Evanella pesar - je spolehlivý? Nechci HA ani otěhotnět, jakou antikoncepci zvolit?

tergabmimi
10. črc 2018

Holky vysadila jsem HA zvažuji pesar, Evanella se mi líbí nejvíc, máme dvě děti třetí určitě neplanuji. Potřebuji co nejspolehlivější antikoncepci. Takže jednak ji budu používat se spermicidem a začnu si sledovat teplotu,abych přesně věděla kdy mám ovulaci a v tom případě nic,kondom nebo přerušovaná. Je tady některá která podobně kombinuje?

evakaspar
10. črc 2018

@tergabmimi ja to tak kombinovala 9 let a za sebe mohu rici spokehlivost. Jednou sem ho zapomela doma kdyz sem jela za manzelem a je z toho mala princezna, ktera se kazdym dnem narodi 😂

misko5
13. črc 2018

ahojky koukni na pharmatex, nemohla jsem mít HA, v žádný formě, hledala jsemalternativu, našla jsem, doporučuji ostatním..nic jiného k tomu a spolehlivě mně to chránilo 20 let s přestávkou na mimi..Teď se snažím o druhé, tak neberu..Spokojena je i kamarádka, co má leydenskou mutaci-má sklon k embolce a vše ok..

kockopes2724
13. črc 2018

Evanellu mám půl roku, v plodných dnech přerušujeme (nejistější je ten kondom) a spokojenost, je to super, škoda že jsem nepoužívala dříve. I přestali neustálé problémy s výtoky.

beduna1
13. črc 2018

@tergabmimi kdyby jsi mela o Evanellu jeste zajem, mam ji v bazarku. Mne bohuzel nesedi velikost.

beduna1
Autor odpověď smazal
Zobraz