icon

Drobečci z třetího trimestru

e.k.t
7. lis 2008

😉

Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😀 😀 😀

martinka79
17. črc 2011

@paolin jj to je šílené.

paolin
17. črc 2011

my doma docela OK. venku fičí, jak blázen. prý se má na Moravu přihnat nějaké to pršení.

martinka79
17. črc 2011

@paolin vínko mám rozdělané ještě večer zaliju zahradu a stáhnu slunečník a budu mít klid...

martinka79
17. črc 2011

@paolin neříkej já počasí neviděla sto let. 🙂
Nikolka volala na tábořr super. ale mě je smutno.

paolin
17. črc 2011

@martinka79 však bude brzy zpět 😉
já na počasí jukla a nic moc teda. od středy chceme jet na Vysočinu s kamoškou a oni tam píší 16stupňů a déšť 😨 ☹

martinka79
17. črc 2011

@paolin teď jsem to taky studovala.. šílené zítra polo déš´t a uterý dobré a pak nic moc a od pondělí hnus... a to my chce přijet sestra... tedy to mě sre... Nikokla si nevzala moc teplého... 🙂

paolin
17. črc 2011

třeba to ještě změní..

paolin
17. črc 2011

Adam má pár nových slovíček... já ale říká "náááá", takže já ne je u něj "nááá nééé" a místo souhlas aha začal říkat i "jóóó" a dnes na plavací kruh prochlásil "huch" 😀 to jsou teda pokroky 😀

martinka79
17. črc 2011

@paolin úžasné pokroky...je šikula

paolin
17. črc 2011

@martinka79 no já nevím no 😀 nedávno se mi zdálo, že mluvil..jéé, to byl pěkný sen 🙂

martinka79
17. črc 2011

@paolin jj sny miluji..

paolin
17. črc 2011

to by mě zajímalo, co to může znamenat "nemluvné dítě mluviti slyšeti" 😉 😉

martinka79
17. črc 2011

@paolin to já ti neřeknu snář nemám, ale určitě něco dobrého..

anta
17. črc 2011

Tak holčinky, dohodli jsme se s mm, že si cca do 10 let koupíme domeček 😉 🙂

anta
17. črc 2011

@paolin - juknu se ti na ten sen, zajímavé 😕

paolin
17. črc 2011

@martinka79 kéž by 😉
jinak se musím pochlubit, co dostal Vítek od tety k narozkám - vymalovávací šablonky na okna, nějaké skládací potvůrky taky na okna a minirazítka s minibarvičkami. prý, že tohle 6ti letý kluk jistě ocení. to jo teda 😀 😀 kdyby mu za těch 150,- koupili třeba čokinu, tak by to ocenil mnohem víc 😉

paolin
17. črc 2011

@anta Jani no nekecej! hele a nechcete třeba u Brna 😉 😉
na sen se mi jukni, jestli můžeš..

anta
17. črc 2011

@paolin - no spojení slov nemluvné dítě ve snáři nenajdeš, podařilo se mi najít "nemluvný - mluvit s ním" a to znamená, že se nedohodneš ve své záležitosti (že by sestřička?). Nebo je ještě jeden význam - "němý - vidět ho" - odhal, co skrýváš (česky - koukej se přiznat). Ale nevím, zda se to dá nějak spojit s nemluvným hárošem 😉

anta
17. črc 2011

@paolin - holka, u Brna ne, chci být blízko své rodině, kterážto pobývá v Praze, takže buď zůstaneme v Kladně či poputujeme do Prahy, ale spíš to Kladno, přece jen je tady levněji 😉

paolin
17. črc 2011

@anta Jani to by sedlo s tou sestřičkou. ználo se mi to tak dva týdny zpět.

paolin
17. črc 2011

@anta to jo, levněji. a asi i větši klid 🙂

anta
17. črc 2011

@paolin - mně se takhle zdálo o mém tátovi. V tom prvním snu jsem za ním šla do nemocnice a on na mě čekal před lítačkama a říká "Jani, až uvidíš toho mýho spolupacienta, tak to se nasměješ", no a měl na sobě takový župan, který si pamatuji z dětství, byl modrý s černými proužky, no a před těmi lítačkami byla spousta kol a já jsem se do té nemocnice nemohla přes ta kola dostat 😅 😅 A druhý sen byl trošku hloupější - v něm táta podepsal revers či co, prostě byl z nemocnice venku, najednou se objevil v lese, byl se tam projít a pak, co si pamatuji, byla jsem u takové ohrady, dole na ní byla kamenná zídka a já za ruku držela HOnzíka a tak koukám přes plot a vidím, že jsou tam policejní technici, kteří ohledávají tělo a to byl můj táta, naštěstí jsem mu neviděla do obličeje, viděla jsem ho ze strany, to by ve snáři znamenalo jinak moji smrt či něco hroznýho 😝 😝 😝 V celém tom snu jsem tátu viděla jen z profilu, fuj, byla jsem z toho přešlá 😔

martinka79
17. črc 2011

tedy Jani super rozhodnutí to schvaluji...🙂 to bude prima.
Pavi, tedy vidí
dítě se mi probudilo a řvalo, ale ž zase vytuhlo....

martinka79
17. črc 2011

@anta ježiš to je fuj sen.

paolin
17. črc 2011

@anta Jani to je fakt fuj sen! ten profil nic neznamená?

mně se ještě zdálo o bývalým partnerovi a o válce či boji nebo tak. na válku jsem našla toto:
Válka – strach, že budeš muset jednat proti své vůli
motá se to pořád asi dokola.

martinka79
17. črc 2011

@paolin to motá...
mě se dlouho nic nezdálo nebo jsem to zaspala...🙂 a te´d si nic nepamatuji.

martinka79
17. črc 2011

jdu si dát veču

anta
17. črc 2011

@paolin - mně se taky jednou zdálo, že v ulici, kde jsem bydlela s rodiči, byla válka, no fakt krávoviny, je to hrozně dáááávno 😀 😀 😀 Na ten profil se podívám, ale zatím jsem se dívala jiná slova 😉
@martinka79 - dobrou chuť 😉

paolin
17. črc 2011

Marti taky dobrou! já bych si už dala dobrou noc 😀 ale chlapečci po cestě spali, tak půjdou do pelechu až tak po desáté.

martinka79
17. črc 2011

holčičky já jsem v ložnici v pelechu Tv mi hraje piji víno baštím super obložené večky a M9ša mi spí v náručí, prý bojím se...🙂
venku vichr snad nic nevyvede ani u nás a ni u vás.. a Nikča se nebude v lese. bát