Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀
Pavli, byla jsem nakoupit, Honzík je taky nějakej posmutnělej. Jinak nateklý to právě nemám, tak nevím. 😉
no já zatím u moře byla jen jednou a tatin ani jednou, takže se tam jednou taky snad podíváme 🙂
Jani, copak jsi koupila dobrého? to je fajn, že to není nateklý. třeba to máš jen natažený.
počasí je šííílený! fůůůj!
oooo traktor jede pryč , hurááá, Ladík má nějaký tuhý spaní, nepřiběhl 🙂 zatím pořád ticho 🙂
ani nevím už jestli jsem to psala tu nebo na fb 😀 technický vysávají listí, takže pěkný rachot byl 😖 pod oknama
mizím, stavil se tu kámoš po delší době, tak jdeme plkat 🙂 pááá a Ladík už je taky vzhůru 🙂
Jani a sprcha taky u vás? 😉 😀
Adam usnul. jdu se najíst. pak pro Vítka, snad nákup a tak 🙂
Tak jsme hodili hovňáka, super,mám radost větší než z vánočních dárků 😀 😀 😀 Nepapá tvaroháčka a je to znát 🙂
Jo a taky nepapá rohlíky ani housky, ale to je teda děs, protože mi celozrnný pečivo odmítá, tak a teď babo raď, co mu místo toho dát 😒
já nevím, já o těch celozrných slyšela, že stejně až tak dobrý a zdravý nejsou :-/ Jani já si myslím, že pečivo normálně může, to jí každý dítě
no kámoš mizel, pěkně si s Ladíkem vyhrál, byl Laďouš spokojenej 😀
teď uklízíme binec a mezi tím vysávám a pak se pomalu budeme chystat k té ségře 🙂
Jani a myslím, že je dobrý hodně ovoce, mandarinky třeba, někoho prý i jabko staví :-/ jsem slyšela, no já si myslím, že papá vše dobře, prostě někdo to má horrší asi nějak s těma střevíčkama, určo jí to co každý jiný dítě 😉 a hlavně tekutinky no 🙂 Ladíkovi jsem musela sladit čajíky nebo chtěl granulovaný a až teď jsem zjistila, že už může pít normální ovocný, tak mu jede pickvik nebo jak se to píše 🙂 pomerančovej a dokonce bez cukru 😀

Adam snad taky půjde brzy 🙂 my taky plánujeme. hory už jsem domluvili přes Silvestra, dostala jsem úkol jukat na dovolenou u moře. cestovky mají na first moment i dvě děti zdarma, což se nám sakra vyplatí. jinak platíme drsně za oba kluky. jen se bojím takhle dopředu s ohledem na nemocnost Adama. příští týden budeme mít výsledky imunologie, tak raději budu jukat až po 😉 a jestli ten nový Mirkův kolega bude šikovný, tak by letos mohla být první dovolená bez mobilu a notebooku! 😀