Drobečci z třetího trimestru
😉
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃
Tak kočky a je to, pořád jsme se dohadovaly kdo, tak teda já 😃 😃 😃

•
4. led 2009many tobě taky, u nás se to plácá na dece a trochu to škvrně prudí, zkouší co ještě projde a co nemá smysl 😃 😃
0
Dobré ranko, holčinky, tak včera byl manža po dlooooouhé době v hospě a já jsem po dlooooouhé době uspávala malého, dělám to tak, že si ho dám do postýlky, do pusy mu dám flašku a už pije, včera mi u toho vytvrdl a vypil jen 120. Mám trochu problém, neboť malý kaká obden a najednou nic, tak doufám, že se vykákne dneska 😉
PAvli hrnec známe
krásné ráno všem holky my měli frmol po dlouhé době škola povinnosti a my spali všichni jak miminka. do toho Bad venku záchvat, sch to byla výprava.
ale NIkolka už sedí v buse a my snídáme.
JInak Pavli doufám, že budeš mít čásek na Gabču a pozdravíš ji i za nás. 🙂 a samo pozdravuj Žďár tam bude sněhu. 🙂
Jani čauky neboj dnes ti vakaká i to co nechce. 😃
krásné ráno všem holky my měli frmol po dlouhé době škola povinnosti a my spali všichni jak miminka. do toho Bad venku záchvat, sch to byla výprava.
ale NIkolka už sedí v buse a my snídáme.
JInak Pavli doufám, že budeš mít čásek na Gabču a pozdravíš ji i za nás. 🙂 a samo pozdravuj Žďár tam bude sněhu. 🙂
Jani čauky neboj dnes ti vakaká i to co nechce. 😃
PAvli máš Vítka ve školce?
normálně mi je nějak smutivo nikdo doma, jen my dva s prdelínem a psem.Jsem asi divná. :-|
normálně mi je nějak smutivo nikdo doma, jen my dva s prdelínem a psem.Jsem asi divná. :-|
jinak včera byl prímový den tatínek se totiž v sobotu v jospodě na shcůzce se stavařem malinko opil potom se dlopili u nás doma a tak nešel na stavbu,ale s námi na porchajdu na místní rybník. já odhrnovala klukům sníh a děti bruslili, měli jsem ještě dvě další a nakonec tatínek donesl hokejky a hrál se i hokej a my krasobruslili. Vydrželi sjme dvě hodinky. 🙂
tak jdeme malinko uklízet. máme dnes náročný den plný cestování ach jo.
MOnčo tvůj manžekl je tenista týýýýýýýýýýýjo. =-)
MOnčo tvůj manžekl je tenista týýýýýýýýýýýjo. =-)
hele to je super věc normálůně to nahrává cokoliv jako diktafon či odpovědi na nějaké věty a Míša ho miluje. Nikolka je z něj celá vedle a my dospělí si sním ophráli také. 😃 sice cena je také vyšší, ale stojí to za to.tak dobrou chuť Vítečku 😉 my už jsme po.
no po ránu to bylo šílené. samo všichni chrněli do budíku jak jinak a potom rychle aby neujel bus. 🙂 to školkování bylo pohodovější, závidím ti. jak by bych brala školkařku. 😃 :-p
tak ty matko jedna mu to odpíráš jakto že ho nepodporuješ v jeho koníčku a nejezdíš s ním po kurtech. 😞 😃
my hrajeme tenis jen rekreačně, tedy já néééé proti MM ten by mě rozdrtil, ale jako 4hra je super parťák. 😃
my hrajeme tenis jen rekreačně, tedy já néééé proti MM ten by mě rozdrtil, ale jako 4hra je super parťák. 😃
já musím dnes na 13hod do Brodu, organizoval jsem jednu přednášku a musím být na zahájení (což jsem si nemyslela) a potom Nikolce úkoly a na 16hod zase do brodu má ANJ a ptom hned sortovky. takže doma budeme akorát na kupání a spaní18.30h jak já to nesnáším. 😞
Tak to se ti, Marti, nedivím. Vidina takovýho frmolu člověka moc nepovzbudí. 😕
Ve čtvrtek by měla přijít Míša s malým Honzíčkem, tak nadělám fotky a šup s nimi sem. Moc se těším, určitě to bude moc fajn pokec a taky to bude přínosný, si myslím 😉
Já bych tatina povzbuzovala ve sportu, ale on mi chce mocí mermo pomáhat s malým do úplného odpadnutí, tak mu v tom nebráním, to bych byla sama proti sobě 😃 😃
Ve čtvrtek by měla přijít Míša s malým Honzíčkem, tak nadělám fotky a šup s nimi sem. Moc se těším, určitě to bude moc fajn pokec a taky to bude přínosný, si myslím 😉
Já bych tatina povzbuzovala ve sportu, ale on mi chce mocí mermo pomáhat s malým do úplného odpadnutí, tak mu v tom nebráním, to bych byla sama proti sobě 😃 😃
tak to se nebraň ono to pinkání mu neuteče a za chvilku veme pálku abude pinkat s Honzíkem, tzedy snad si ho nesplete s tenisákem
jééééééééééééééé to si užijete, super pokec a krásná podívaná na Honzíka2. 🙂 se těším na fotky
jééééééééééééééé to si užijete, super pokec a krásná podívaná na Honzíka2. 🙂 se těším na fotky
no ono v tom sněhu stále jezdit právš autem, sice je to 8km ale sníh napadné na auto behem chvilky. nevím jak to udělám stále to řeším zda tam už nezůstat v brodě.
musím najít nějaký azyl, m,ateřské centrum je obsazené angličtinou. asi se k němu pozvu na návštěvu...... haha ti budou rádi. 🙂
no to víš, může dělat teoreticky vše. já hraji a sportuji rekreačkně skoro vše. Věnovala jsem se do 20 let basketu. já byc chtěla Michala dát na fotbal,a le uvidím jelikož je to prácea obět pro rodiče v dnešní době.
no smeták mám,a le to víš už se vidím jak stále odmetám a Michálek v autě šílí. 😃
se dnes nemohu nějak nakopnout, uklizeno máme, ale stejně jsem jakási blééééééé.
Začni psát odpověď...

Odešli