Harry a Meghan. Co říkáte na jejich rozhovor? Změnil na ně někdo názor?
Dobrý večer, téma na odlehčení. Co říkáte na rozhovor Harryho a Meghan? Změnil jste na ní nebo Harryho názor, ať už negativně nebo pozitivně? Já jsem měla že začátku Meghan ráda hlavně kvůli seriálu Suits a celkově se mi líbila víc než nudná Kate. Po odchodu z královské rodiny jsem jím fandila, ale pak mě naštvali jak se pořád cpali do médiích a tímhle rozhovorem si to u mě definitivně pokazili.
Ja ji nikdy moc nemusela, ale teď mi spíše přijde, jestli neudělala něco na co třeba Diana neměla koule...ta si taky v té rodině vytrpěla své a nikdy ji vlastně nepřijali.. hold Megan to asi vzala pořádně za pačesy.. Harry ten už se jen veze
A u Meghan mi vadí , resp nesedí fakt, ze nejdříve rozložila svou původní rodinu a teď se snaží o to samé s tou manzelovou . Mnohem horší je ale zprava , ze některé země Commonwelthu se chtějí po tom rozhovoru trhnout . Chudák Královna , snad ji z těch zpráv netrefí. O princi Phillipovi nemluvě ...
Meghan je herečka a celebrita a podle toho se chová. Podle mě si nedovedla představit,co bude znamenat vdát se do královské rodiny. To jí ale měli důkladně předem vysvětlit. Nebo senk tomu postavila taky p9 svém? Těžko říct, každopádně mě mrzí zkažené vztahy Harryho s rodinou. Už si toho prožil hodně a ona s ním pěkně manipuluje.
@vladenkamaminka
S Dianou to bylo daleko slozitejsi,tam neslo o nejake neprijeti
@shakira007 mě se líbí. Oba dva. Myslím, že netušíme co vše musela podstoupit už Diana.. Teď to samé Meghan.. Takže asi na tom něco bude.. Královská rodina musí přece hlavně dobře vypadat..a udělají pro to asi cokoliv... To je můj názor.. Ale jinak my obyčejní absolutně netušíme o jejich životě nic.. Musí to být příšerné..
@darinka84 Hrozný to určitě je a vím že já bych takový život nikdy nechtěla. Nicméně to nemění můj názor na Meghan, já chápu proč odešli z královské rodiny a taky chápu proč se teď pořád cpou do médiích a vykládají samé lží, ostatně už jsem to několikrát zmínila všechno to dělají jen pro slavu a peníze. I kdyby to třeba byla všechno pravda, tak kdyby v sobě měli aspoň kousek šlusnusti tak to řeší jen v soukromí.
No tedy, ta rasová otázka - dle mého tím, že to takhle vynesla, aniž by řekla kontext a kdo to řekl, tak poškodila vlastně celou rodinu, protože vlastně nikdo nic neví, a každý si může domýšlet co chce, což je horší, než kdyby řekla otevřeně co a jak. A je si toho určitě dobře vědoma, i když by určitě říkala, jak byla naivní, jako že nevěděla, do jaké rodiny se vdává 🙂
A pak to jak jí Kate rozplakala, no pardon, to si to dospělá čtyřicetiletá žena neumí vyřešit? Kdo nezažil v rodině nějaké třenice?
Srovnání s Dianou je fakt k smíchu, že britský bulvár funguje jak funguje, je jedna věc, ale Di bylo 19, vzala si chlapa, co měl od začátku bokovku, tahle je americká stár, takže určitě neměla první zkušenost s médii, a je jí 40 proboha, to už by mohla mít nějakou míru osobnostní zralosti. A vzhledem k tomu, že Harry otevřeně mluvil o tom, že pomoc psychologa vyhledal, tak nevěřím ani chvíli, že ona by jí nedostala, kdyby řekla. Možná čekala, že si všichni všimnou, ale ono ne, stejně jako naříkala, že se jí neptali, jestli je ok. Prostě nezralá kňoura za mě...
@burnette Ale to by měli největší pohodičku a ruku na srdce, komu by se to nelíbilo kdyby nemuseli dodržovat královské povinnosti a protokol a přitom by určitě věci měli placené 🙂
Už když jsem Meghan poprvé viděla, tenkrát prezentovaná jako Harryho nová přítelkyně, byla mi krajně nesympatická. Vzhledově, i těmi úryvky ze seriálu, který jsem nikdy neviděla celý. Říkala jsem si, že to je zase další Harryho revolta proti královské rodině. No a ono to dotáhli až sem... Meghan je prostě Brrr! Vypočítává mrcha od pohledu. Ani jsem nevěřila, že by to mohlo dopadnout jinak, než něčím takovým. Jejich největší drzost je, že se chtěli odpoutat od té rasistické otrokářské a lakomé rodiny a být šťastní a soběstační, přitom se na nich stále živí, nevrátili tituly a ještě si zakládají bysnys na tom, že je budou prát v médiích. To je hnus.
A těch důkazů o její vyčůranosti je tolik, že by mě ani nenapadlo jí někdy fandit. Asi si to špatně naplánovala...
Megan je komediantka, hraje si na chudinku a nechápu proč se cpala do královské rodiny když ji všechno vadí, co asi čekala 🤔 Srovnavani s dianou už vůbec nechápu, Diana z královské rodiny nezdrhla po pár měsících a neměla vedle sebe milujiciho manžela. To, že někdo řešil jakou barvu pleti asi bude mít jejich dítě je snad normální, logicky je každý zvědavý jak spojení takto rozdílných genů dopadne.
@darinka84
Meghan to ma proti Diane o hoooodne snazsi

@levandule_k Po pravdě nevím, ale myslím, že tohle je jedna z věcí do kterých nevidíme a za její obraz (tak jako u všeho) mohou z velké části média. Je jasné, že život ve zlaté kleci není med a ne každý by to dal...no a že to měla vědět...taky jsem si nedovedla představit, co obnáší mateřství a měla jsem o něm značně zkreslené představy, přesto jsem do toho šla.