icon

Hry pro děti 8-11 let. Máte tipy?

jjasmina
28. pro 2019

Máte tip na nějakou hru pro deti ve věku 8-11 let, kluk a holka?

victress
28. pro 2019

Monopoly, Dostihy a sázky, Labyrint, Kvak, Ubongo, záleží, co máte rádi....

azby
28. pro 2019

Nam letos jezisek nadelil Křečkovanou-karetni hra na cca. 20 min. Nemam rada ty hry na cele odpoledne. Ještě super - Super farmář, Kup si kravu, uno, ligreto, pirati,

jjasmina
autor
28. pro 2019

@victress Víte co nás v pondělí čeká navštěva u manželový bratra, dlouho se nevídaly, tak sme myslely , že bychom aspon děckám něco koupily, ale vubec mě nic nenapadá, tak manžel , že jim koupime nějakou hru

victress
28. pro 2019

@jjasmina no to je těžké, pokud nevíte, co mají ty děti rády, tak naslepo se to kupuje těžko, abyste se zrovna trefili, ony ty hry nejsou zrovna levné....a takoví puberťáci možná leží u PC nebo mastí hry na mobilu, aspoň pokud vím...a manželův bratr vám nedal nějaký tip?

jjasmina
autor
28. pro 2019

@victress Ne napsal nám jen , že máme u něj ježíška, tak sme myslely , že aspon děckám něco koupime

jjasmina
autor
28. pro 2019

@victress Já jsem to manželovi právě taky říkala, ne každej je na stolní hry. My je doma hrajem třeba často a vim že nejlevnejsí nejsou, ted jsme si kupovaly skoro za 600 totiž tak aby jim to tam pak neleželo prachem no

vacel1
28. pro 2019

Třeba zrovna monopoly ultimate banking by mohly mít úspěch. Jsou tam kreditní karty, počítá to tam "bankomat", jinak u nás docela jede i Dixit. Ale to je lepší, když je víc hráčů. Pak i dostihy. Děcka mají 9 a 12,občas do toho zasahuje i 4letá.