icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

martinka79
29. srp 2010

NO U NÁS NIC MOC...
VĚTŠINOU KDYŽ UŽ USNE TAK ROVNOU NA SEDAčce

e.k.t
autor
29. srp 2010

teda samé novinky, aby se neroztrhl pytel i s miminky 😀 😀

martinka79
29. srp 2010

@e.k.t evi to nehrozí...
a jak si užíváš ty. máš tu dovolenou??

e.k.t
autor
29. srp 2010

no zatím mám volno do středy, tak pohoda 😉

jin ak u nás zatím taky nehrozí

paolin
29. srp 2010

ahoj holky! u nás docela v poho. jen Vítek je drzoun drzej a Adam je nějaký mimo. usíná po 9 ráno...spí tak hoďku, pak je ukňouraný protivák a usíná až před 8 večer. já ho ale zítra srovnám 😀
jdu si dát vínko a pak třeba masáž od Mirečka 😉

martinka79
30. srp 2010

@paolin Vítek je prostě v předpubertě, hodně sil a tvrdou ruku a hlas... 😉
dnes jsme doma... MM jede pro Nikolku konečně.... holky ona měla fakt prázdniny jak se má, stále někde.... 😀 ovšem jak se přizpůsobí škole nevím. ☹

anta
30. srp 2010

Ahoj holčinky, jdeme ven, u nás nic nového, dnes čekám návštěvu s malým mimísem, tak jsem zvědavá. Koupila jsem jim jako dárek utěráky na prdku, to se, myslím, vždy hodí 🙂

martinka79
30. srp 2010

@anta Janin praktické, my se plácáme doma odpoledne čekám etaky návštěvu pracovní,... 😀

anta
30. srp 2010

Malýmu Matesovi jsem koupila takovou vycpanou husu do postýlky, ať se tam nenudí 😉

martinka79
30. srp 2010

@anta máš prima nápady já nikomu nic

paolin
30. srp 2010

ahojky holky! u nás je pršavo. naše návštěva právě odešla. to je nějaký návštěvní den toto 😀
včera jsem řádila na MMD a koukala na zimní věci pro chlapečky. Musím spoustu kupovat nových 😒

paolin
30. srp 2010

Jani, praktické dárky jsou supr 😉
Marti a co práce? už je to lepší?

martinka79
30. srp 2010

@paolin Pavli to já taky ale nijak to nehrotím.. ještě chci teplo...
JInak práce no tak nějak nic nového. já dnes nešla nemám hlídání a za druhé nastupuji ofiko až prvního září teď jsem tam chodila jen z dobré duše...
dnes musím vypracovat ten elaborát co chce a samo přijed kolegyně co jí budu pomáhat... uvidíme jak to dopadne.

e.k.t
autor
30. srp 2010

Marti ty to zmákneš na 1*

martinka79
30. srp 2010

@e.k.t tím si nejsem tak jistá, nějak jsem z toho vypadla, ale uvidíme... 😀

e.k.t
autor
30. srp 2010

nebuj děti bývají bna prvním stupni shovívavé 😉

anta
30. srp 2010

Tak návštěva odešla, byla pohoda, Honzík samozřejmě zalezl do postýlky a nechtěl vůbec vylézt, nakonec jsme ho asi unudily tak, že usnul. Mímo je pohodář a prdělo jak motorová pila 🙂

e.k.t
autor
30. srp 2010

tak dnešní polední spánek bez plíny a bez nehody

martinka79
31. srp 2010

čusík holky pádím pracovat.. včera jsme napsal to co ředitelka chtěla.... snad bude spokojená... myslete na mě 😉 a nezlob své dětičky a děti vy ukažte maminám, že vás mají.... 😀

e.k.t
autor
31. srp 2010

Marti myslíme na tebe, ale jsi šikulka a tak to zvládneš 😉

anta
31. srp 2010

Ahoj holčinky, Marti, držím palečky, ale přesně jak píše Evička, ty to zvládneš 😉

paolin
31. srp 2010

ahoj holky! u nás brutálně leje a je kosa ☹ škoda léta ☹ zítra začíná školka, už jsem vybavení 🙂 Vítek už jde třetím rokem. to to letí..
a co u vás nového?

anta
31. srp 2010

Tady je taky hnusně, Honzík nespí, ještě stačil střihnout hysterák kvůli nějaký totální blbosti, tak z tohoto titulu dostal prostě na prdel, to jeho zbytečný vztekání fakt miluju 😝
No Vítek už je zkušený školkař a jak se těší? 😉

paolin
31. srp 2010

ale jo 🙂 už měsíc se doma nudí, potřebuje děti. ségřina malá tak nastupuje. mám 3 roky až v listopadu, tak je na školku chdák ještě krapet malá..

anta
31. srp 2010

Jéje, to bude radosti u holčičky. Honzík háže bobka, ale je to s ním nějak k nevydržení či co, to asi znáš 😀 I když je hnusně, tak ho čapnu do kočárku a tradá ven, doma je to s ním humáč 😀 😀 😀

anta
31. srp 2010

Včera mi ho návštěva pochválila, že krásně mluví, tak jsem ráda, že si toho lidi všímají.

anta
31. srp 2010

Teď jsem se dočetla, že v Krušných Horách padal sníh, pomoooooc 😎

martinka79
31. srp 2010

holky čus vše jsem zválda Ok ale doma to je náročné.. Musím Mm cepovat jak on ten binec a tak nevidí.. šílím... NIkoka je vybavena do školya zítra vyráží, já nemám ale pantofle do práce tak zítra koupím... 😉 Míša jde od říjan do MŠ a po pravdě uvidíme jaké to bude. snad to zvládneme všichni.

anta
31. srp 2010

Achjo, taky jsem se zdravě naštvala, mm jel do práce už ve čtvrt na šest, tedy o hodinu dřív a teď odpoledne mi napíše, že tam musí ještě čekat, takže opět přijede bůhvíkdy a to tam jel prostě o hodinu dřív! Už mě to štve, protože toto je v posledních 14 dnech u něj normální, no fakt, už se s ním nehodlám vůbec bavit, já se tady můžu strhat a on si jezdí domů jak do holubníku, kdyby aspoň zajistil nějaké např. jídlo pro rodinu nebo tak, tak to ne, to všechno tahám já i s klukem, kdybych nenakoupila, tak tady umřeme hlady, fakt děs běs! 😠 😠

anta
31. srp 2010

No tak tam ještě sedí v tý práci, no já se na to fakt už vykašlu, ten kluk si ho vůbec neužije ☹ A já taky ne, až přijde, tak na něj nepromluvím ani slovo a zalezu si do ložnice a nehodlám se s ním bavit, bude mít frajer tichou domácnost, já už toho přetěžování mám taky dost. Každej v 6 hodin ráno odchází a vrací se až v 6,15 a to v nejlepším případě, i kdyby mi bylo špatně, tak je mi to platný jak mrtvýmu zimník, Honzík má do toho to svý období a já to všechno odsírám naprosto sama 😢 😢 😢