icon

Duchařské příběhy. Máte některá nevysvětlitelný zážitek?

24. srp 2020

V jedné diskuzi se zmínili minulé životy, a mě napadlo, založit diskuzi na téma duchové a jiné nadpřirozené jevy. Máte některá nějaký nevysvětlitelný zážitek?

loylii
29. srp 2020

Já si ji zvětšuju přiblížením a moc nevidim.. mysli se ty dvě oci, nos a otevřená pusa, nebo se má videt silueta?

autor
29. srp 2020

@loylii Jsou tam dvě postavy u sebe, vypadá muž a žena, a ti, co jsem jim to ukazovala, mají pocit, že ta žena má ještě v náručí miminko

hani1234
29. srp 2020

Taky mi nejde fotku zvětšit

hani1234
29. srp 2020

@mariegroth O astrálním cestování jsem neslyšela. Díky, zjistím si víc info.

zerog
29. srp 2020

také jsem byla na regresi, nebyl to tak silný zážitek jak bych čekala, ale to na co jsme se ptala se pak i stalo.a v minulém životě jsem prý utíkala před ohněm nebo uhořela.ohně se ale nebojím.a po skončení se mi motala hlava jak paní předpovídala.vyzkoušela jsem i srt a opravdu jsem cítila tíži, smutek jak se to čistilo.

mimi1004
29. srp 2020

Když to zvětším, je to rozmazané.

ajronka
29. srp 2020

Já to vidím, ale nesmím si to přiblížit úplně, jen tak něco mezi. Napřed jsem si myslela že je to zeď, ale vidím postavu a miminko. Nejsem si jistá, že vidím dvě postavy.

ajronka
Autor odpověď smazal
ajronka
29. srp 2020

Ale popravdě, kdybys to nezakroužkovala a neřekla, co máme vidět, tak nevidím nic.

odula
29. srp 2020

Me to jde zvětšit ale pak vidím jenom pixely

purplerain
29. srp 2020

Je to dost malé. Ale vidím tam psa 🙂

purplerain
29. srp 2020

Ještě mi přijde, že vpravo je odraz toho "zjevení"

purplerain
29. srp 2020

@odula tohle létání mívám občas taky. Někdy letím tak rychle a vysoko, že vnímám závrať. Ale nevím, jestli je to astrální cestování nebo jen sen 😐

odula
29. srp 2020

@purplerain no já mívám občas taky litaci sny. Tohle bylo vtipný (a jiný) v tom, jak jsem se šla "zkontrolovat" ;) ale já bych tu svoji zkušenost "astrálním cestováním" určitě nenazvala . 🙂

purplerain
29. srp 2020

@odula já právě taky říkám sen🙂

purplerain
29. srp 2020

Asi už ničím dalším neprispeju. Mám nějaké zkušenosti s duchovnem (nebo jak to nazvat) a díky tomu jsem si třeba naprosto jistá, že život, který žijeme, není jediný a hlavně, že náš domov je jinde (a nemyslím jinou planetu). Věřím, že život tady je jen cesta domů. Ale přímo strašidelné historky nebo setkání s duchy nemám. Ale kdybych si něco vybavila, určitě přispěji. A taky si ráda přečtu, co zažili ostatní.

bessinka
30. srp 2020

Úplně tu ty historky hltám.
Já mám zážitky 3.všechny v původním bydlišti.nutno podotknout,že to byla novostavba.i když u lesa.
1.Nevysvětlitelně se v prostřed noci vzbudím,a u nohou postele stojí chlap v bílém,přes hlavu má kapuci a ruce založené na prsou a kouká na mě.Krve by se ve mě nedořezal.Budím teď už exmanžela,zda to taky vidí a postava zmizela.Muž samo nic neviděl.
2.jsem ve vaně.ležím v ní,odpočívám.mám otevřené dveře od koupelny na chodbu.koupelna byla v patře.a periferně vidím na té chodbě projít zase tu postavu.
3.jsem v patře v domě.dole byla v chodbě dlažba.mamka tehdy bydlela ve vedlejším domě a občas za mnou přišla přes zahradu a tou chodbou.Slyšela jsem klapání jejích pantoflí,úplně zřetelně,volám na ni,co potřebuje.sešla jsem dolů a nikde nikdo.mamce jsem volala a vůbec nebyla doma.
toť moje zážitky.
nakonec jsem se rozvedla a odstěhovala.v době už pak nikdy nikdo nic neviděl.shodou náhod tam totiž bydlí teď mamka s babičkou.

allvinka
30. srp 2020

Mě osobně se pár příhod stalo. Když mi bylo 11, zdálo se mi v noci o spolužačce, ve snu mě prosila o pomoc, bylo to nějak o víkendu. Ráno jsem z toho měla zvláštní pocit. V pondělí jsem pak ve škole roznášela sešity a její mi zbyl. Až pak jsem se dozvěděla, že tu noc, co se mi o ní zdálo, tak tragicky zemřela, udusila se v dole i s tatínkem. Na její pohřeb nikdy nezapomenu, bylo to hrozně emotivní.
Druhý příběh se mi stal, když jsem čekala druhé dítko, byla u nás tchýně, já musela totiž ležet a pak se šetřit (krvácela jsem v 22tt), muž byl na služebce. Navštívil mě spolužák ze základky a vzal si přísady rajčat. No viděla jsem ho od základky poprvni, pokecali jsme, i když ne dlouho, nebylo mi moc dobře. O víkendu jsem pak poslala manžela a dítě s tchýní a měla trochu klid. V sobotu v noci jsem šla spát a viděla jsem v ložnici zřetelně jeho postavu, už jsem byla v polospanku, úplně mě to vyděsilo, tak jsme se začala modlit a zaspala to. Pak jsem dle fb zjistila, že spáchal sebevraždu.

allvinka
30. srp 2020

Ještě si vybavují, když jsme bydleli u babičky nahoře (byl to nově postavený dům), tak jsem uspávala syna. Muž byl plavat. Nechala jsem si rožnuté světlo naproti v pokoji přes chodbu, měli jsme prosklené dveře, tak abych pak viděla. Ležela jsem na manželské posteli vedle syna, otočená zády ke dveřím. Uspávám ho a rázem na chvilku tma, jakoby někdo prošel po chodbě. První jsem si myslela, že jsem jen mrkla. Podruhé už jsem se začala bát a potřetí si říkám, že muž asi přišel dřív. Syn usnul, přenesla jsem ho do postýlky a vyšla z ložnice a hledala manžela. Ten ale nikde nebyl.
Mamce se u nás stalo něco podobného, byli jsme na plese, ona hlídala syna. Říkala mi, že syn už spal v ložnici, ona byla vedle v obýváku a měla otevřené dveře do chodby, aby ho slyšela. Že už ležela, pořád nemohla usnout a pak slyšela kroky, jak jdou po chodbě do ložnice. Že ještě volala:"jee, vy už jste tak brzo doma?" A usnula. Ráno mi říkala, že proč jsme ji neodpověděli a proč jsme přišli tak brzo. My ale došli až kolem 2 v noci.

elencze
30. srp 2020

Mám ještě jednu historiku (kromě hodně osobních, do kterých se mi teď nechce), která se určitě dá vysvětlit, ale mě tedy vylekala pěkně. Synovi jsme koupili aktivní chodítko, zebru od Fischer Price. Večer už spal, manžel s ním byl v ložnici, já v obývacím pokoji ještě pracovala na počítači. A zebra v dětském pokoji se najednou zapla, začala mluvit. Myslela jsem, že tam pro něco šel manžel a zakopl o ni. Ale ne, když jsem tam přišla, nikdo tam nebyl. To se stalo ještě asi dvakrát. Pak jsem z ní vyndala baterky. Tím to přestalo, takže to byla si zřejmě jen nějaký zkrat, nebo kdoví co, ale pěkně mě to vyděsilo. O to více, že jsem ji měla z bazaru :D.

allvinka
30. srp 2020

Mamka mi vyprávěla, jak na baráku jednou došla ze školy a viděla tam panenku Marii, ve výklenku, že celá zářila. Strašně se lekla a letěla přes zahradu k sousedům. Ten dům má docela zvláštní atmosféru, zemřela tam moje prababička a děda. Prababičku pravidelně vídám v okně toho pokoje,kde zemřela a celkově tu místnost nevyhledavam, i když je z ní nádherný výhled na vinohrady. Samozřejmě že to vidím jen já a myslím, že už je to jen má představivost. Každopádně babička se o prababi starala x let, byla ležák a jednou ráno, když jsem u ní byla na prázdninách, tak začala chystat jídlo a kafe a léky na tác. Šla jsem za ní a ona to nesla stařence. Jenže až v tom pokoji jí došlo, že už je po smrti.
Dědovi se stala dost zvláštní věc. On byl děda opravdu vinař z povolání - prostě propadl alkoholu, neměl problém se v kteroukoli denní či noční dobu sbalit a jít do domu prarodičů, kde měl víno v kbelenem sklepě. Babička ho tolikrát chodila po nocích hledat, abyněkde nezmrzl. Jednou se tak v noci probral, že má chuť na víno, doma nic, tak šel do sklípku. tam na něj čekal tchán, připili si a on mu mluvil do duše, ať tolik nepije a ať babičku tak netrápí, že se mu to nelíbí, že je to jeho jediná dcera. Děda vše odsouhlasil, napustil si džbánek vína a šel domů. Až po cestě mu došlo, že tchán je 20let po smrti, zrovna bylo výročí. Celý se rozklepal, doletěl domů, probral babi a všechno jí řekl. Nějakou dobu se tam bál chodit. Druhý den ráno tam babička šla a opravdu tam byly 2 kostovacky na stole a 2 odsunuté židle. Od té doby opravdu tolik nepil a dalo se s ním aj víc mluvit.
Každopádně děda už umřel a mě se rok po jeho smrti narodil syn, který jakoby mu z oka vypadl. Můj taťka si z toho dělal srandu už v porodnici a došla jsem s ním pak domů a moje sestra si ho chovala, on spal a ona na něj, že dědo!.v tu chvíli syn otevřel oči, mrkl na ni a spal dál. Nevidět to, tak jí to neuvěřím.

miba10
30. srp 2020

@allvinka já teda žádnou příhodu nemám,ale jen si mi připomněla.... 16.listopadu 2016 mi zemřel tatínek. 22.listopadu 2017 se nám narodila dcera. No z naší rodiny nemá ani ťuk. Ale loni v květnu se nám narodil syn a ten je přesná kopie taťky. Obličej,postava,úsměv,povaha a jak laškuje s maminou 😊 prostě taťka se zřejmě podruhé narodil. Tu podobu nevidím jen já,ale všichni.

tingle
30. srp 2020

@miba10 U nas podobne. Tata zemřel 5.listopadu 2015, ja mela termín porodu 4.listopadu 2016. Syn se nakonec narodil v rijnu, o tři týdny dřív. Je nedockavec, to mu zůstalo 😆 No ale mému tátovi je podobný, hlavně ma jeho grimasy..A hlavně- zdědil po něm zrzavou barvu vlasů. Ja ani manzel ji nemame a vypadá to, ze dcera bude blond...Takze taky zvláštní "nahoda".

alenacadkova
30. srp 2020

Tak dávám do placu příběh co se stal mým rodičům, ale nevím zda to má něco spojitého s něčím nadpřirozeným...???
Rodiče mají chatu na kopci a pod nimi je údolí s loukou která vede k dalším chatám kde ji měla i má teta.Vedla tam jedna jediná ušlapaná cesta přes tu louku. Často jsme tam dělali "mejdany" na střídačku v naší nebo jejich chatě které byly až do ranních hodin. Jednoho večera rodiče a naše velká medvědí fenka( novofundlanďanka) šli od tety do své chaty... Po chvilce jim přišlo divné že neslyší Jesinku( ta měla vždy cinkajici obojek na krku) ohlídli se a ona za nimi nešla, tak si táta řekl že asi musela jít napřed a že je divné že ji neviděli. Když přišli do chaty Jesinka nikde, tak zase šli zpátky k tetě ať jim jdou pomoci hledat Jesinku že se ztratila. Hledali , volali a běhali po louce na kterou bylo krásně vidět, ale fenka nikde nebyla. Po dvou hodinách když už to vzdali šli každý do své chaty s tím že se na to vyspí a ráno se zkusí podívat zas. Jaký šok byl když najednou viděli Jesinku spát na cestě, tam kde předtím šli snad 100x. Tak řekne si je to pes zaběhl se.... Jenže to se stalo i s mou tetou, když v ranních hodinách odcházeli pro změnu oni od nás loučili jsme se na terase a teta šla ke vratkům, strejda ještě prohodil pár slov s tátou pak řekl dobrou já už jdu, otočil se a teta u vrátek už nestála, tak si řekl že šla asi na před a šel do chaty. Jaké bylo překvapení když teta v chatě nebyla, ano šel zase tou samou cestou v údolí přes louku. Přišel k nám že se teta ztratila a šli jsme tentokrát hledat všichni i naši chatoví sousedi.... Nebyla nikde, volali jsme hledali v každém křoví v každém stínu.... Nic. Asi po dvou hodinách kdy stejda byl totálně vystrašený zda je v pořádku zda se ji něco nestalo se teta našla, spala na louce kterou jsem všichni prohlíželi. Nikdo si toto nedokáže vysvětlit a ona sama si nic nepamatuje. Její poslední vzpomínka byla jak stála u vrátek a vykročila směrem dolů z kopce do údolí.......

miba10
30. srp 2020

@tingle syn je taky kudrnač 😁 taťka měl také kudrnaté vlasy,ale pak se začal stříhat na krátko a pak už to nebylo vidět

levandule_k
30. srp 2020

@odula To, co jsi popsala, zní jako astrální cestování. Je to zážitek mimo tělo. Může to být nebezpečné, protože můžeš otevřít nějakou bránu a pak se na tebe může nasát zlá entita.

odula
30. srp 2020

@levandule_k no vzhledem k tomu, že jsem vůbec netušila (a v podstatě dál netuším) co astrální cestování je, ani jsem to nijak "neinicializovala", tak bych to dál klasifikovala jako sen. "Zlý entity " chtějí většinou souhlas vůle. Z tohohle důvodu bych se bála víc našeho pubertálního vyvolávání duchů. Ale to už je naštěstí ošetřeny ;)

odula
30. srp 2020

@alenacadkova 😱twe, z toho jde husina

levandule_k
30. srp 2020

@odula Astrální cestování je, že tvoje tělo zůstane někde na jednom místě a tvoje duše se někam proletí. Může to být místo tady někde na zemi, můžeš se proletět do vesmíru nebo někam do jiné dimenze, pak se vrátí do svého těla. Já jsem právě o tom kdysi četla, že tím, že opustíš tělo, se otevře určitý prostor a může se na tebe něco navázat, co ti to pak vysává energii, ale dá se to dělat i bezpečně, když provádíš astrální cestování skrz určitou čakru. Osobně si myslím, že zlé entity se neptají na tvůj souhlas vůle.

autor
30. srp 2020

@ajronka Zeď tam není, tam kde postavy stojí, je obyčejný drátěnný plot.

Strana