Hubneme s Dukanem!
Pojďme se podpořit v hubnutí pomocí Dukanovy diety... 🙂
@eli021 dukan jako narazovka zabral, 3 mesice a -15kg tuku, hodne jsem sportovala a brala foplnky viyaminy atd protoze to ve strave chybi na pocatku.
@absintka19 úžasný výsledek za 3 měsíce.. 🙂 a dodržela jsi všechny fáze?
Ja Dukanovou shodila 10 kg za cca pul roku a pak jsem si ji trošku uzpusobila sobě a držela ji několik let. Po porodu se k ni chci vrátit.
@eli021 myslim ze jo 🙂 je to uz nejakou dobu, pak jsem otehotnela 🙂
Strava se dala zvladnout, spis jsem mela na zacatku problem s velkou potrebou-1.faze , slo to tezko 🙂
@jesica11 taky super! Jsi dobra.. 🙂
@absintka19 jj to rika hodne holek...ja zatim zadny extra problem v nucem nemam 🙂
Holky ja bych taaak potrebovala schodit aspon 15kg... 🙂 snad to pujde pekne jako doted..
@eli021 urcite pujde kdyz clovek chce, zacatek je rychlejsi to je pravda, staci pridat prochazky a hodne pit a budes se i citit lepe.
Taky se po kojeni chci k nemu vratit, ale spise si to.upravim na zdravou stravu 🙂
@absintka19 to mas pravdu, citim se lip uz ted... 🙂 at se vam s prckem dari
@eli021 dekuji 👍
Holky tak podavam info - po prvnich trech tydnech mam dole presne 4kg 👍 takze rozhodne to funguje a i kdyz mam pred sebou jeste dlouhou cestu, mam radost 🙂

Já jsem začátečník, DD držím 6.den 1.fázi s celkovou bilancí -2,6kg...kdo se přidá? 🙂