II. trimestr, zas o kus dál. Pridejte se
🙂 tak jdeme na to ne, 😀
asi si pošlele pro jistotu čísla na mobil a nebo si dáme sraz na tramvajové zastávce stodolní
já bych byla pro se sejít na zastávce co? dveře mám fotlé v albu ale nevím proč tam je ten flek a je to blbě focené
já musím někde nechat přibližovadlo-autíčko, ale klidně můžu u práce a pak se tam vrátit. klidně na zastávce 🙂
s čísly souhlasím
na stodolní je placené parkoviště a není drahé, jen kdybys nechtěla pak nikam chodit daleko
dá se zaparkovat i za domem umění anebo u baumaxu. ještě se pak domluvím s adellaide, předběžně jsem se domluvaly že ji vyzvednu ale vše operativně.
jo dneska jsem mudr říkala o těch občasných bolestech v břichu, křečích atd, tak mi řekl že mám brát hořčík, že mi jen pomůže - nemůže mi uškodit, tak jen ať víte
berryl díky, dříve nebo později u něj všechny zakotvíem, já se dopuji magnezií, zatím to stačí, uvidíme
mně se to taky sem tam stane naštěstí je u pupku anahoře to nevadí ptala jsem se Dr. říkal pokud dole tak magnezko doporučuje,uvidím příště, znovu se na to zeptám.
kdy jdeš zase na kontrolu? já chodím co 3 Týdny
Ahoj holky,
tak jsem vás zběžně přečetla. Kavárnička vypadá skvěle. Jinak mě je jedno kde se sejdeme, my se domluvíme s Niky a pak už vás někde snad najdeme 🙂
Holky vy tady píšete pořát o srdíčkách a mě minulý týden na kontrole mudr nic neříkal 😲
já byla ve Výškovicích v gynetu ale to jsem si zařídila sama a můj mě poslal na polikliniku v Hrabůvce
Ach jo-taky bych sla s vama hned...Berryl:a ja sem byla zvedava,coze to budete mit a ty tajnustkaris!Ja mam takovej pocit,ze se to my snad nikdy nedovime..Sem z dneska nejak utahana,tak uz du na kute..Dobrou!
holky já už taky padám unavou jdu s pejskem hodím sprchu a jdu taky na kutě dobrou noc
Berryl to je dobře že jste i s mimčem v pořádku 🙂
Teda holky ten jídelní lístek je úžasný,to je pokušení 😀 Tak palačinky jsou jasné 😅 Už se těším 😉
Tak se mějte hezky a dobrou noc.My jdeme zítra k doktorovi,tak držte palečky.
Dobré ránko holky,
Peti držíme s mimiškem pěsti ať jste zdraví 🙂
Já dnes poslední den učení a zítra státnice uf to teda uteklo. Už te´d mám nervy když si na to vzpomenu.
dobré ráno holky
Peťulko držím palec
Adel to tak rychle uteklo a zítra státnice, ty jo!!! budu na Tebe myslet!!!
tak jsem se objednala do Poruby na tu echokardiografii jdeme i s manželem 18.6,tak doufám, že bude prcek mít srdíčko jako zvon
Ahoj holky, petul a adel držím palce.
Jsem dnes totálně vytočená. Půl hodiny řvu na kluka - dělej, ujede ti autobus, hejbni sebou, pospěš, přijdu do pokojíčku a pán kouká na televizi. No samozřejmě mu to ujelo. Tak má zaracha na pc a na tv, řvu každý den, je hrozný flegmatik. Vezla jsem ho do školy a poprvé v těhotenství se přihlásili hormony a celou cestu jsem brečela, normálně mi ruply nervy 🙂 Tak mě začal hladit a omlouvat se no to by ho člověk zabil zmetka 🙂

endie buď v klidu já vlastně taky přesně ne 🙂
dostala jsem na ni doporučení 🙂