Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Fotoblog jen pro přátele. Vidí ho jen registrovaní?

dit
22. srp 2011

Prosím o radu - pokud vytvořím album a uzamknu ho jen pro přátele, znamená to, že pak fotky můžou vidět pouze zde registrovaní? jak můžou fotky vidět i ostatní (babičky atd)? musejí se registrovat? díky předem za pomoc

berenika39
22. srp 2011

ano.a ještě musí být tví přátelé, si myslím.... 😉 😉 😉

Sem začni psát odpověď...

Odešli