Holky, co nejste vdané, jaké příjmení jste daly mimču?
Holky, co nejste vdané, jaké příjmení jste daly mimču? Na mě se totiž třeba v práci koukali jako na exota, když jsem řekla, že chci, aby se malá jmenovala po mě. Že prý stejně vyměknu. Ale to neplánuju. Jako beru to tak, že jsme na to měli 9 měsíců, abysme se vzali a nechci, aby se moje dítě jmenovalo jinak, než já. Možná jsem staromódní, ale nechci dát hned jméno po chlapovi jen proto, že se to v dnešní době tak dělá. Je tu taky nějaká taková maminka?
@safarikovag Coje ti za otázku? Proč bys jako svobodná matka dávala svému dítěti cizi jméno.
Samozřejmě, ze Tvoje. Pokud ten dotyčný chce nějaké právo na dítě, tak di vás musí nejprve vzít.
Koho ný napadlo dávat vlastnimu dítěti nějaké cizi jméno? Jiné než jméno matky. Ti je naprosto nemyslitelné. Jal někdo muže tak nelogicky uvažovat. Selský rozum, prosím.
@kimh ona paní si tady něco “léčí” už snad v desátý diskuzi - pokud není žena vdaná, prostě si evidentně nezaslouží ničí vděk, protože je nic a na děti se taky bude pohlížet jako na nic, protože si je maminka udělala s milencem (kdo taky jinej, když to není manžel!:D) a další perličky.;)
@safarikovag Kamarádka takhle podlehla na poslední chvíli. Celou dobu chtěla příjmení po sobě, nakonec dala na sladké řeči, že si ji po porodu vezme. Nevzal, rozešli se a je z toho smutná. Nedej se.
Já jsem v jiné situaci. Jsem rozvedená, kvůli dětem jsem si nechala jméno po ex a teď čekám s partnerem mimčo. Rozhodně se mala bude jmenovat po svém tatinkovi😊. V našem případě na svatbu nespěchám já.. Jednou mi stacilo🙄..

Po sobě, ale tatínek uraženej, byl to boj. Teď už to překousnul. :D