icon
Strana
z3
141112
8. zář 2015

já jsem byla s vnučkou v nemocnici na operaci uší 2 dny jen nocleh za jednu noc jsem platila 260,- Kč bez jídla to jsem si už dovolit nemohla tak jsem jedla suchou housku, vedle na pokoji byla cikánka s chlepečkem ona se cpala a jen jsem se ji ptala kolik bude platit a ona mi odpověděla " já jsem sociálně slabá mě to platí sociálka " a cpala se dál já která pracovala poctivě celý život a odváděla daně tak jsem hlady jen dívala jak se má cikánka u nás dobře, ted to bude stejné s imigranty ty se budou mít dobře a mi český národ je budeme živit a mi budeme dřít bídu, všechny imigranti jsou dobře živený není na nich vidět vůbec následky války, je to jen podvrh evropské unie , která lidem v evropě lže a podvádí miliony pracovitých lidí však se to proti nim obrátí

lenkazapro
9. zář 2015

Proboha, vy s neuvedomujete, ze ti imigranti nikdy neskonci, ze to neni o tom, ze je ted ubytujeme a bude klid. To bude dalsi a dalsi vlna, nakonec my nebudeme mit praci, protoze oni se stanou levnou pracovni silou, za cenu, ze budou bydlet v ghetech.
Proboha, kazdy vi, co je to valka, ale vam da nekdo neco zadarmo, Vetsina z nich zneuziva svoji situaci, tak se k nim muzou pripojit treba bezdomvci, nemusi mit doklady, budou delat, ze neumi rec, dostanou jidlo, kapesne a ubytovani, tu neni co resit, proc se namahat, jdem delat uprchliky, mysllite, ze as nekdo pozna, odkud jsme,Hlavne nebudte naivni, solidarita je krasna vec, ale zdravy rozum je o necem jinem.

anatanka
10. zář 2015

@lenkazapro Imigranti neskonci, to je jasny, budou jich miliony. Bohuzel Evropa to resi az ted a zase spatne - resi pouze důsledek, ne pricinu.

cervikkkk
23. zář 2015

Také se mi nelíbí jak se sem migranti valí po tisících a už vůbec se mi nelíbí jak se chovají, ničeho si neváží, jsou agresivní, furt si stěžují, místo toho aby byli vděční, je to samý 30letý mladík s dotykovým mobilem v ruce i s tablety, když jim někdo nabídne jídlo tak tím opovrhují a nerozbalené oplatky a jídla háží do koše, neumí po sobě uklízet, vše co jim odpadne od ruky tak nechají válet po celém táboře, mezi tím bordelem chodí a povalují se, to jsou fakt špíny a když odjedou tak je po nich takový bordel a nic si z toho nedělají, ničeho se nebojí, nevím komu by se to líbilo mít před barákem po zemi takový bordel, nemají hygienické návyky a kdyby někdo jel do jejich země tak pochybuji že by vše házel po zemi, my máme jiné návyky, umíme po sobě uklízet a bylo by nám sprosté odjet a nechat po sobě takový bordel. Navíc mě úplně sere že všichni slyší hlavně na to že odjedou do Evropy a tam budou lítat pečení holuby do huby, prostě slyšet mladíka jak do televize řiká že tam se bude mít dobře, dostane dávky, stát se o něho postará a až se zabydlí tak se vrátí pro celou svou rodinu a budou se mít dobře. To mě štve že tak využívají naši dobrotivost a tím že jim nabízíme bydlení zdarma, dávky tak se sem hrne každý a my na vše musíme tvrdě makat a vše si vydělat a co v budoucnu naše děti... a navíc se tají to kolik mají nemocí včetně aids a syfilisu, a ostatní nemoci na které Evropa není zvyklá, to se bude šířit.... Navíc mě rozčiluje jak pronáší že oni tu nastolí řád, že se jim nelíbí jak tu ženy chodí v šatičkách a že za chvíli tu zavedou Islám a všechny ženy budou chodit zahalené, tak kdo je ve své zemi, oni nebo my??? Mohou nás tisíckrát utěšovat že jsou hodní muslimové, že jsou tolerantní, milý, ale jejich náboženské pravidlo je pravidlo a z toho není úniku..... Když přijde někdo z islámské země do jiné země tak má dvě povinosti, konvertovat tu zemi na Islám a připojit se k džihádu. Představte si jak křestanská evropa zvyklá na své civilizační návyky a zásadami, které drží po tisíce let, bude naleptána těmito jinými zásadami že má být konvertována na islám takže do Evropy bude přenesen džihád, tedy ozbrojený boj ve prospěch prosazení Islámu na celém světě. Jde mi z toho mráz po zádech jak to bude pokračovat a co se stane dál. Chce Islámský stát dobýt Evropu? Vždyt oni sami říkají že Evropa bude islámská, že bude součástí Kalifátu, a my se při tom tváříme že je to blbost, že jsme silní, ale nejsme, už je tu máme a už jsme rozleptaní!!! a otázka je co se všemi migranty bude Evropa dělat, pochybuji že budou pracovat, budou jen pobírat dávky, mít se dobře, souložit, rodit plno dětí o ketré se postará stát ne oni a budou žrát za naše peníze a budou posedávat a kouřit... Evropa až moc rozpřahuje ruce a chce až moc pomáhat a oni toho využívají, a ani nepoděkují,Evropa jde víte kam... ničeho si neváží, kdyby aspon byli vděční, ale jim je to až moc jedno, pálí spacáky v ohni, které z naší dobroty dostaly, které stály kolem tisícovky, vyhazují jídlo které jim z dobrého srdce dáme a ještě si stěžují, takhle se nemá chovat člověk který prosí o azyl, má se chovat slušně a s úctou a poděkovat za vše co dostane, chovají se jak prasata, bordel všude po nich, jsou agresivní a je to v nich mají jinou mentalitu a my je nezměníme navíc k ženám na ulicích v šatech se chovají sprostě, mluví s nima jak s ku-vou a neslušně na ni pokřikují. Navíc jejich mentalita je strašná, nemluvě o tom že žena je u nich až po praseti, vůbec si žen neváží. A jestli si myslíte že oni se nám přizpůsobí tak to jste na omylu, oni zůstanou islamisty, muslimy. Navíc se píše že některé děvčata nebo ženy jsou zabité ze cti vlastním otcem nebo bratrem za to že odmítli poslušnost- vzít si určeného nápadníka kterého rodina vybrala. nebo zabijí za to že se obléká velkomyšlenkářsky, což mešita nepřipouští. Opakuji že tito muslimové se tu nepřizpůsobí, oni to mají zakázané, oni mají nařízeno, dostanou li se do jiné země,která není islámská, musí tu zemi (je to jejich zásadní povinost) konvertovat tu zemi na islám, je to neodvolatelná náboženská zásada, zde není úniku, a druhé pravidlo muslima praví, že je jeho svatou povinností se na výzvu imámu připojit k džihádu- k bojovému prosazení islámu na celém světě. Tyto dvě zásady nelze zrušit a jsou založeny hlubinně v islámském náboženském právu.

alalas
24. zář 2015

projev kněze který se nebojí a má rozum...

https://www.youtube.com/watch?v=5GclvuFN0g8

-to stojí za poslech celé.. evropa jde do pr... "kytek"!

a tohle je realita bez cenzůry.. -nebo to není pravda??

https://www.youtube.com/watch?v=ko-ic--FcnM

a tohle je .. http://gloria.tv/media/VyzotcUwWQx -nevím jak to pojmenovat..

alalas
24. zář 2015

-že by kousek rozumu v politice?

https://www.youtube.com/watch?v=CdxVOkAmILc
alalas
24. zář 2015

a poslední video-nevěřím vlastním očím... (a výstižná muzika-moc pěkná)

https://www.youtube.com/watch?v=ApgxIYzcu0I
mrkni1
12. říj 2015

je tu některá z vás co dělá třeba v nějaké neziskovce či charitě a dokázala by říct jak "opravdu" vypadá situace s uprchlíky??

mrkni1
14. říj 2015
https://www.youtube.com/watch?v=UH9LSs19i48

NEZÁVISLÉ TELEVIZNÍ NOVINY..

mrkni1
16. říj 2015

..zajímavé že tohle téma tu nikoho nezajímá.. nebo se bojíte napsat svůj názor?? nebo ?? netrápí vás jak se situace vyvíjí? ..

alena36
16. říj 2015

lifrovala bych je zpátky, naše kultury se nesnesou. Nechtějí pracovat, jen brát peníze.....pokud to někdo nevidí, tak je slepej. Začínám mít reálný strach o budoucnost naší země a našich dětí. Tyhle kobylky se nezastaví před ničím....

hellaros
22. říj 2015

Zatím jsme rádi, že jich tady nemáme volně . jinak jsem ráda, když nakupuji a vidím hlavně ženy , někdy s doprovodem , to jsem klidnější. A když mám jít kolem muže, nevím kdo to je. ale když se přiblíží, naučili se muži nahlas pozdravit, aby nás ženy uklidnili. přiznejme si , že muži u nás jsou někteří také agresivní. Je to také domácí násilí . a ještě abychom se báli vyjít si ven kvůli muslimům? to už by bylo moc. doufám , že naši muži nás umí ochránit . bud my nebo oni . dohromady to nejde , víme co ženám dělají. jsou u nás hodní lidé , ale vidět zlo na vlastní oči, stali by se z nás ........ co ?

marcicek84
22. říj 2015

Pokud budou muslimové ve všech ostatních státech EU, tak co si myslíte, že se stane v malinkou ČR i kdybychom zůstali bez nich??? Ono už stačí jaký vývoj je v celé Evropě, jeden stát bez nich už neznamená nic, takže ono ty výkřiky tady nakonec nemají ani moc cenu...stačí pouze sledovat zprávy a pak si dát dohromady 1+1...

majkoz
22. říj 2015

Proč Evropa kolonizovala Afriku,J.S. Ameriku,Malajsii,Indonésii,Indii atd atd....Proč tato území posléze dekolonizovala,jak se starala o to,co způsobila po tom,co je vyčerpala a zavedla jiné=Evropské pořádky. Co dělala Evropa ve 20.století-po většinu času byla nejednotná...

@hellaros Nedávno jsem byla v německém Krefeldu,a ačkoli vím, kolik Muslimů na území DE žije, s jejich koncentrací zde jsem byla překvapená(fakt dost,většinou samí mládí), ne,nebála jsem se proti jim jít. Naopak jsem byla dost v rozpacích projít hloučkem zfetovaných a ožralých Němců...
@mrkni1 proč se bát, spíš je to ztráta času
@marcicek84 a toto už mi smysl nedává vůbec, měl ten příspěvek vůbec nějakou myšlenku? 😉

marcicek84
23. říj 2015

@majkoz - příspěvek měl asi hlubší myšlenku než dokážeš pojmout 😉

majkoz
23. říj 2015
5059
24. říj 2015

Mohl by mi někdo vysvětlit jak to že sem proudí armády mladých zdravých mužů, kteří dle věku nutně museli utéci přímo z armády, či vůbec nenastoupili na povolávací rozkaz, či li jsou to dezertéři.
To vždy bylo a je trestné a zde za to dostanou odměnu - azyl a nesprávně jsou nazýváni "oběti".
To je urážka těch skutečných obětí, které zůstaly doma a statečně tam bojují.
Dále chci vědět jak je možné, že dotyční přijdou bez dokladů do cizí země, napadají policisty a vyhrožují lidem, když se jim něco nelíbí, zdevastují, či rovnou podpálí ubytovnu a přesto zde dále zůstávají a přicházejí další.
Kdyby v USA migrant napadl policistu byl by okamžitě zatčen a deportován.
Jak je možné že v Evropě to nejde?
Vyčítá se nám, že jsme xenofobní a bojíme se neznámého, ale opak je pravdou.
My se bojíme toho, co známe a denně vidíme, agresivních lidí kteří nerespektují zákony země kam přišli.
Kromě toho že jsou nebezpeční, lžou - zapřou otce, matku, vlast vymýšlejí si identitu, aby dosáhli svého cíle.
Jsou suroví i sami k sobě, k ženám, dětem, a starým nemocným lidem, které klidně nechají ležet na zemi a do přistavených autobusů se nacpou mladí a silní.

alisek
autor
24. říj 2015

@5059 no kdyby v USA napadl přímo policistu tak by ho nejspíš v sebeobraně zastřelili

Evropa je založena na humáních myšlenkách a svobodách...a tak to to tady pak vypadá ☹

mrkni1
28. říj 2015
https://www.youtube.com/watch?v=Xq6wePiHHdA

Nahráno 12. 8. 2010

Aneb proč křesťanství je mírumilovné náboženství a Islám není. ..tak koho zajímá problém-zde je vysvětlení.. a prosím o povšimnutí-DATUM... za tu dobu by se zdálo že budeme chytřejší a lépe reagovat-opak je pravdou..!!

mrkni1
28. říj 2015
https://www.youtube.com/watch?v=8urTA0Dyjns

„Něco jiného je, když někoho pozvete k sobě domů a máte pro něj pokoj pro hosty, a něco jiného je přizvat do svého domu hostů tolik, že tam začnou platit jejich pravidla hry. To jsou dvě různé věci a měli bychom být velmi citliví, jaký typ společnosti tady chceme mít.
Davie Macek: Opravdu chceme islámské hodnoty?
Nahráno 21. 2. 2010

mrkni1
28. říj 2015
judrpudr
9. lis 2015

Nedodržování právnícho řádu EU je hrozné. Pokud neplatí právo pro emigranty, tak proč platí pro nás ? Jinak samozřejmě je potřebné počítat s tím, že promítnutí sociálních vazeb arabské komunity( kmenové řízení, právní úpravy, vztahy k ženám, pohled na nemuslimy, kteří jsou dle koránu méněcenní a jsou vhodni pouze stát se otroky, atd.) zanáší do našich zemí pouze násilí a terorismus. Mám za to, že pokud Merklové nedala komise Nobelovu cenu za mír, pak by měla zasednout jiná komise a ta by jí za odměnu měla dát tak pětadvacet let. 😢 😢

tenjirka
16. dub 2016

1. Takto sem projde celé isis
2. Objeví se podobný člověk jako hitler

alalas
16. dub 2016

..nechápu že na tomto webu nechává téma "migrantů a budoucnosti evropy" všechny úúúplně v klidu.. (nevím jak to udělat-a hlavně čím) dokázat se "hodit" do klidu a taky to neřešit.. -ozvěte se se svým názorem ..

majkoz
16. dub 2016

@alalas Víš, holka zlatá, tu to je o dětech, plínách, mlíku, vztazích mezilidských, atd. Realizuj se v tomto na sputniku či aeronetu apod.

marcicek84
17. dub 2016

@alalas - no myslím, že ty vášně už šly, stejně co s tím uděláš, vláda rozhodne, EU rozhodne a nařídí vládě a neuděláš nic, tak proč se rozčilovat...

alalas
17. dub 2016

@majkoz 🙂 jo jo..taky řeším plínky a mlíko ..ale jednou v tom to potomstvo bude muset žít.. (a pokud se nebudu lidi zajímat už ted tak při dlaších volbách zvolí "dobráka" který tu budoucnost našim dětem ještě pěkně osladí...) ne nadarmo se říká -
"Kdo v Demokracii spí, probudí se v diktatuře."
Johann Wolfgang von Goethe

majkoz
17. dub 2016

@alalas já jsem taky pro bdělost;) Ovšem jistě sama víš, jak to na diskuzích k tomuto tématu vypadá. A to si myslím, není dobré tahat sem na koně. Už tak je to tu kolikrát na hraně...a nevěřím, že by se to nezvrhlo.

radka35
1. kvě 2016

řeší se migranti a jejích přizpůsobení se naší kultuře.myslím si,že se nikdy nepodaří je začlenit.naše romské spoluobčany se snažíme začlenit už desítky let neúspěšně.Jediné,čeho jsme v tom dosáhli je,že moje děti na školu v přírodě nebudou moct jet,protože ač jsme oba rodiče pracující,nemáme na to.Spolužáci našich dětí jsou sociálně slabí a jedou pokaždé na náklady sociálky.....je jich stále víc a docela se bojím jak to tady bude za pár let.Kdo bude většina a kdo menšina.Vtomto ohledu mě imigranti nechávají celkem v klidu,ti mi po nocích nekorzují po zahradě.Venku před okny taky nevidím jiné občany,než ty původem ze slovenska namnožené geometrickou řadou a žijící z našich dávek.Co se týká ekonomických migrantů-máme kvóty dávno splněné za celou Evropu.
Doufám,že snad o volbách budou zvoleni lidé,co nějakým menšinám nelezou do zadele a budou se zastávat svých původních obyvatel.Nejsem rasista,ráda jako souseda přijmu uprchlíka před válkou,co se bude chovat jako člověk a ne jako divá zvěř s nataženou dlaní.Znám i takové mezi cizinci,co slušně žijí a pracují a nebýt jiného vzhledu nikdo by si nevšiml,že není Čech.Ale dávat migrantům ať už z jihu nebo východu vše zadarmu se mi příčí.Sama dělám od 17 let a momentálně mám minimální mzdu.Proč mám já a moje děti míň,než ti co nedělali nikdy a dělat nebudou?

Strana
z3