Internetový obchod auto-sedacky.com - máte zkušenost?
Nenakupoval jste, prosím, někdy někdo na stránkách auto-sedacky.com? Ségra shání recenze na tento e-shop, má možnost nějaké slevy, ale problémem se zdá, že oni požadují pouze platbu předem (nelze na dobírku), tak má trochu obavy... 😒 děkuju
Super, já taky naletěla. Dosud mi nepřišla žádná odpověď na otázky ohledně doručení zboží a na jejich stránky se již nelze ani přihlásit, ach jo ☹
@katka300914 Dobrý den
Nečekejte, jednejte!!! Trestní oznámení se dá vždycky stáhnout.
Tak nevim, hromadi se to na ne pekne, ale aby rychle policie neco zacla delat, nez bude uplne pozde.
Já bohužel naletěl a zaplatil dle objednávky.Server auto-sedacky.com již nejde otevřít,tak jsem to předal Policii ČR.
I já naletěla a zaplatila ,tak v pondělí tedy na policii a spořitelnu . Odstoupit od smlouvy ,ale nevím jak , když nekomunikují ☹
@izabela1
Dobrý den,
přečtěte si můj příspěvek na straně 3. Je tam text odstoupení. Stačí poslat mailem.
@izabela1
pardon .... na straně 4
Dobrý den, jen se chci přidat, že i já jsem bohužel naletěla. Odvolání jsem právě odeslala podle textu, který jsem zde našla a zítra se chystám na PČR. Snad vše dopadne pro nás všechny dobře a budou nám peníze vráceny....
Na jaký mail jste odesílali odstoupení od smlouvy? Mi se to vždy vrací jako nedoručitelná zpráva.
poslala jsem to jak mi poradily přená adresa na 4 straně odešlo to 😉
Pro ostatní, kteří teprve půjdou podat trestní oznámení, přidávám kopii zprávy na dotaz, který mi přišel přímo do zpráv .... zda jsem čekala na uplynutí lhůty pro vrácení peněz, nebo jsem šla podat:
Dobrý den,
nečekala jsem a hned druhý den jsem šla podat trestní oznámení.
Vzhledem k tomu že jsem nebyla první, na Policii jsem nahlásila číslo jednací paní Hulové, která pravděpodobně podávala trestní oznámení jako první. Policii jsem dodala vytisknutý mail, kterým mi přišel odkaz na stránky www.auto-sedacky.com a kupón na slevu, potvrzení objednávky, výzvu k zaplacení, odstoupení od smlouvy a pár stránek této diskuze. Kopii podání jsem pak odnesla do České spořitelny.
Pokud mi sdělíte mail, přepošlu Vám korespondenci nás, co jsme zahájili podávání trestních oznámení, kde jsou všechna čísla jednací.
Tady aspoň máte to první paní Barbory Hulové:
Policie Hostivice č.j. KRPS-219568/PŘ-2015-011621
Určitě ho sdělte na Policii, až budete podávat.
A tady moje (Veronika Jedlinková):
Policie Kralupy nad Vltavou č.j. KRPS-220886-1/PŘ-2015-010611
Hezký den
Ha, dneska mi přišel email s "kuponem sleva 40% pro prvních 100 zákazníků" na tyto stránky http://eklenoty.com/ . Mají úplně stejné obchodní podmínky jako auto-sedacky.com , platba předem převodem na účet, tak bacha!!
@mamamoja teda to snad není možný! ti hajzli jen změnili cílovou skupinu a zboží a jedou dál?! 😠 ☹
já jsem se tedy poučila. už nikdy jinak než na dobírku. pokud to nebude prověřený dodatevatel, tak předem už nic neplatím
@blahova_andrea presne. Uz nic hotove
to ano....nic mene ani dobirka vam nic nezaruci:(( co kdzy poslou neco jineho atd.....ale pravda -uz je to pracnejsi nez jen vybirat penizky z uctu
Jinak fakt hajzlove.....jako okradat matky na materske , ktere maji prd je hnus!!
@eloana to je fakt. zatížit něčím krabici a zaplatit třeba za cihlu...no to už bych šla fakt do kolen. ale je to pracnější. já celkově už asi nenakoupím od nikoho, kdo by neměl spoustu dobrých recenzí dlouhodobě nebo koho už nemám vyzkoušeného. jinak si asi raději připlatím za jistotu než znovu naletět. tento měsíc máme šílené výdaje a ty peníze, o které nás okradli nám chybí jako nikdy před tím ☹ děsně mě to díky tomu drásá pořád dokola ☹
opravdu je to podvod... neodepsali na odstoupení od smlouvy a vůbec nereagují. Počkám přece jen do zítřka, jestli nějakým zázrakem nepřijdou peníze zpátky na účet, a půjdu se přidat. Sice si myslím, že je to zbytečné, ale pro svůj pocit... když už jsem takový debil a naletěla jsem... co jste hlásili v České spořitelně? Stačí tam poslat třeba jen email? 😢
@blahova_andrea je to hrozny-ja tenkrat naletela a prisla o 1280Kč..... ale kdyz vidim,kdyz tu nekdo prisel o 5000 a vic........je to sprostarna....
@katka300914 my to hlásili mailem, stačilo to.
@katka300914 ja osobne jsem tentkrat byla nahlasit,ze jsemchybne poslala penize-nerikat, ze se jednalo o podvod-protoze tim padem jsi poslal penize dobrovolne a spravne......respektive-ona to vedela,ale vyplnila,ze jsem posla penize na spatny ucet a oni poslou vyzvu o navraceni penez......
@eloana jenže to je vše, co můžou. poslat příjemci výzvu. vědomý podvodník peníze ale nikdy zpět nepošle ☹ o by musel být fakt omyl. jako kdyby mě se objevily na účtu peníze a nevěděla bych proč a pak by mi došla výzva od banky...to je jasné, že bych to poslala zpátky, že? ale ten, kdo lidi schválně okrádá a víc banka sama nemůže ☹
@blahova_andrea no jasny....ja take necekala,ze se mi penize vrati....ale zkusit se ma vse
@vetoma89v Zkopírovala jsem to z mého emailu zde:
Klenoty (info@vyprodej-sperku.cz)
Prsteny, náhrdelníky, náušnice se 40% slevou.
Dnes 29. 6. 2015, 4:54:42
Komu:
Pro prvních 100 z Vás jsme připravili slevový kupón, který můžete uplatnit při nákupu nad 1000 Kč v našem online klenotnictví www.eklenoty.com. Uplatněte včas Váš kupón na 40% slevu na zboží. Kód kupónu je IVPDS5NI. Neváhejte, počet kupónů rychle ubívá!

Sestra dnes uz take byla na policii,zatim je pry prvni,ktera ma skodu nad 5000 Kc.