Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
Pavli no to je fakt úúúžasnýýýý 😝
Marti chudínek Mišánek si bude muset zvyknout, ty taky a pak to bude vítačkaa jéééé 😉
Jani aspoň v tom blbým pocitu nejsi sama, tak si třeba můžete vypomoct spolu s bráchou 😉
Evi míša se ptá jen ze zvyku jinak to zvládne asi dobře... a já samo taky nic jiného mi nezbývá... 😀
jj to víš, taky je mi vždy smutno po dráčeti,který bych občas zakousla, ale prostě je najednou pusto. v práci nuda brrrr, už aby byl pátek 😉
jj to je, ale když se vždysejdeme tak si říkám, že já sai toho klidu neužívala... 😀
Ahoj holčinky, tak to nachlazení u Honýse už se rozšířilo i na kašel, no to je radost. Od neděle je takovej chudák rozšroubovanej, no pokusím se s ním udělat, co půjde, jinak k dr. 😉
holky Míša má v těle stále tu bakteriii....
jsme z toho rozl.ožená a taky smutek dolehl... 😢
@anta ne průjem nemá ale prý než to vyjde z těla tak to trvá, ale jsme stejně nějak rozhozená, ale ono je to se vším... Nikolka včudu, Míchal dovolená adře jak janek... a já tu sama opuštěná beze slova.... 😒 odpoeldne jedu na koupák s kamarádkou... 😉
Honzík je krasavec... 🙂
no místop radostí mám starosti, ale asi zbytečně+ to prožívám. Michal tvrdí dáme zase actimel a hylak a bude Ok... a že to aSI JEŠTĚ TAM HOLT BYLO... a je vymalováno... sere na vše... ☹
ahojky, tak já taky osiřela,jsem po noční a před noční, mm s Joli u babi. a tady tolik práce a táááák se mi nechce
Jo, Marti, to znám. MM taky všechno nechává na mně, co se Honzy týče. Teď je Honzík nastydlý. A v neděli začal být špatný s tím průjmem. Pořád u mě na rukách a manžel věčně do toho "co teď? Co s ním? Co budeme dělat, co myslíš?" a podobně, já už jsem na něj fakt vyjela s tím, že jak to mám vědět, co s ním, že nejsem vševědoucí 😠 A blbý na tom je, že místo, aby vše řešil s chladnou hlavou a do toho ještě začne panikařit a je nervózní jak stará panna, což zhoršuje celkovou situaci tím, že řeším ještě jeho místo, abych se v klidu zamyslela nad Honzou, snad mi rozumíš 😖
To nevím, jak to víš, že má bakterii v sobě Míša? Vy jste byli na nějakém vyšetření? No, Honzík si včera hrál na křováka, schovával se mi pořád ve křoví a jednou jsem ho nemohla najít, no úplně se mi zastavilo srdce strachy. 😅 Teď spí, hodil bobka a je spokojenej, žere jak mlýn, mám dojem, že to s ním zas tak strašný nebude, když pořád žere 😀 😀 😀 😀
@e.k.t jj znám. Evi ti věřím já si dala za slib, že než se vrátí Nikolka bude pokojík Míši aona bude mít uklizeno a přebráno ve svém a vidím bledě a taky všechna okna atak...... 😀 😀 😀 😀 s Míšou na hrbu to nějak nejde...
@anta Jani my byli už podruhé na výtěru jednou jak měl krev ve stolici a tak mu zjistila bakterii salmonely, ale ne čisté.. a na další přešetření te´d to tam má stále, ale neprůjmuje aje OK.... ale prý to jde z těla i měsíc. vím já???
Marti, nezoufej, teď jak je Honzík v "nepořádku", tak nechce ani moc tatínka, to jenom na chvilku a hurá za maminkou, tam je mu líp, takže si to dovedeš představit, jak tady večer ještě lítám s dítětem na hrbu, do toho míchám jídlo a třetí rukou luxuju a milý tatínek tady chodí a nudí se! 😠 😀 😀 😀
slmoléna mahuléna, no to je na delší dobu, ale hlavně že nesrjdinkuje a baští, jen je to blbé že je pro okolí nakažlivý, ale rodina pokud ji nechytla, tak je již imunní a nechytí to.
Miško uzdrav se aby mamka neměla starosti a stihla ti připravit pokojové překvápko 😀
Evi, i když je dusno? 🙂 Mám v plánu ho vytáhnout ven, nějak mě neláká představa, že bychom byli doma celý den a neměli co dělat 😀 😀 😀 Honzíkovi se moc líbí pikniky v trávě, je schopný si ustlat i v hovně (pardon) 😀 😀 😀
Jani myslím že mu to neublíží, a hlavně aby hoooodně pil, to rýmu rozpouští a vyhání ven 😉

důležité je, že přistálo letradlo a snad už prdelka spí a je jí blaženě. Míša se tedy večer dost po ní ptal...