Registrace do porodnice Apolinář

lepsa
24. srp 2016

Ahojky holky, jdu si pro radu :( v pátek mě čeká ta úžasná registrace. Chtěla bych Apolináře, ale.... mám v tom trochu guláš.
Když tam teď zkusím zadat datum třeba 22.2.2016 (to by bylo dnes 14+0) tak se ukáže : Nebyl nalezen žádný termín -> to znamená, že už je obsazeno? Jen se chci ujistit, že to chápu správně.

A taky ještě jedna věc, je tam napsáno, že se můžu registrovat na +/-5 dní. Když mám tedy termín porodu 24.2.2016, tak se můžu registrovat na termín od 19.2. do 1.3.2016?

Moc díky za pomoc 🙂

kekulice
24. srp 2016

Jejich registraci jsem nikdy nepochopila, navíc jsem zjistila, že je spousta dobrých porodnic i bez registrace a šla jsem jinam. Nakonec jsem u Apolináře stejně skončila díky velkým komplikacím během těhotenství. Na to jsou skvělý, ale pokud je předpoklad, že bude těhotenství a porod v pohodě, určitě bych šla jinam...

lepsa
autor
24. srp 2016

No já bych chtěla jít jinam, ale je to za Prahou a bez registrace. Jenže nemůžu vědět, jak rychlé to bude a jak to bude probíhat... DR mi doporučila, ať se raději registruji i v Praze.
Jaké porodnice myslíš? 🙂

kekulice
24. srp 2016

@lepsa třeba Hořovice, v Praze je teď dobrá i Bulovka....

kuliseks
24. srp 2016

Slysela jsem chvalu i na Motol a taky na Bulovku a Podolí.

lepsa
autor
24. srp 2016

@kekulice hořovice bych chtěla 🙂 dívala jsem se na cestu a trvalo by to cca 45minut, takže proto se raději chci zaregistrovat i v Praze. Je to první dítě, co já vím, jak rychlé to bude :D

kekulice
24. srp 2016

@kuliseks podolí je stejně natřískaný jako Apolinař, jsou to specializovaná pracoviště a podle toho to vypadá. Na Motol jsem taky slyšela v poslední době chválu, ale Hořovice jsou příjemná malá nemocnice a přitom blízko Prahy pro případ komplikací. Dojezdu bych se nebála.

san33
24. srp 2016

@lepsa ahoj, stalo se mi to same, ja chtela datum 25.1. Tak jsem jenom tak zkousela zadat unorovy nebo breznovy datum, se stejnym vysledkem. Nabidlo mi to jen par rijnovych a listop.dat 2016. Mozna chyba systemu, ktery zatim nenabizi terminy r.2017. Podarilo se mi zaregistrovat do Podoli.

lepsa
autor
24. srp 2016

@san33 tak se dívám, že ty volné termíny se mění. Během dne tam byly termíny na max. 12/2016, pak tam najednou bylo pár termínů na 1/2017 a teď už jen zase na 12/2016.

mates133
24. srp 2016

Mám jednu zkušenost u Apolinare a druhou Krč a pokud nemáš nějaké zdravotní komplikace,tak za mě jednoznačně Krč,je tam vše nové,po rekonstrukci,standartní pokoj je větší luxus než nadstandart u Apolináře,všechny sestřičky i Pa hrozně milé.

brunhylda
24. srp 2016

já rodila u apolináře a chtěla jsem tam i přes o že pokoje nic moc,porodní boxy jako králíkárna, wc na chodbě a podobně. Ale já nehledala 5ti hvězdičkový hotel, ale místo kde se o mé miminko i o mě dokážou postarat i v případě problémů (žádné naštěstí nebyly) . Termín byl plný asi 10minut po 8, kdy se registrace otevřely, takže je jasné že později během dne tam nic volného už nebude. Může někdo vypaddnout, pokud se někomu povede registrovat 2x, třeba to zkouší na dvou různých počítačích nebo to zruší že se mupovedle registrace do jiné preferovanější porodnice. I v průběhu dalších měsíců se uvolněí místa, oni to tam dřív psali kde se pravděpodobně ještě místo uvolní a kde ne.

whoknows
24. srp 2016

Rodila jsem tam v roce 2009, tenkrát se registrovalo osobně. Podruhé jsem rodila v Motole (naštěstí mě u Apo odmítli kvůli mojí nemocné ledvině) a je to nesrovnatelný, jak přístup personálu tak prostředí.

whoknows
24. srp 2016

A ještě jsem zapomněla dodat, že i teď potřetí jsem si vybrala Motol.

lepsa
autor
25. srp 2016

Tak abych pravdu řekla, že mi z toho jde hlava kolem :D nejraději bych se na nějakou registraci vykašlala. Chci rodit v Hořovicích, ale DR mi sama řekla, ať se někam v Praze registruji.
Co když se nezaregistruji, v Hořovicích by nebylo pak místo, vezmou mě někde v Praze?

kekulice
25. srp 2016

Vždycky tě někde vezmou. Myslím, že v Hořovicích tak plno nebude, aby někoho odmítli....

lepsa
autor
26. srp 2016

Tak holky, za 21 minut jdu na to. Nakonec jsem Apolináře vyloučila a zkusím Podolí, když to neklapne, tak zkusím pak pohledat něco jiného :D

lepsa
autor
26. srp 2016

Je to tam :D pak že se nemají těhotné stresovat :D

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru