icon

Ha Azalia. Máte zkušenost, že jste celou dobu krvácely?

28. kvě 2020

Holky prosím, co máte zkušenost s touto HA...
Beru ji přes měsíc a celou dobu krvácím. Doktor říkal, že nebudu krvácet vůbec, a ono je to naopak. Některé dny jde jen o špinění, ale většinou pořád krvácení... Měly jste to tak někdo, a pak se to spravilo?
Přemýšlím, zda ještě vyčkat, nebo to vysadit...

Díky moc!

ivisek7
•
28. kvě 2020

Já Azalii užívala asi 6 let. A špinění či "menstruace" byly pořád dost nepravidelné. Někdy jsem měla i na 3 měsíce úplně klid a pak jsem zase co dva týdny spinila..

ajja87
•
28. kvě 2020

Azalia je ta co se může při kojení? Plete se mi ti ještě Artizii, kterou jsem raky brala. A já sice ani u jedné nějaké zvlášť problémy neměla, ale u ty co se může při kojení, tak vím, že si tu holky docela stěžovali, že při ní často spinily i krvacely, třeba i v kuse.

miba10
•
28. kvě 2020

Možné to je. Je slabá a jakoby udržuje cyklus. Já to měla u ha Velmari. Po půl roce mi musel změnit prášky. Teď už v pohodě

veruuu_kubesovic
•
28. kvě 2020

nejhorší antikoncepce všech dob, co se může u kojení, u starší dcery jsem jí brala, krvácela jsem pořád, tak jsem jí záhy vysadila, po porodu syna už jsem jí odmítla...

krtikkrtovaty
•
28. kvě 2020

Ona se hlavně musí brát fakt hodně přesně každý den ve stejnou dobu. Ale narovinu brala jsem ji asi půl roku po 1. porodu a stačilo. 😁

zholubicka
•
12. čer 2020

Mám teď stejný problém...antikoncepci beru po šestinedělí 10 dní a tři dny krvacim,ale docela dost. Jen se modlim,aby to přešlo🙁