Empik foto zkušenosti. Na co si dát pozor?
Ahoj mate nekdo zkusenost? Jsem blba a nekoukla na recenze az po zplaceni a mam ted strach co dojde
@hanka_12345 já objednávám jen u empik foto, jak fotky tak kalendáře, a vždy spokojenost...
@linducha90 jo tak super. Ja prave cetla recenze ze uplne strasny. Flekaty,s kazem, ořizly nesmyslne...pak par dobrych, tak jsem si rikala jestli si je nepisou sami
Nechávala jsem tam vyvolat malé asi 200 fotek, protože jsem jí vyráběla album😄 všechno v pořádku a synovi budu vyvolávat určitě taky 🙂
@hanka_12345 tak ono je lepší si to pořádně zkontrolovat, taky se mi stalo, že jsem měla pár fotek blbě ořízlých, ale nakonec jsem přišla na to, že jsem to špatně zkontrolovala...už jsem si nechávala vyvolávat asi 400 fotek a špatný byly možná 2
@linducha90 ja jsem si to kontrolovala, mam to od fotografky takze rozmer v pohode ale prave tam i lidi psali ze vysoky rozliseni od fotografa a dosla jim katastrofa.
A s tim orezem sem to pochopila ze ji to nejak dokonili, ja nevim ale uklidnili ste me a tesim se na fotky 🙂 sice je to blbych 400kc ale me spis jde o to ze se na ne tesim a nerada bych mela 90 fotek osklivych..to je pak tak na vyhozeni coz clovek zas nema srdce to hodfit do kose
@neliiinka tam prave ted maji fajn akci fotky od 50 ks 35% a dal ted nevim ale je tam i 45% ale to je na hodne fotek to sem nemela

Objednávala jsem už několikrát a vždycky jsem byla spokojená 🙂