Elektrokolo. Máte, používáte?
Ženy, kdo používáte elektrokolo? Na co ho používáte, spíše ve městě nebo ve volném čase, na kratší či delší vzdálenosti? Já o něm nějak extra neuvažovala, ale můj přítel ho používá na ježdění ve městě a je moc spokojený. No, a mám teď možnost ho velmi výhodně koupit od mamčiné kamarádky, tak to zvažuju. Předem díky za zkušenosti, tipy, rady, vhledy....
@anonym_autor Dobrý den, s elektrokolem uplne neporadím, ale ze své zkušenosti spise mohu po městě doporučit elektrokolobezku. Je menší, lépe se skladuje, složená super vleze do kufru auta. Elektrokolo mi prijde super na vetsi vzdálenosti. Ale i na koloběžce jde bez potíží ujet 30 km na jedno nabití🙂
Já si e-kolo koupila loni. Dost jsem to zvažovala a mám na něm naježdéné skoro 4 tis. km 🙂 Jezdím na něm někdy do práce, ale hodně spíš volnočasově po práci. Zajedu si na něm i tam, kde bych si normálně nezajela. Koupě absolutně nelituji.
Určitě bych se zajímala, jak stará a výkonná je baterie. V některých prodejnách kol by mělo jít ji přeměřit, jak na tom je.

Jezdím na něm do práce i na nákup, vzadu mám velký košík. Mám ho místo auta, jezdím celoročně, pokud nenapadne hodně sněhu. Ojeté bych si koupila, jen krátce po záruce. Bála bych se, že bude baterie ko. Pokud se o baterii dobře nestarala ( v zimě ji denně vyndavám a nechávám přes noc doma ), nemáme vytápěnou garáž. Baterie je to nejdražší na celém kole, nová stojí i 15.000,- Ptala ses, proč ho prodává? Může si kupovat nové právě proto, že baterie už nevydrží. Vyptej se, může se stát, že chce pouze nový model kola. Ideální by bylo, aby ti ho na týden půjčila, abys zjistila, jak dlouho ti vydrží baterie na jedno nabití, kolik na ni ujedeš.