icon

Duchařské příběhy. Máte některá nevysvětlitelný zážitek?

24. srp 2020

V jedné diskuzi se zmínili minulé životy, a mě napadlo, založit diskuzi na téma duchové a jiné nadpřirozené jevy. Máte některá nějaký nevysvětlitelný zážitek?

autor
30. srp 2020

@purplerain Psa? Kde proboha?

danca9257
30. srp 2020

Mam taky jednu fotku z baru kde strasilo. 🙈

purplerain
30. srp 2020

No, v tom kroužku.

hani1234
30. srp 2020

@danca9257 Tyyjo, a nechceš ji sem nahrát ? 🙈

danca9257
30. srp 2020
danca9257
30. srp 2020

@hani1234 snad to tam nekdo taky uvidi🙈

katy48
30. srp 2020

Tak i já přidám své "sny" a událost, které jsem měla byli celkem 3 z toho 2 při úmrtí v rodině.
1) Byla jsem u kamarádky a spala jsem tam přijela jsem domu 18.12 a mamka mi řekla, že babička 17.12 zemřela. Pohřeb měla 22.12 a odkázala mi řetízek s andilkem který nosila stále a i s ním zemřela. Já ho na její památku nosila a 25.12 jsem lehla se "střevní chřipkou", vše co šlo dovnitř do hodiny bylo venku. Byla jsem dehydrovana a skoro nevnímala a začala jsem prý lapat po dechu. Mamka si toho všimla a sundala mi intuitivně babičky řetízek. Prý jsem vydechla a pak už v klidu spala. Ještě téhož večera jsem skončila v nemocnici s dehydrataci. Domu jsem přišla 30.12.Nevím přesně jak dlouho poté se mi zdál živý sen o babičce poprvé. Byla jsem v bytě tety a přišla babička nikdo jiný ji neviděl pouze já. Babička za mnou přišla a řekla, že tolik chyb a hrubek ve zprávě nikdy neviděla. Byla to sms pro tety tchyni. Tak jsem babičce řekla, že zprávu jsem nepsala já, ale teta. Babička chodila stále za mnou. Ať jsem šla ve snu po bytě kamkoliv. Pak jsme někoho všichni vyprovazeli a babička šla také. Teta měla v předsíni takový vyklenek na bundy, kde byla polička. Babička zavravorala, bundy které byli pověšené se rozhrnuli, babička jimi propadla a bundy se zavřeli. Babička nemohla vstát a natahovala ke mě ruce abych ji pomohla se zvednout. Nedokázala jsem to, i v tom snu jsem věděla, že babička je po smrti a bála jsem se, že kdybych jí pomohla už by to nebyla ona. Tenhle stejný sen se mi zdál každý den přesně týden. Potom jsem strachy šla spát k mamce do ložnice. Babička u nás par měsíců před smrtí bydlela a spavala v mem pokoji. Je to již 15 let a já si ten "sen" stále dokáži vybavit jako by se mi zdál nedávno. Mamka poté byla u nějaké paní a ta jí prý říkala, že babička se bála odejít sama.
2) V srpnu o pár let déle zemřela moje prababicka. Byla to skvělá žena, a po mrtvicce jsem za ní chodila do nemocnice a i když mě nepoznavala vyprávěla jsem jí vše co se stalo u mě nového. Po pohřbu jsem měla sen. Nevím jaká doba ubehla od pohřbu, ale sen byl krásný. Prababicka prisla za mnou a za mamkou objala nás kolem ramen a prochazela se s nami. Kdyz jsme prichazeli ke zdi prababicka mi řekla, že nás má s mamkou obě moc ráda prošla do té zdi, kde se rázem objevilo okno a v nem jsem videla prababicku celou v zářivě bílém odcházet do nebe. Tenhle sen se mi zdál pouze jednou.
3) A naposledy spíš takove deja vu. Nebavili jsme se s kamarádkou kvůli klukum. Nasim byvalym kteri nas rozhadaly. Byly jsme mlade a blbé. Ale mě se zdálo jak jsem ji potkala u nás na jednom namesticku v sukni a zimni bundě. Vše jsme si vysvětlili a začali se znovu bavit. O pár měsíců déle se přesně tohle stalo.
A v posledni řadě nevim jestli to sem vůbec patří, ale s manželem, v tu dobu ještě s přítelem jsme se snažili o miminko a nešlo nám to skoro rok a půl od doby kdy jsem prestala brát prášky. Tak jsme skončili v CARu a já jsem po jedné návštěvě řekla, jen tak mimoděk, že pokud otěhotněním z pravého vaječníku bude to holka. Nějak jsem to úplně vypustila. Za asi 2 měsíce jsem opravdu otěhotněla ovulace potvrzena z pravého vaječníku. Všichni mi říkali jak to bude kluk. V 17tt mi řekl doktor, že čekáme holčičku a já si v tu chvíli vzpomněla na svoji větu kterou jsem před nekolika mesici pronesla.

leymea
30. srp 2020

@danca9257 mazec :-O

rosalline
30. srp 2020

@danca9257 no fuj... tu madlu nad rukama kuřáka?

hani1234
30. srp 2020

@danca9257 To je ta hlava u tý ruky ? A ještě tam od té hlavy vychází takový neviditelný duch ? Už se na to nemůžu koukat 🤦‍♀️😀

danca9257
30. srp 2020

@hani1234 nó 🙈 a hlavne úplně krasne je poznat, ze je to,, žena,, 🙈 tenkrát tam šíleně strasilo. Museli to zavřít, nikdo tam nechtel chodit ani gembleři😂😂protože tam byly jeste v ty dobe automaty.

hani1234
30. srp 2020

@danca9257 Tak to mě ale pobavilo, ze tam gembléři nechtěli chodit 😀 Takhle se léčí závislost.
A ty znáš historii toho místa ? Co tam bylo dřív ? To mě dost zajímá 😳😀

danca9257
30. srp 2020

@hani1234 vubec netusim co tam driv bylo🤷🏻‍♀️ tenkrat jsem rekla tý co ji to patrilo, ze podle me jsou problémem ty zrcadla. Zrcadla by nesmeli byt naproti sobe, coz tam byly vsude 🤦🏻‍♀️. Ja tomu pak rikam, ze je to takova otevřená brana mrtvych🙈 😁

amazonkajanik
30. srp 2020

@danca9257 proto se říká,že když se rozbije zrcadlo,mají se střepy spálit a to co zbyde,zakopat někde u vody,aby nebylo 7let neštěstí 😉

hanulkaha
30. srp 2020

@danca9257 no ty kráso! Tak ted jsem se malem pototo💩 mazec 😮

mimi1004
31. srp 2020

@danca9257 No mám dost, asi se z této diskuze vytratím, úplně mi je z toho šoufl.

danca9257
31. srp 2020

A právě proto ja i věřím, ze 👻 jsou 🙂

rosalline
31. srp 2020

@danca9257 vypadá fakt i hrozně naštvaně...

beruna84
31. srp 2020

@danca9257 a ja furt koukala na tu fotku a říkám si, co je na tom, vidim čtyři lidi, nez mi došlo po přečtení dalších komentářů, že oficiálně na ty fotce jsou lidi tři..😁 Ufuf 😱

beruna84
31. srp 2020

@allvinka s tím tchánem promlouvajicim duše, to je úžasný příběh! 😍

zerog
31. srp 2020

@hani1234 viděla jsem o astrálním cestování film, bylo to hrozně děsivé, ale název si nevybavím, mám z toho od té doby respekt

ajronka
31. srp 2020

@danca9257 ty blaho, tak to je mazec.. Ta tady jde "něco" vidět fakt perfektně

hani1234
31. srp 2020

@zerog Jakože myslíš, že tam hrozí člověku nějaké nebezpečí ? Já pořád nerozumím tomu, jak se do takového stavu dostat. Neumím si to představit.

martiina_k
31. srp 2020

Tak já taky napíšu svůj příběh. Babička mi každý měsíc posílala 1000 Kč jako příspěvek na studia - měla to nastavený jako trvalý příkaz z účtu. Když zemřela (v červnu 2012), nechodil jí na účet důchod, žádné peníze mi nechodily. V srpnu 2013 jsem se vdávala a pár dní před svatbou mi na účet od ní ta tisícovka přišla. Rozumově si říkám, že se tam asi nějaká korunka nastřádala jako na úrokách (i když spíš by se měly peníze vytrácet na poplatkách?) a zrovna se to sešlo - jako náhoda. Ale pocitově vím, jsem si jistá, že mi babička tu tisícovku poslala jako svatební dar. Babičku jsem milovala a ona mě, je to osm let a pořád je pro mě její odchod moooc bolavej.
Jinak s ničím jiným jsem se nesetkala, ale třeba nerada spím sama v ložnici. Když manžel s prckem odjede k tchánovcům, radši spím na gauči v obýváku, než abych šla do ložnice. Nebo v noci se odmítám podívat do zrcadla. NIkdy jsem tam nic neviděla, občas se mi stane, že se podívám, ale mám z toho strach.

koordinatorka_odboje
31. srp 2020

@katy48 podle me jsi mela velke stesti, ze jsi tehdy te babicce ty ruce nepodala

martiina_k
31. srp 2020

@koordinatorka_odboje proč myslíš? Co by se mohlo stát? Celé tohle je hodně zajímavé téma...

pe_tu_ss_ka
31. srp 2020

@koordinatorka_odboje taky to tak na mě působilo, že by odešla s ní..

autor
31. srp 2020

@martiina_k Taky v noci nekoukám do zrcadla. Nevím, mám z toho divný pocit...

autor
31. srp 2020

@martiina_k Ono se říká, že když se ti zdá o mrtvém, a on tě volá, nebo chce abys s ním někam šla, tak nesmíš. Jinak prý můžeš umřít...

martiina_k
31. srp 2020

aha, vidíš, tak to jsem nikdy neslyšela...

Strana