívat do postýlky, tak mám občas i labůžo lážo plážo 😉

paolin
11. bře 2010

čus bus babáči 😀
jak to u vás frčí? Adam je vzhůru od 5ti a usnul mi před chvílí v kočáře! lumpík! byl násilým vyvlečen, probuzen a postaven 😀 to jsou mi fórky toto! usínat si o půl 9!
Jani, tak jak včera proběhla modní přehlídka 😉

anta
11. bře 2010

Ahoj Pavli, byla jsem moc pochválená, že jsem najednou úplně jiná bába, prý tedy v nich můžu jít, tak má MM z prdky kliku, bych utekla oknem 😀 😀 😀

martinka79
11. bře 2010

Ahojky holky jdu vás dočíst.

martinka79
11. bře 2010

tak šatyk se líbily taky jak jinak. já včera byla na tom zkrášlovacím večeru no nejsem o moc krásnější,ale bylo to prima. nasmály jsme se baby... potom jsme šli na pozdní večeři asi v 22:00hod a pak jsme šupajdila s kámoškou k ní na kávu a domů dojela okolo půl jedné noční... 😉 takže u mě spokojenost, jen mi schází energie a počasí je taky hnus.

martinka79
11. bře 2010

Pavli dnes je dobře.

e.k.t
autor
11. bře 2010

ahoooojjj konečně se na mne culí týden volna, hurááááá, o víkendu dojede návštěva jupíííí a pak rozmýšlíme koho navštívím já- my 😀 😀 😀 Hned jsem si vzpoměla že někomu násvštěvu dlužííímmm 😔 ale náprava se snad podaří a nikdo neonemocní 😝 Joli dnes otevřela oči až teď pře d chvílí, ale vstávat nééé šup do mé postele pustit rumcajse a mlíko 😕 no asi se zase oznamují špičáky co takto prudí od vánoc 😝

e.k.t
autor
11. bře 2010

ani šaty jsou fakt super, bude sde za tebou vohlížet i tramvay 😀 😀

anta
11. bře 2010

Evi, to teda doufám, že nějaká vykolejí 😀 😀 Dala jsem dítě do postýlky, trošku prudíkoval, ptala jsem se ho, jestli ho něco bolí a on mi ukázal, že zoubky, uši a hlavička, ty zuby jsou fakt pohroma huby a děs běs, už aby to bylo za námi, fakt ☹

martinka79
11. bře 2010

my si pustili dVd Nikoly a váleli se na zemi a smály se hrály.
Evi tak dojedeš za mnou viď... 😀 už se těším.

martinka79
11. bře 2010

holky já jsem dnes líná... Ráno jsme vygruntila koupelnu nahoře a dole zběžně uklidila.... ale nechce se mi nic. ani vyndat nádobí z myčky. Docela bych to viděla na nějaké rozptýlení... 😉 a nebo na čoko fundue v restauraci, ale s dětmi.??? 😀 😝

paolin
11. bře 2010

tak Adam usnul. venku chmelí, jak... 😨 šílený toto!

martinka79
11. bře 2010

no to snad ne já už sníh nechci... 😠 u nás jen pod mrakem.

paolin
11. bře 2010

tady sněžilo přes noc a teď zase. mně z toho fakt už jebne! 🙄

paolin
11. bře 2010

ale na netu bylo, že snad už za 14 dní bude i 16 stupňů!!!!!

martinka79
11. bře 2010

no já koukala, že bude Jaro.

děláme s M9šou mutabene logico primo a fakt ho to baví....

anta
11. bře 2010

Kurňa, už aby to jaro fakt přišlo, tohle je hnus fialovej, koukám, že už štve každýho, tak aspoň nejsem sama 🙂

martinka79
11. bře 2010

to nejsi fakt se mi nechce nic...
Míša se tu povaluje na zemi...

anta
11. bře 2010

Honzík spinká, ale nevím, jak dlouho ještě. Á už nespí, papá 😉

e.k.t
autor
11. bře 2010

tak jsem s Joli byla kupy kupy a hubule je taky zlobule, za uši se tahá taky no snad se něco pohne.

taky jsem si vyřídila příspěvek zaměstnavatele na penzijko a Joli právě pořádá polívku a prasítkuje u toho 😀