icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

martinka79
30. led 2011

@anta to se ještě dá, bude hůř... 🙂

martinka79
30. led 2011

no já si dám kávu nohy hore pohádku budu relaxovat...

anta
30. led 2011

@martinka79 - díky za uklidnění, to potěší 😎

martinka79
30. led 2011

@anta Jani tebe potěším vždy ráda. Ty to udejcháš...,a le bude to někdy fakt na palici i když s klukem možná ne to jen holky tak šíleně--- prudí a zkouší 😀 😀 😀 prdelínek je už na vysočině a náram,ně spokojen chápete to??? copak se dá maminka nahradit??? změťour jeden.

e.k.t
autor
30. led 2011

tak to u nás se teda prudí fest 😝

monkia.pv
30. led 2011

Marti tak rikas ze holky jsou horsi nez kluci?Ja vedela proc jsem chtela chlapecka 😖
Tak vidim ze vsechny deti rodice pekne zkousi,tak jsem se uklidnila ze to neni jen u nas 😉
Ja jsme se nakonec pustila do cesnekove polivky a predstavte ze jsem si myslela uz tak pred pul hodinou ze jsem ji vypla a sla jsem si s malou lehnout k telce na pohadky a te dprijdu do kuchyne a ja polivku porad varim a varim 😲 -tak mame misto plnyho hrnce jen polovinu 😝 -asi uz jsme prepracovana nebo co ☹

martinka79
30. led 2011

@monkia.pv to se stává, no vidím to na NIkolce a podle kámošek holky jsou hrozně náladové a potom to dají se žrat celé rodině.. a když je něco naštve ve škle to je ouvej...a stále něco řeší... 😀 😀 😀

e.k.t
autor
30. led 2011

Marti taky děkuji za překrásné vyhlídky 😝 😉 😀

anta
30. led 2011

@martinka79 - tak aspoň potěšující je, že mám chlapáka, on je jinak fakt kliďas a pohodář a chápu, že s ním hormóni mávají, se mnou taky občas, takže mám pochopení, vím, co to s člověkem dělá, ale tatínek, jak na to není zvyklý, je z dítěte na sr*čky 😀 😀 😀
@monkia.pv - nic si z toho nedělej, já kvůli Honzovi připálila makaróny, to se mi teda ještě nestalo!! Dítě si řeklo o slipy na ven, ale vzhledem k tomu, že bude spát, tak jsme mu raději dali plenu neb nevím, jak zabránit tomu, aby se celý nepročůral 😉

e.k.t
autor
30. led 2011

Jani tobě neporadím, já vsadila na to, že hlot několikrát převleču, a ono nakonec nebylo ani potřeba

martinka79
30. led 2011

@e.k.t já a nic nesázím, i když sadit a vyhrát to by bylo... 😀 😀 😀
holky nebojte to bude OK.... všechny to přečkáme bude nám hej

anta
30. led 2011

Holky, musím se pochlubit (abych jen nenadávala 😀 😀 ), ráno jsem nakreslila Honzíkovi dva čtverečky, dva trojúhelníčky a dvě kolečka a on je "musel" spojit, povedlo se mu to na jedničku. Občas mu kreslím knoflíky a on do nich dokresluje jako tu nit (spojuje ta dvě kolečka vevnitř) a taky mu to jde. Ráda kreslí vodovkami dálnice (barevné proužky), to ho taky baví 😉 🙂
@e.k.t - Evi, neva, pokus - omyl 😅

e.k.t
autor
30. led 2011

no vidíš jak je šikulka, my tu s Joli řešíme dřevěné puzzle

martinka79
30. led 2011

já neřeším nic... 😉

martinka79
30. led 2011

vlastně jdu šít.

paolin
30. led 2011

Marti, tak jestli bude ještě hůř, tak si ani nedokážu představit, co ještě přijde 😀

sedlo mi to na hlasivky. holky, nemáte nějaký fígl, jak nepřijít o hlas..? přeobjednala jsem si holky na zítra, myslela jsem, že už to bude OK 😒

anta
30. led 2011

To jsem si ještě vzpomněla, že když Honzík je šílenej, tak se ho vždycky zeptám, jestli nechce opláchnout obličej studenou vodou a světe div se, on vždycky řekne, že jo a jdeme 😀 😀 😀
@martinka79 - tak nám ušij pěkné pytle, ať máme kam házet ty naše puboše 😀 😀 😀

anta
30. led 2011

@paolin - co zkusit nemluvit? 🙂 🙂 Hlavně nezkoušej slivovici, to vůbec nepomůže, já to zkusila a nemluvila jsem 14 dní, což bylo u mě dost děs 😀 😀 😀

paolin
30. led 2011

@anta Jani nemluvit to nějak nejde..Vítek pořád mele..

anta
30. led 2011

@paolin - tak mu ještě z posledních sil řekni, že nemůžeš mluvit, že máš nemocný krk 😎

martinka79
30. led 2011

@paolin četla jsem jakési kloktadlo.. najdu apošlu. jo vaky na ty naše dítka...

paolin
30. led 2011

já mu to řekla. ale co myslíš, že udělá chlap? ignoruje to a je mu to fuk 😀

anta
30. led 2011

@paolin - no jo, chlap 😅 😅 , já nevím, jak se léčí hlasivky 😕

martinka79
30. led 2011

@paolin teplé mléko s medem, vincentka tichý ton hlasu nejlépe o oktávu nižší, a pak inhalace nad parou se solí... 😉

martinka79
30. led 2011

hodně čajovat

paolin
30. led 2011

Marti díky! zkusila jsem kloktat vodu se solí. snažím se mluvit potichu... ihalaci zkusím večer - s Adamem se bojím. včera už to bylo OK. i rýma šla do háje. ale večer už jsem cítila, jak se mi špatně dýchá a sedá mi to níž a níž. teploty nemáme ani jeden. tak aspoň tak 😉

e.k.t
autor
30. led 2011

Pavli hnus fialovej, ale do deci teplé vodyx rozpustit lžičku soli a kloktat, nebo kloktat vincentku, nebo potom cucací tabletky

e.k.t
autor
30. led 2011

he he Pavli jsi rychlejší

e.k.t
autor
30. led 2011

do aroma lampy střídat eukalyptus grep máta kadeřavá a černý kmín - to lze i do inhalace do odpařovače...

anta
30. led 2011

Tak dala jsem fotečky do albíčka, tož to jukněte, chcete-li 😉