Funguje vztah bez společných dětí? Zkušenosti a rady.
Ahoj holky, chci se zeptat jestli tady má někdo zkušenosti... Poznala jsem před časem sympatického muže, žije 80 km od nás ( ode mně s dcerou - 15let).
Má ve střídavé péči 2 děti které jsou dle toho co jsem poznala velmi rozmazlené a mají vše na co si vzpomenou. Celkem často se vídáme a teď mi nabídl sestěhování což by pro mě znamenalo pustit pronajatý byt a jít za ním. Dcera shodou okolností jde na střední do města kde on žije. Otázka zní : znáte někoho komu takový vztah funguje když nemají společné dítě? Bojím se celkem jak by to fungovalo, kor kdyžbych žila u něj a neměla vlastně nic svého. Společné dítě mít nemohu jelikož jsem již po operaci a nemohu mít děti.
@andelka jelikož u nich pravidla nejsou žádná tak ano nefunguje to a ano musel by to změnit otec. Bohužel on není dle mě schopen toho aby něco měnil ač mi dnes tvrdil opak.
Přesně tak. V takových případech strašně moc záleží na kvalitě vztahu těch partnerů, na jejich schopnosti dokázat sladit vše potřebné k soužití,na pochopení, toleranci,ale i snaze dát určitá pravidla. Když to nejde,tak to prostě schůdné nebude.
Teď jsem si přečetla celou diskuzi abych ti náhodou nekřivdila, ale ty jsi opravdu zaujatá, nepříjemná a protivná. Tímhle stylem nic nezměníš. Nešťourej do věcí do kterých ti nic není, nebo tě někdo o ně nepožádá. Ale zamysli se nad vztahem k partnerovým dětem a sobě sama. Protože očividně, máš co řešit a léčit.
@tulipdona 🙂
Ale tak jako..člověku není 20, není nutné mít chlapa za každou cenu, není nutné s ním sdílet domácnost, není nutné dělat si násilí, když člověku něco zásadně nesedí..
@andelka a to tady někdo tvrdí? Nebo snad sem někde psala že tam prostě půjdu a hotovo???
Ne, však obě možnosti jsou možné. Pouze přemýšlím nahlas. A obecně. Kdybys nebyla anonym, dalo by se tě citovat. Na ten příspěvek bych citaci nepoužila.
😊
Holky krásný zbytek soboty. Jdu se dívat na film.
Já na zprávy 🙂 krásný klidný víkend přeji všem
Tak jsem to poctivě pročetla, na toto bych já neměla nervy a nešla do toho, skončila bys jako služka bez respektu, bez unání.....,kdyby aspoň otec dětí měl jiný přístup,tak by to vypadalo jinak, takhle to nemáš zapotřebí
Jaké si to uděláte takové to bude. Každopádně bych si ale stranou odložila nějaké peníze pokud je možnost. Skrz případně nový byt. Ono to většinou klape když spolu s dětmi ještě nebydlíte. Ale ve společném bytě může být všechno jinak. Takže zadní vrátka.
Proč by to nemohlo fungovat? 🙂 Vždyť nakonec děti vždycky hnízdo opustí a pár žije bez nich. Jen bych mu asi na tvém místě neříkala, že má rozmazlené děti.

To nejsou představy,já to několik let žiju v přímém přenosu.
Naprosto chápu jak to myslíš, tvoje požadavky jsou v podstatě zcela legitimní. Ale zásadní je, jak to funguje v reálu. Což zřejmě nefunguje.