Porodnice. Jak jste byly spokojené s porodnicí u Apolináře?

blackk21
30. bře 2021

Ahoj holky,
ráda bych se Vás ještě zeptala, kdo jste byli v porodnici v Praze U Apolináře. Mám tam registraci a ráda bych věděla, jak jste byli spokojení či naopak. Případně co jste tam dostali a co všechno jste naopak museli mít své. V nějakých porodnicích se dostávají základní věci na miminko ale na stránkách Apolinare jsem se nic nedocetla.
Děkuji za všechny odpovědi 🙂

mhpraha
31. bře 2021

@blackk21 já se přidám k dotazu 🙂

zlatoja
31. bře 2021

Ja jsem u Apolinare rodila dvakrat cisarem, takze nemuzu posoudit podminky u porodu. Naposled v lete 2019. Sestinedeli jednou nadstandard, jednou normalni oddeleni, za me ok, ale je to proste stara nemocnice. Na lidi jsem mela asi obecne stesti, treba doktor, ktery mi byl nesypmaticky v poradne, byl pak fajn po porodu.
Dostanes veci pro sebe - kosile, vlozky. Na miminko je erarni obleceni, plenky jen na prvnich 24 hodin. Kosmetiku, dostaly jsme nejake vzorky, jestli mas nejakou vybranou, asi vzit s sebou.

slunickovm
5. dub 2021

@blackk21 porod profesionální v pohode vsichni odbornici, hodni. Pokud nechcete žádné novinky a vse podle nich. Byla jsem riziková a naprosto spokojena, ze bylo vse bez komplikaci a rychle. Šestinedělí hrozne neochotný personal pokaždé, byla jsem na třech oddelenich všude stejne. Spis vyjimky jedna dve sestry ochotnejsi.

treasurka
5. dub 2021

@blackk21 Rodila jsem tam 3x. Mela jsem medicinsky vedene vaginalni porody, 1. skoncil klestemi. Co se tyce odborne stranky, tak nemam, co vytknout, sla jsem tam, aby bylo mne i detem pomozeno, kdyby neco, coz si myslim, ze by se i splnilo. Umela bych si ale predstavit empatictejsi personal. Po prvnim porodu mi na sestinedeli pomohli hodne, asi kvuli narocnemu porodu, i co se tyce kojeni, takze ok. Co jsem ale videla u jinych maminek, tak na ty kaslaly, nepomohly s kojenim, neporadily, vse je obtezovalo. Druhy porod byl ok, u tretiho jsem souhlasila s praktikanty a dostala jsem takovou protivnou autoritativni duru PA, a nemela jsem silu se ji vzeprit. Dodneska me ta vzpominka rozciluje. Celkove bych rekla, ze pokud nic nechces, nevybocujes z rady a jsi poslusna, tak to bude ok, pokud budes mit nazor nebo prani, tak si te budou rovnat do late. Setkala jsem se s personalem laskavym i aroganci. Kazdop ted po 4 zkousim Bulovku, tak uvidime... Jo a maji tam porodni boxy oddelene jen plentou, takze vsichni vse slysi, ale to mi bylo fuk.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru