icon

II. trimestr, zas o kus dál. Pridejte se

nika
29. dub 2009

🙂 tak jdeme na to ne, 😀

nika
autor
28. črc 2009

sali koukám že řešíš kočík, my taky ještě nejsme rozhodlí, x lander se mi líbil ale verze 2009 má uplěně hladké kolečka, bez vzorku, nevím kdo to vymýšlel.

salikova
28. črc 2009

nika:Nene-ja uz mam dlouho vybrano-Atlantic Espiro🙂,ale ad.se ptala na kocarek do terenu..

nika
autor
28. črc 2009

atlantik se nám taky líbil, ale nakonec, ne, osobně mi příjde jako CAM hodně z plastu takového toho tvrdého, prostě není to ten pravý pro mne. 🙂

nika
autor
28. črc 2009

hmmmm smažím řízky a holandské řzky to bude dobrota

salikova
28. črc 2009

Hm..Tak to ja od tri hodin jen travim-sem z obeda a nasledne z melouna nafoukla jak balon..Fakt-prazdniny u babicky.Uz se tesim domu.Nejak nemam uz nervy.Mam strasne hodnou babi,ale uz me to tu stve..Ach jo!

nika
autor
28. črc 2009

sali to je asi všude

salikova
28. črc 2009

A na ten Atlantic mi nesahej!🙂Mne se strasne libi!!!Moje znama ho ma,tak sem si ho i osahala..Ale ono kazdymu vyhovuje asi neco jinyho.

nika
autor
28. črc 2009

já nesahám psala jsem že ne, pro mne, proto jsem to tam napsala, ne. 😀

nika
autor
28. črc 2009

ale dostal se u nás ve výběru daleko. ikdyž kdo ví jak to dopadne. jakou barvu,

http://www.kocarky.cz/kocarek-espiro-atlantic.html

nika
autor
28. črc 2009

poslední dva řízky, uf málem jsem je spálila 😀

nika
autor
28. črc 2009

ty jsi vlastně teď tady u nás že, jako v Olmiku? normálně ani nevím a přiznává, do práce sali nechodíš že ne?

salikova
28. črc 2009

Nika:Vsak ja vim-si delam srandu🙂No,sem ted v Ol se segrou u babi(sme k ni vzdycky jezdily na prazdniny,tak nas u sebe chtela zas,ale je to narocny),tak uz se tesim k nasim.Taky se mi nejak styska po psovi-je s nasima na chate.A prace-ja sem ucitelka,takze mam ted dovolenou a od pripravnyho tydne (28.8.)jdu na MD.

nika
autor
28. črc 2009

vlastně já zapoměla. to veřím po pesanovi se ti stýská a po tatínkovi miminka ne?

ne dělám si srandu. ty jo to bych asi nedala, být u babi a dědy, mám je kousek toje fakt jsem tam často ale každý už má své, že.

no jakou tu barvu sali?

takže na MD jdeš o více jak 6 týdnů, já jdu až 2.9,

nika
autor
28. črc 2009

sali co přidat fotečky co už máte? já se taky snažím pridávat, ael teď není co 😀 😀

nika
autor
28. črc 2009

tak už mám plné bříško, uf funím jak lokomotiva. 😅

salikova
28. črc 2009

No,nejvic se mi libi ten tyrkysovej,ale pudem do zlutyho-kdyby pak byla holcicka...Po tatinkovi Filipka se mi taky styska,ale ja casto jezdim dom,tak sme zvykli..S tou MD - pudu tech 8tydnu-bylo by blby zacit s detma a pak odejit a novou nechat v tom plavat..A s tema fotkama to je u me komplikovany-sem na netu vetsinou jen pres mobil,net mam u nasich a veci zas v Praze...Ale nafotim.

nika
autor
28. črc 2009

tak to věřím. jojo to je jasné s tou MD, ale krásně ti to vyšlo 🙂

salikova
28. črc 2009

Ja toho stejne moc nemam-2hrkatka,2hracky do kocarku,nejaky bodycka,kalhoty,tricka,mikinku,2rychlozavinovacky,deku,dudlika,flasku a pak to,co mam v albu...Jeste sem nebyla poradne nakupovat.To vsechno,co mam byly vetsinou darky..Ale zitra dem se segrou nakupovat a na konci srpna pak dem s manzelem na ty velky veci.Uz mam seznam!🙂

nika
autor
28. črc 2009

sali já se loučím pa někdy příště jdu koukat na telku, a trávit

salikova
28. črc 2009

Tak prijemny traveni!

adellaide03
28. črc 2009

Sal děkuju za radu. No nějak to dopadne a snad něco vybereme.

salikova
28. črc 2009

Ad:No,moc sem neporadila..Ale myslim,ze by prodavacka poradila.

berryl
29. črc 2009

ahoj holky, tak jsem se právě vzbudila v noci jsem nemohla usnot, pořád jsem se převalovala 😲 no hrůza

Niki ten kačárek je moc pěkný!!!

salikova
29. črc 2009

Ahoj,berryl!A vsem dobre ranko!

berryl
29. črc 2009

ahoj ahoj

petule83
29. črc 2009

Ahojky,jak se máte děvčata? 😀 Berryl já se taky převalovala a v půl třetí jsem jedla,vzbudil mě děsný hlad 😲

Holky co říkáte na tenhle?
http://www.kocarky.cc/kocarky-jumper-gt-race/ko...

dandulka1
29. črc 2009

AHOJ hplky....
Taky jsem spala špatně, usnula jsem v půlnoci a od 4-5 jsem zase byla vzhůru.
petul - je moc pěkný!
endie - jak ti je?
A to mě štípnul komár do oka tak ho mám nateklý. Nestačí jak vypadám a ještě tohle 🙂

dandulka1
29. črc 2009

Holky vyhrála jsem odsávačku http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=3659274

petule83
29. črc 2009

Dan ta je super a bezva cena 😉 Já ti mám už dva dny nateklý vnitřní koutek oka a vůbec nevím z čeho 😕 Myslela jsem si původně,že to bude začínající ječné zrno,ale nic,jenom to mám nateklé a červené 😖 Já už mám sice jeden kočárek vybraný a mám ho v albu,ale teď se mi hodně zalíbil tenhle,tak rozvažuju...

dandulka1
29. črc 2009

No já taky vnitřní koutek ale zrno nevidím, tak mě napadl komár.

Strana