Hyperventilační tetanie při sexu - záchvat při orgasmu
Ahoj holky, stala se mi věc, kterou jsem nikdy nezažila a nevím, co s tím. Mám nového přítele, je úžasný a poprvé jsme se po dvou týdnech známosti milovali. Vše probíhalo skvěle, až do jeho vyvrcholení. V tu chvíli se začal zmítat v křeči a házet sebou, jako by měl epileptický záchvat (není ale epileptik). Měl vykulené oči a pohyboval se naprosto nekoordinovaně a nevnímal mě. Trvalo to pár minut, pak na pár minut usnul a probudil se, jakoby nic... Našla jsem na netu nějaké informace o Hyperventilační tetanii a nevím, jestli je to ono. Je jasné, že si s ním o tom budu muset promluvit, protože se teď sexu s ním úplně bojím, ale ráda bych získala informace, jak se s tím dá bojovat, pokud jste něco takového zažily také nebo se vám to samotným stává. Budu ráda za každou radu nebo zkušenost. Děkuji, Karolína

•
3. pro 2012hyperventilační tetanie je z předýchání, ale nasává postupně, lidi mají stále pocit nedostatku kyslíku a dýchají o to rychleji, dojde k metabolické změně v organismu a dostávají křeče a tak, že jim nejdříve brní ruce a často kolem úst, ruce se jim pak můžou zkroutit, to o popisuješ na hyperventilačku moc nevypadá, spíše na epi záchvat.Měl pokousaný jazyk? nepomočil se? pamatuje is to?Určitě by bylo vhodné poslat jej k doktorovi a na neurologii, k vyloučení epi je dobré udělat EEG. I kdž není epileptik, mohlo jít o první záchvat...věřím, že to nebylo příjemné a vylekalo tě to... zkus s ním o třom mluvit, držím palce
0
Začni psát odpověď...

Odešli