Je tu někdo, kdo se také snaží?😊
Pojďme se podpořit!
@mackys to mi je moc líto, to čekání je ubíjející, kéž by to tento měsíc vyšlo 🙏 My se snažíme o druhé mimi asi 8 měsíců a také nic, ani náznak. Poslední tři měsíce jedu ovulační testy, abychom zvýšili šanci. Dnes bych měla být cca 5Dpo, menzes očekávám za týden, tak jsem zvědavá. Ale raději si nedávám moc naději, ať nejsem zase zklamaná 😀
Ahoj holky, já se také přidám. Též máme jedno dítko, akorát u nás bylo plánované 😄 a vyšlo hned na první pokus. Když jsme chtěli jít do druhého, otěhotněla jsem za 5 měsíců, ale bylo to bohužel mimoděložní, takže jsem bez pravého vejcovodu - to byl říjen 2023. Začali jsme se znovu snažit od ledna 2024 a od té doby bohužel nic. Začínám z toho být už tak drobet smutná, otrávená....občas zaujmu stejný postoj jako vy, že se na to vykašlu a nechám to být, občas mi to vážně štve. Dnes jsem ve fázi, kdy jsem to dostala, takže je mi zase ouzko..
Držím moc palečky, aby nám to všem vyšlo brzy 😊
@t25t ahoj, tak to me mrzi, ze je to u tebe jeste, kvuli mimodeloznimu. A nedivim se ti, ze je ti ouzko. Me to asi trapi i tim, ze mam v praci kolegyni, ktera se zacala snazit loni v zari (ja v kvetnu) a na zacatku letosniho roku prisla s tim, ze je tehotna. Mam z ni radost a moc ji to preju, ale obcas me to zamrzi a jej mi z toho smutno.
Musime tedy doufat, ze letosni rok je ten pravy a budeme se radovat s mimca 🙂
@mackys děkuju za podporu. Taky se nedivím, že je Ti smutno, i mně by bylo líto, kdyby kolegyně otěhotněla a já zatím ne...a je mi jasné, že ji to přeješ. Je to pro nás teď prostě těžší a jak to máme v podvědomí, tak nás tohle zakopává😏. Já když byl můj syn malý, jsem měla radost, když okolo byly holky těhotné a říkala jsem si, že bude mít kámoše..Teď musím říct, že už putuju do fáze, že jim to přeju, ale zároveň závidím. Nedávno jsme s malým vezli kamarádky kočárek a potkala nás známá a na malého hned - to víš, to musíš říct mamince ať ti taky pořídí sourozence....jako, já vím, že to lidem asi občas nedochází a nemyslí to zle, ale tyhle otázky, vtípky by měl někdo zakázat 😥...
No to jsem si zase postěžovala😁, musíme být silné. 🍀
@t25t v pohode :D ono obcas je to potreba, aby si clovek postezoval, ulevil si :D A to, co pises - musis rict mamimce o sourozence nebo a kdy vy si uz konecne taky poridite ditko - je bohuzel v nasi spolecnosti normalni :( a verim tomu, ze i ja jsem to obcas rekla, aniz by mi to doslo. Ono pokud clovek s tim problem nema, tak mu asi moc nedochazi, ze to obcas nemusi byt tak jednoduche.
Ja se ted spis sama sebe ptam, jestli jsem si to nejak nezakrikla nebo tak, bo kdyz jsme se s muzem zacali bavit, ze zkusime druhe, tak on ze to pujde hned a ja jsem mu porad odporovala argumentem, ze muzu taky dopadnout jak sestrenice - dlouho jim to neslo, byly problemy, resili to pres doktory a nakonec se nezadarilo a ted uz deti mit nemuze. Zacinalo ji to stejne jako me - nekolik zamlklych tehotenstvi...... :(
Takze ted jen doufam, ze to bude v pohode a konecne se brzy zadari. Vzdycky jsem si prala zase holku a aby to bylo jarni/letni ditko :D ted jsem uz ve fazi, kdy si rikam, ze je mi to jedno, at je to klidne i kluk a narodi se i v zime, hlavne at se povede a je to zdrave 🙂
@mackys jo, já jsem to s tím dítětem řekla jednou v životě mladé holčině, u které problém předpokládám nebyl (teď má 2 děti), ale jen jsem to vyslovila, tak jsem si v duchu řekla, že jsem neměla, že nemůžu vědět, jak to u nich je...a od té doby mlčím, kort teď. Ale jako chápu to, i chápu, že to tomu mému synovi ta známá řekla, jen začínám drobet pochybovat, jestli to vůbec ještě půjde, tak to člověka mrzí..😥..
Neboj, určitě jsi ničím nic nezakřikla. Já věřím, že se všechno děje pro něco a co se má stát se stane. A až to u nás bude mít přijít, tak to přijde. 🧡
Tohle naprosto chápu, já mám syna a stejně jako ty jsem si říkala, mohl by to být zase kluk a taky na jaře jako ten první...a teď? Ať klidně rodim i na Vánoce, Silvestra, Novej rok, bylo by mi to úplně jedno a i pohlaví. Hlavně aby to šlo a bylo všechno v pořádku 🙏🏻.
@t25t jo, taky si občas říkám, jestli se to ještě vůbec kdy povede.
Přece jen máme s manželem už nějaký věk, i když to není tak hrozné a děti mají i starší 🤔 ale prostě to v té hlavě hlodá.
A asi ano, vše má své důvody, ale člověk si to nechce připustit a pak se ptá, proč zrovna já?
A přesně, jak píšeš.... Je jedno, jestli to bude holka nebo kluk a kdy se narodí.
Hlavně, ať se to povede a je to zdravé. 🍀🍀🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak já se tedy přidám.
Snažíme se už od loňského června.
Dalo by se říct, že se povedlo na první šťouch, ale hned se to pokazilo (zamlklé tehu) a od té doby nic. V únoru se asi zase zadařilo, ale bylo to biochemické, tak uvidíme tento měsíc......
MS by měla/nemusela přijít příští týden o víkendu.
A jak jsi na tom ty?