Internetový obchod auto-sedacky.com - máte zkušenost?
Nenakupoval jste, prosím, někdy někdo na stránkách auto-sedacky.com? Ségra shání recenze na tento e-shop, má možnost nějaké slevy, ale problémem se zdá, že oni požadují pouze platbu předem (nelze na dobírku), tak má trochu obavy... 😒 děkuju
Dnes jsem to šla nahlásit do české spořitelny a oni mi řekli, že tohle může řešit jen policie, oni ne. Tak super.
http://www.vyprodejkocarku.cz/kontakty/
@mamiloss
Mrknete jestli je ten mail na ktery jste psala
info@vyprodejkocarku.eu - toto je email,ze kterého přišla původní nabídka se slevou.Po kliknutí na konci textu ... zde . - došlo k přenosu na web www.auto-sedacky.com .Pan Kužel je z vyprodejekocarku.cz
Také jsme se nechali napálit. Kauza už se řeší? Mohu se na někoho obrátit?
@jjanushka
Dobrý večer,
napište mail, přepošlu Vám konverzace s čísly jednacími podaných trestních oznámeních a určitě zajděte na policii.
u nas to nebrali podle jednaciho cisla ale podle cisla uctu na ktery se odesilaly penize... kez by ty hajzly chitili 😠
přidávám číslo našeho podaného TO v pátek 25.6. 2015. Praha Uhříněves Č.j. KRPA-266780-1/PŘ-2015-001422
Doufám, že je brzy dopadnou a donutí je všechny peníze vrátit. Také už si dám pozor na to, kde budu něco objednávat. Ted už bud přímo v obchodě nebo na ověřených eshopech. Ty peníze, o které jsme přišli ted, nám taky pěkně chybí ☹
@vetoma89v To je přesně ta adresa (info@vyprodejkocarku.cz), kterou znám a proto jsem dál již obchod neprověřovala. Těm sem posílala info, že jsem tuto nabídku obdržela z jejich adresy. Taky s tím mají starosti. Poškozuje to také jejich dobré jméno.
Tak jsem chtěla poslat odstoupení od smlouvy ☹...ale email už nefunguje? Nevíte kam to tedy poslat? Děkuji
@janicka.miami ten mail reklamace@ nefungoval nikdy. posílala jsem ještě na nějaké dva jiné maily, určo to tu dohledáš. někdo posílal i poštou a bylo to prý převzato 😅
@janicka.miami
já posílala na info@auto-sedacky.com
Doručení není ani podstatné, hlavně ať to máte v odeslané poště a je vidět, že jste se snažila.
Je jasné, že se jedná o podvod.
Běžte to nahlásit na policii, s tím že jim sdělte číslo jednací policie Hostivice KRPS-219568/PŘ-2015-011621
právě že jsem posílala na info@auto-sedacky.com ☹.....a můžu se zeptat jak jste uspěli s tím, že ještě není po dodací lhůtě? S mojí smůlou narazím na nějakého blba 😀
Mohu také poprosit ten email, kam zaslat odstoupení od smlouvy?
@janicka.miami
vůbec je to nezajímalo.
Tak tam nepište tu lhůtu, pouze výzvu k okamžitému vrácení.
máte v mailu ...
Tak jsem přišla z policie a bylo mni řečeno, že pravděpodobně pokud to nepoženeme před soud (= zaplatit soudní poplatek) tak se nic nevrátí. Napadlo mě to nedat před soud hromadně ... mám i dobrého právníka ... ale soudní poplatek se mi samotné platit nechce, přidal by se někdo?
@vikky999
Dobrý večer, pracuji 15 let v advokátní kanceláři, takže podání žaloby je to nejmenší, ale proti komu? Máte někdo nějaké iniciály? V potvrzovacích mailech nic nebylo a na stránky se už delší dobu nejde dostat.
Navíc, pokud to projde trestem a budeme odkázáni na občanské řízení, soudní poplatek se neplatí. Soudní poplatek je jinak 4% (při elektronickém podání) a 5% (při klasické písemné žalobě) ze žalované částky minimálně 400,- Kč z částky do 10.000,- Kč. Když bychom žalovali hromadně, tak jsou to jednoduché počty. Každý by se měl podílet procentuálně podle své žalované částky. Rozhodně bych ale vyčkala. Zatím to není úplně ztracené.
U nás policajti nebyli tak skeptičtí. A jestli podvodník nestihne vybrat, musí nám je vrátit, i když to bude chvíli trvat.
Pokud se někdo chcete připojit k mailové korespondenci a ke zprávám mimo tuto diskuzi, napište mi email do zpráv.
@jedlinkova Dobrý den, prosím o připojení k mailové korespondenci. Včera jsem se byla přidat k trestnímu oznámení na policii. jitka.dvorakova@seznam.cz Děkuji.
@jedlinkova taky prosim pridat k mailové korespondenci. zuzka-stastna@seznam.cz dekuju
Dobrý den,
jmenuji se Kateřina Hanáková a jsem poškozená. Na webu auto-sedacky.com jsem byla uvedena jako vlastník bez mého vědomí, po mém upozornění,že se obrátím na policii to změnili na jinou paní stejného jména. Celá záležitost je ještě složitější, bohužel, jelikož je propojena s mým účtem, což jsem také zjistila až později.
Každopádně, PENÍZE, které jste ZAPLATILI za kočárky, sedačky, jsou stále na účtu a blokuje je policie, které jsem vše oznámila hned po zjištění situace, tudíž byste o ně neměli přijít! Tedy alespoň z toho, co se mi povedlo zachránit, než jsem zjistila, že se jedná o podvod, který si na mě a bůhví na kolik dalších lidí ještě, někdo upekl..
Připojuji číslo jednací, pod kterým jsem vše oznámila já u nás na obvodním oddělení policie ČR v Olomouci, pokud půjdete celou záležitost ohlásit, bylo mi řečeno, že jim máte uvést toto číslo jednací, aby se vše propojilo.
Č.j. KRPM-78903-2/ČJ-2015-140524
Mrzí mě, že dnes existují lidé, kteří jsou takového podvodu vůbec schopni a o to hůř, že se ho dopouští na maminkách. Sama jsem teď v 9 měsíci těhotenství a tyhle starosti navíc mi vážně nepřidají ☹
Věřím, že se podaří dopadnout grázly, co s tím mají co do činění. Pokud byste kdokoliv cokoliv zjistili, můžete mě kontaktovat na emailu hanakova.katerina@email.cz
Děkuji.
@epona1 dobrý den, chápu to dobře, že ten účet je přímo váš a podvodníci jej zatím nevybrali a peníze tam tedy jsou? vy sama teď máte ten účet blokovaný a nedostanete se ani ke svým penězům, natož tedy k našim? a jak to potom ti podvodníci chtěli udělat, aby z vašeho účtu ty peníze odčerpali? 😨 no je to hrůza, co se děje ☹ ale tak snad to tedy dobře dopadne. i pro vás, když čekáte to miminko. potřebujete klid a soustředit se na jiné věci než, že z vás někdo udělal bílého koně ☹
@epona1 souhlasím s @blahova_andrea doufám, že se brzy vše podaří vyřešit, grázly dopadnou. Potřebujete klid a ne řešit nějaké podvodníky..
@epona1 Dobrý den, jak je možné, že těm zlodějům se dařilo čerpat z Vašeho účtu peníze? To snad musela být z jejich strany chyba, jak mohli předpokládat, že se jim bude dařit peníze vybírat, to dost dobře nechápu!? Nebo Vám zkopírovali platební kartu když jste vybírala u bankomatu? To je dnes nějaká novinka... Jinak někdo z nás poškozených uvedl, že pokud nebude na účtu dostatek čin.prostředků pro všechny poškozené, nemáme šancina vrácení peněz. Kdyžtak mě kontaktujte na b.hulova@seznam.cz. Děkuji, Barbora Hulová
Účet jsem zakládala v rámci tzv. mystery shoppingu, kdy jsem reagovala na brigádu z jobs.cz. Jelikož mystery shoppingy (tajný zákazník) dělám již řadu let, a běžně se dělaly i ty se zakládáním účtu, divné mi to nepřišlo. Jednala se mnou nějaká p.Pokorná, máme mezi sebou i smlouvu. O založení webu jsem se dozvěděla až tehdy, kdy mě kontaktoval nějaký právník z Brna, že na svém webu zveřejňuji fota sedaček, jejichž výhradní zastoupení pro ČR má jeho klientka... Teprve tehdy jsem zjistila, jak sprostě mě podvedli, že se obohacují na úkor jiných a šla jsem zablokovat účet.
Je to prostě moje blbost. Hledala jsem přivýdělek pár Kč k mateřské a už ani obor, který běžně dělají marketingové agentury není bezpečný.
Moje peníze tak na účtu naštěstí nejsou, jen ty vaše.. Dnes aby byl člověk opatrný úplně všude ☹ ani nevíte, jak si za to nadávám..
Dobrý večer, Co mám dělat, když jsem poslala také platbu za kočárek ? Děkuji za radu.

@malinik Dobrý den,
pan Kužel z obchodu vyprodejkocarku.cz odpověděl. Byl rád že jsme mu mohli přeposlat mail co nám přišel. Bez něho prý nic podniknout nemohou, protože potřebují důkazy že jejich adresu někdo zneužil (prý nejsou sami). O problému věděl, protože se jim začali množit odstoupení od smlouvy, protože si někteří celou kauzu spojili s jejich obchodem, jelikož figurovali jako odesilatelé mailu. Tak pokud máte někdo ještě původní mail s nabídkou tak jim to přepošlete (nejen tomuto obchodu). Bohužel na to doplácí i poctivé obchody.